Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום ולא מצאתי נושא בתחום ואני קצת חושש.

הרכב טופל בזמן כל 10 אלף קילומטר (פיג'ו 107).

בעקבות פוסט כלשהו הבנתי שלא החולף שמן גיר באוטו בכלל. השנה הוא עשה את המקפצה מ50 ל100 השנה

הבנתי פתאום שלא עשו החלפת שמן גיר ולא החלפת שמן בולמים. בנוסף יש משהו שמוגדר כקניסטר(מדובר על פילטר דלק?) מה זה ?

האם החלפת שמן גיר יעשה בעיות בגיר אחרי שמונה שנים או שאין מה לחשוש?

ובסוף בסוף איפה אני עושה את במוסך באזור באר שבע בלי הפתעות (הרכב האחרון שנכנס למוסך בבש נעשה לו טיפול והם פספסו שהמנוע היה תקול)

פורסם
חיפשתי בפורום ולא מצאתי נושא בתחום ואני קצת חושש.

הרכב טופל בזמן כל 10 אלף קילומטר (פיג'ו 107).

בעקבות פוסט כלשהו הבנתי שלא החולף שמן גיר באוטו בכלל. השנה הוא עשה את המקפצה מ50 ל100 השנה

הבנתי פתאום שלא עשו החלפת שמן גיר ולא החלפת שמן בולמים. בנוסף יש משהו שמוגדר כקניסטר(מדובר על פילטר דלק?) מה זה ?

האם החלפת שמן גיר יעשה בעיות בגיר אחרי שמונה שנים או שאין מה לחשוש?

ובסוף בסוף איפה אני עושה את במוסך באזור באר שבע בלי הפתעות (הרכב האחרון שנכנס למוסך בבש נעשה לו טיפול והם פספסו שהמנוע היה תקול)

גיר רובוטי הוא גיר ידני ואין בהגדרת יצרן צורך להחליפו , באם תרצה להחליפו יזום שום נזק לא אמור לקרות.אין דבר כזה החלפת שמן בולמים.אין לך מה לחשוש זוהי טויטה עם סמל פיזו , הדבר היחידי שיכול להדאיג מתי בוצע טימינג והחלפת מצמד .

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לצערי ערכו לי את הכותרת.. מדובר על גיר ידני.

הוצאתי ספר רכב וכתוב שנוזל בלמים כל שנתיים ניקוז ולמלא אם הבנתי. דבר שני כתוב להחליף את הקניסטר שלא ברור לי מה. דבר שלישי כתוב להחליף שמן גיר כל 60 אלף.. כשהייתי בטיפול 60 אלף המורשה לא עשו כלום מזה,

דעתכם

פורסם
לצערי ערכו לי את הכותרת.. מדובר על גיר ידני.

שניתי לידני, הייתה טעות בעריכה.

בכל מקרה להבא תדאג לציין את זה בעצמך ואז לא נצטרך לערוך :-)

דגם, שנה, נפח מנוע וסוג גיר חובה לציין בכל שאלה בטכני.

פורסם

אין שום מניעה להחליף שמן גיר ידני.

הקניסטר אם אני מצליח להבין אותך נכון אז זה פה יש הסבר סביר מה זה (תוצאה ראשונה בגוגל, אם תרצה עוד מידע תמשיך את החיפוש)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...