Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב2,500 לחודש: Volvo S60 T5 בת 3-4 או GAC GE3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(הנחת יסוד: אני מחליף את האוטו כל 3 שנים)

ההתלבטות:

לקחת רכב חשמלי חדש מהניילון (עשיתי נסיעת מבחן על הGAC והMG, רכבים נהדרים, אהבתי את הGAC יותר) ב140,000 ובעצם לשלם את ירידת הערך שלו + ביטוח + חשמל = 2200 שקל בערך לחודש. (טיפולים ללא עלות)

לקחת את הוולוו שנתון 2016 נניח ב75,000 שקל ולשלם ירידת ערך + ביטוח + טיפולים + דלק - כמה זה עתיד לצאת לי? איך האחזקה שלה?

ממליצים על דגם אחר אולי? (אם בנזין אז מינימום 200כ״ס)

תודה רבה ;)

פורסם

סליחה - אבל אלה שני כלי רכב שכל-כך שונים אחד מהשני שקשה מאד להגיד מה עדיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
סליחה - אבל אלה שני כלי רכב שכל-כך שונים אחד מהשני שקשה מאד להגיד מה עדיף.

איך האחזקה של הT5? אני זוכר שעל הפורד מונדאו 2013 היה הולך לי בממוצע 400 שקל בחודש על טיפולים, ואלה רכבים עם אותם חלקים, לא?

פורסם

ירידת ערך + ביטוח + חשמל של 2200 בחודש זאת הערכה מאוד (מאוד) אופטימית.

הניסיון מראה שרכבים מאבדים בערכם (מחיר שוק ריאלי לא מחירון) בערך 50% ב3 השנים הראשונות רכבים מתוצרת סינית או בעלי הנעה חשמלית לפעמים אפילו יותר (MG350\פלואנס חשמלית\ניסאן נוט\I3) אם אתה לוקח GAC חדשה הייתי מהמר על אזור ה2500 שקל בחודש רק לירידת ערך לפחות.

אם אתה מחפש רכב שההוצאה החודשית שלך תהיה באזור ה2500 שקל צר לי לבשר לך אבל אני לא חושב שלא הולוו S60 ולא הGAC יכנסו בתקציב הזה כדי להיכנס למסגרת של 2500 שקל בחודש תכוון יותר לרכב משפחתי או סופרמיני שעולה באזור ה40 אלף.

פורסם
איך האחזקה של הT5? אני זוכר שעל הפורד מונדאו 2013 היה הולך לי בממוצע 400 שקל בחודש על טיפולים, ואלה רכבים עם אותם חלקים, לא?

ל-S60 T5 מ-2014 ואילך אין שום קשר לפורד - וחטיבות הכח הוחלפו לחטיבות כח פרי פיתוח פנימי של וולוו - ונחשבים טובים יותר מחטיבות הכח של פורד שהחליפו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לקחת רכב חשמלי חדש מהניילון (עשיתי נסיעת מבחן על הGAC והMG, רכבים נהדרים, אהבתי את הGAC יותר) ב140,000 ובעצם לשלם את ירידת הערך שלו + ביטוח + חשמל = 2200 שקל בערך לחודש. (טיפולים ללא עלות)

לא הייתי קונה ב 2020 רכב ללא מערכות בטיחות מקוריות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ירידת ערך + ביטוח + חשמל של 2200 בחודש זאת הערכה מאוד (מאוד) אופטימית.

הניסיון מראה שרכבים מאבדים בערכם (מחיר שוק ריאלי לא מחירון) בערך 50% ב3 השנים הראשונות רכבים מתוצרת סינית או בעלי הנעה חשמלית לפעמים אפילו יותר (MG350\פלואנס חשמלית\ניסאן נוט\I3) אם אתה לוקח GAC חדשה הייתי מהמר על אזור ה2500 שקל בחודש רק לירידת ערך לפחות.

אם אתה מחפש רכב שההוצאה החודשית שלך תהיה באזור ה2500 שקל צר לי לבשר לך אבל אני לא חושב שלא הולוו S60 ולא הGAC יכנסו בתקציב הזה כדי להיכנס למסגרת של 2500 שקל בחודש תכוון יותר לרכב משפחתי או סופרמיני שעולה באזור ה40 אלף.

הGAC בליסינג יוצא 2700 לחודש לעסקה של 3 שנים (כולל ביטוח וטיפולים). אם תיקח אותו לא בליסינג אני מניח שישתכלל לפחות מזה

פורסם
ל-S60 T5 מ-2014 ואילך אין שום קשר לפורד - וחטיבות הכח הוחלפו לחטיבות כח פרי פיתוח פנימי של וולוו - ונחשבים טובים יותר מחטיבות הכח של פורד שהחליפו.

האוטו מומלץ מבחינת תועלת עבור הכסף לשנתון 2016~? יש אלטרנטיבות מומלצות יותר? (רכב מנהלים עם 200כ״ס מינימום, אבזור נעים לעין וכו׳)

איך הוא מבחינת אמינות ועלויות אחזקה שוטפות? בראש שלי חלקים של וולוו זה שוד לאור יום... או שזה רק בראש שלי? :wink:

• תוכן חדש...