Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש מס'383 -בשעות הבוקר ובכלל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה לפניכם הקוראים הזדמנות להציץ לרגע על מה שקורה בכביש המוזכר בכותרת,הכביש שלדעתי ולדעת כל מי שנוסע בו בעיקר בימי חול [ימי עבודה],שהוא הכביש הכי מסוכן בארץ.

אתם צריכים לראות מה אני עובר ורואה כל בוקר ובחזרה בדרכי לעבודה במשך 7 שנים

על הכביש שמחבר בין צומת מסמיה לצומת זכריה כביש 383[כן..כן.. זה שהאופנוענים אוהבים].

נהגי משאיות יוצאים לעקיפות במקומות שאני עם אורווה של 172 סוסים חושב פעמיים,"פול טריילרים" שלוקחים סיבובים ושמים את העגלה בהיגוי יתר שיובל מלבד יוכל ללמוד ממנו משהו,משאית שעוקפת משאית בפס לבן ללא שדה ראיה [פס לבן הוא ליופי בכביש הזה] רק מה? אין למשטרה איפה לעמוד בשול הכביש בכדי לראות את המופע המדהים הזה .

אומנם אני קצת ציני בתיאורים אבל הכל אמיתי ומפחיד ופה מדובר על משאיות ,גדולות,עמוסות,עשויות פלדה וברזל בשפע :???: .

אני אישית מאוד נהנה מהכביש [מעדיף את נס הרים..] ומהרכב אבל פס לבן זה פס לבן וכשאין שדה ראיה לא עוקפים! זה מתכון בטוח למוות. תאמינו לי..ואם אתם לא אז תמשיכו לקרוא..

לפני 3 שנים בערך בחזרה מאימון חי"ר בדרום ניסיתי לשכנע חבר, קצין ביחידה שיחזור איתי הביתה [הוא גר בישוב לידי] הוא סירב ואמר שהוא נוסע ברכב צבאי ליחידה ואז הוא ייצא הביתה.

על אותו הכביש שמוזכר למעלה קרתה תאונת דרכים שבה פגעה משאית מסוג טריילר חזיתית בטויוטה שבה נהג חברי דניאל אהרונוביץ ז"ל ומחצה אותה לתעלה שבשול [לנהג המשאית היו 70! עברות קודמות].

ואם כל זה לא מספיק,לפני כשנה באותו הכביש ובאותו מקום [בהפרש של 100 מ'+\- מהתאונה של דניאל ז"ל,בשעה מוקדמת של הבוקר בדרכי לעבודה חברי מעיר אותי למחזה מצמרר שבו אנו נקלעים לסצינה של "אודי A4" מרוסקת ללא דלתות קידמית,אחורית וקורה מחברת בינהן, סביבה 4 ילדים מפוזרים ומדממים בזמן שאמם כלואה ברכב בין המושב לכרית האויר ,התמונה הזו קישרה אותנו למשאית שראינו 300 מ' קודם הפוכה בשדה והנהג שמסתלק מאיזור התאונה ברגל[שוב ערבי,אני יודע שלא ציינתי קודם ואני ממש לא בקטע של גזענות אבל עליהם אני מדבר כשאני מתאר את הביצועים בבוקר אולי זה מיקרי אבל זו עובדה].

לא יכולנו לעשות הרבה, עשינו מה שיכולנו עד שמד"א הגיעו,שני ילדים היו פצועים קל [חתכים עמוקים בגפיים] ילד אחד קטן מכחיל ונושם לסירוגין עם הפסקות של הכרה בנות 5 דקות לפחות !![עד כמה שידוע לי הילד בתרדמת ואני מאחל לשלומו ואחלמתו] ועוד ילדה כבת10 ללא רוח חיים ,פציעות וחבלות קשות מאוד בכל חלקי גופה. יהי זכרה ברוך.

סעו בזהירות ויותר חשוב בערנות אנשים עושים טעיות של בית קברות ,ראו את המתרחש כמה צעדים קדימה כשמשאית מגיעה בסיבוב מהר יש סיכוי מספיק גדול שהנהג מחפש דיסק שנפל,שולח SMS,מגרד בתחת או כל דבר אחר..שימנע ממנו להפנות את ההגה אל תוך הסיבוב, מספיק שהוא מפספס שניה והרי לכם תאונה חזיתית מצמררת.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

וואואו אמאלה

ממש גרמת לי צמרמורת עכשיו עם הסיפורים האלה

בחיים לא יצא לי לנסוע בכביש הזה אבל זה פשוט מפחיד מה שהולך בארץ שלנו

וזה לא רק בכביש הזה זה ברוב כבישי הארץ ככה, אנשים נוסעים כמו מטורפים וזה פשוט תהו ווהו מה שהולך בכבישים זה פשוט לא יאומן

תנסעו בזהירות ויום טוב לכולם.

