Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לחסוך סכום מכובד אבל מאחר ונתקעתי בלי אוטו בסוף העולם אני מחפש אחד עם תקציב עד אזור ה40,000.

1. אני רוצה קילומטראג' נמוך למקרה והעולם לא יגמר מאחר ואני נוסע בממוצע 30 אלף קילומטר בשנה (הרבה על כביש 6).

2. באותה נימה שיהיה חסכני בדלק בגלל כל המרחקים הללו.

3. אוטומטי (או רובוטי).

4. אני מעדיף אוטו קטן יחסית.

5. שיהיה מאובזר בצורה טובה, כלומר מצלמת רוורס, אין צורך בחיבור לנטפליקס או מיזוג אוויר אישי.

6. שישרוד את העליות של חיפה בצורה טובה.

כמובן, הדברים הברורים מאליו כמה שיותר חדש וכמה שפחות דורש החלפות, תיקונים וטיפולים. ואם כן אז שיהיה בזול. קחו בחשבון שאני לא עושה מרוצים או שוחק את האוטו.

ראיתי בנתיים טויוטה אייגו מ2017 עם 50,000 קילומטר בתקציב. לא הרגיש לי מוזר הגיר הרובוטי ונסעה טוב בעיר וגם בחוץ (להביא אותה לחיפה ולשרוף את דרך פרויד לבדיקה לא יכולתי). אתם חושבים שכדאי וזה עונה על הדרישות (הצריכת דלק בעיר הייתה 16.6 קילומטר לליטר לפי המחשב)? הצעות נוספות?

פורסם

מיצובישי ספייס-סטאר וניסאן מיקרה יתאימו (לדעתי) יותר מהטויוטה.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 57 דקות, zvit כתב:

מיצובישי ספייס-סטאר וניסאן מיקרה יתאימו (לדעתי) יותר מהטויוטה.

מהנהיגה שלי בניסאן מיקרה היו לי חוויות שליליות. אבל אני אבדוק את המיצובישי, תודה.

פורסם

אם לא אהבת את המיקרה קשה לי לאמין שתתןבר לספייס סטאר, אבל הספייס סטאר עדיפה מאייגו.

הוא חקה יותר, מרווחת יותר עם תא מטען גדול יותר, גיר הרבה יותר נעים ללא מצמדים, בטיחות עדיפה.

מוזמן לקרוא סיכום 5 שנים שלי:

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...