Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין הנ"ל כשהכי חשוב לי אמינות ובטיחות. לציין שאת היאריס הייבריד מקבל ב 100K בגלל מבצע והגאז סביב 106-107K.

בנוסף 2-3 שאלות ספציפיות:

א. יאריס הייבריד עם סייפטי סנס-בלימה אוטונומית עירונית בלבד או בינעירונית. לא מצאתי מידע מוצק על זה.

ב. מאזדה 2-הבנתי שבנוסף למערכות המובנות יש לה מובילאיי חיצוני? האם מדובר על הצג העגול הקטן המצפצף והמעצבן? כמה נורא לחיות איתו?

ג. רשמים מעלות תחזוקה-טויטה מול הונדה מול מאזדה?

אני יודע שכולם יוחלפו בשנה הבאה אבל צריך את הרכב עכשיו לצערי...

תודה!

פורסם (נערך)

לגבי שאלה 2-המאזדה אכן מגיעה עם מובילאיי.נראה לי שהדגמים האחרונים מעט פחות "מעצבנים" אבל נמתין לתשובה יותר מוסמכת.

כך בחשבון שלהבנתי, לא ניתן להזמין ולקבל רכב חדש בימים אלה ,לפחות בחלק מסוכנויות הרכב,

וסביר שתאלץ להמתין מספר שבועות עד לביצוע ההזמנה ובטח עד לקבלת הרכב.

עריכה אחרונה על ידי ליצן צהוב
פורסם

יאריס הייבריד עם בלימה אוטונומית (מהירות עירונית ובין עירונית, התראה על סטייה מנתיב ואורות אדפטיביים)
מאזדה 2 עם בלימה אוטונומית במהירות עירונית בלבד והתראה על סטייה מנתיב ומובילאיי כי אין התראה על התנגשות.

פורסם

המובילאיי במאזדה 2 מתריע רק על קרבה מסוכנת. התרעה על סטייה מנתיב מנוטרלת כי יש לרכב מערכת התרעה מקורית.

הג'אז והיאריס דיי מיושנות ובמהלך השנה צפויים להגיע דגמים חדשים לחלוטין של שתיהן.

המאזדה מעט יותר מודרנית, נוחה יותר ומציעה תא נוסעים איכותי ונאה לעומתן, עם זאת גם היא וותיקה יחסית ומתיחת הפנים שלה צפויה להגיע לארץ במהלך השנה.

אם אלה האופציות היחידות ואתה חייב לקנות את הרכב עכשיו הייתי נוטה לכיוון היאריס, היא מציעה חבילה טובה ונשמע שאתה מקבל אותה במחיר טוב, שמירת הערך שלה מצויינת וכך גם הסחירות והיא תהיה חסכונית יותר מהאחרות. בדוק אפשרות רכישה מייבוא מקביל, המחירים שם נוחים בדרך כלל וגם תנאי הרכישה, יש דגמים מאובזרים יחסית למה שמציע היבואן הרשמי.

פורסם

הרכבים שציינת אמנם כולם נחשבים לסופר-מיני אך הם מאוד שונים אלה מאלה. כדי לקבל תשובה טובה אתה צריך להגדיר את הצרכים והציפיות שלך מהרכב.

פורסם

הגדרתי את הציפיות: אמינות ובטיחות בראש. אחרי זה אבזור פנימי וחסכון בדלק.

לגבי צורך: שימוש עירוני לרוב, פעם בשבוע בין עירוני. כמעט תמיד בנאדם אחד או שניים ברכב לא יותר. כרגע יש ג'אז ונהנים ממנה.

לפני 20 שעות, tepic כתב:

הרכבים שציינת אמנם כולם נחשבים לסופר-מיני אך הם מאוד שונים אלה מאלה. כדי לקבל תשובה טובה אתה צריך להגדיר את הצרכים והציפיות שלך מהרכב.

פורסם

ממליץ מאוד לבצע נסיעות מבחן על המועמדות.

בכל אופן, אם יש לך רכב כרגע ואתה יכול לחכות, הייתי מחכה.

צריך להגיע דור חדש של היאריס וגם של הג'אז.

גם מאזדה 2 מתוחת פנים עתידה להגיע.

אני מתקשה להצדיק רכישה של היאריס במחיר שלה, תא הנוסעים בסיסי מאוד ולא עומד בקו אחד עם המתחרות בקטגוריית הסופר מיני.

גם האבזור לא מדהים, נוחות הנסיעה לא, הסחיבה מחוץ לעיר היא לא משהו לספר עליו לחבר'ה.

אז כן, חסכונית בעיר, נחשבת אמינה וסחירה. אבל לדעתי במחיר כזה היה ראוי לקבל יותר מבחינת אבזור ובטיחות.

הבלימה האוטונומית ביאריס היא מלאה עד 30 קמ"ש אם אני זוכר טוב וב-80 קמ"ש המערכת בולמת אותך אך לא לעצירה מוחלטת, מאטה אותך ב-50 קמ"ש או משהו כזה.

(לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל זה משהו בסגנון הזה, כך הוסבר לי כשהתעניינתי ברכב)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שאלת לגבי תחזוקה (ברשותי ג'אז בת 4).
הטיפולים בג'אז לא זולים ונעים בין 1000 ל 1500 במורשה, כולל רפידות.
אני מטפל רק במורשה יבואן אז לא יודע כמה עולה במוסך רגיל .
מעבר לזה המצבר הוחלף לאחר שנתים וחצי (המצבר יכל לסחוב עוד והניע בלי בעיה אבל ה start& stop כבר לא עבד).

ביטוח לא יקר לי עולה סביב ה 3000 כולל מקיף וחובה.

סך הכל תמורה מצויינת למחיר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...