פורסם

מזדהה איתך דודו,כחברך לאותו מקום עבודה לשעבר!!

גם אני הייתי נוסע כל יום במשך 3 שנים באותו הכביש!ובכלל גם בתור נהג אמבולנס ,המחזות שראיתי בכביש הזה לא היו מלבבים במיוחד!,משאיות-בשבילם הפס לבן בכביש הזה הוא "אגדה"!,הם עוקפים שם על ימין ועל שמאל כאילו אין מחר,ובשביל חלקם,וחלק מהמכוניות בהם הם פוגעים באמת אין מחר,פשוטו כמשמעו!

בתור נהג אמבולנס יצא לי איזה יום שישי אחד להיות מוקפץ לתאונת דרכים על הכביש הזה(383),

אני הגעתי עם האמבולנס ראשון לפני כולם,וגיליתי למראה עייני רכב הפוך מעל המעקה בטיחות תקוע בתוך עץ!ברכב היו שלושה אנשים גבר(שאותו אני פיניתי לבית חולים)שנשברה לו עצם האגן לשניים!,האמא שיצאה גם עם כמה עצמות שבורות,ותינוקת בת חודשיים שלא קרה לה כלום למרבה המזל!!

אז אלו החוויות שאני עברתי בכביש הזה,שלא נדבר על שותפים לעבודה שעברו הרבה חויות דומות!

פורסם

אתמול נסעתי שם ,ואמרתי לעצמי מחר אני כותב על זה בפורום אבל הקדימו אותי....

בדיוק כמו בהודעה הפותחת ,סמי טריילר חותכת נתיבים כאילו הם לא קיימים ,את הגשר ליד כפר מנחם הוא עבר בדיוק באמצע כך שאם מישהו בה מולו אין לו שום סיכוי לעבור .

רוב הדרך הוא היה מעבר למאה קמ"ש .במסמיה ברמזור נעמדתי לידו ועשיתי לו מבט "משוגע" אז הוא הפנה את הגלגלים אלי ברמז מאיים .....

אם רק היית לי אפשרות הייתי שולל אותו לכל החיים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי המצב דומה גם כיום.

לא יזיק שיקראו את הת'רד עוד אנשים (אולי אפילו יציל מישהו...)

סעו בזהירות.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

למזלי הרב לא מכיר את הכביש.

למה לא להתלונן במשטרה? למרות שלא בטוח שיעשו משהו, שווה לנסות (ולהציג את זה כאילו הרגע ניצלתם בנס מתאונה, אולי רק כך הם יתנו תשומת לב).

פורסם

בכביש הנ"ל יש מקטע שאפשר להגיע בו בקלות למהירות המירבית של הרכב... רק שבסופו יש סיבוב שלא מתאים לאותה מהירות...

אם אני לא טועה דודו, הסיבוב המסוכן ביותר שם הוא בכניסה למושב תירוש מכיוון זכריה למסמיה.

פורסם

:-) בדיוק כך ידידי וחברי למעגל המילואים.

שם גם קרתה בוקר אחד (לפנייי שנתיים) תאונה חזיתית בין שני פול טריילרים.

כן,כן...חזיתית!

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

ולחשוב שלמדתי נהיגה בכביש הזה.....למזלי זה היה בשעות הערב...

תודה על הארה, מעכשיו אני ייסע בדרך הארוכה דרך צומת נחשון-צומת שמשון ובית שמש

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

דודו

האם בכביש הזה קרה גם לך האירוע המצער עם הקליאו?

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

יאללה נו, איפה הכט כשצריכים אותו...

תפסו מצלמה, התמקמו בנקודה שבה רואים את העברות (ואת מספרי הרישוי) טוב, אבל רחוקים מספיק מהכביש שלא יעלו עליכם בטעות, תעדו כמה עבירות "שמצטלמות היטב", וישר לתקשורת.

הם ישמחו שהכנתם להם חומר בשביל אחלה כתבה למוספים של יום שישי, המשטרה כבר לא תוכל להעלים עין, ואולי המצב ישתפר קצת.

ניר

פורסם

אכן אחלה כביש לנהיגה אבל עקב תרבות הנהיגה המקולקלת שיש לנו פה הוא הפך ליהיות אחד הכבישים המפחידים בארץ!

באמת סכנת נפשות מה שהולך שם ואולי מצלמה זה רעיון טוב...

• תוכן חדש...