Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש ברשותי ניסאן מיקרה שנת 2017 , התקשרו מניסאן להציע טרייד על ניסאן חדשה שנת 2020,

שאלתי פשוטה תכלס האם המיקרה החדשה סובלת או תסבול מאותו אובדן ערך במחירון?

הבנתי שכרגע מתומחרת ב84 (ידנית)

כשאנחנו קנינו הייתה מתומחרת ב75 נקנתה ב55

פורסם

המיקרה הקודמת הייתה מוצעת במחירים רשמיים דומים לסופר מיני- מה שהיא לא, לכן נמכרה בפועל במחירים הרבה יותר נמוכים.

המיקרה החדשה היא כבר סופר מיני לכן המחיר בהתאם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לעניות דעתי אין שום קשר בין גודל הרכב למחיר. בשנותיה האחרונות כאשר באירופה שווק הדגם החדש, היבואן קיבל מחירים טובים לדגם היוצא ונתן הנחות בהתאם.

קשר לדעת מה יהיה עם הדגם החדש, כי אנחנו לא נביאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקטגוריה הזאת יש קשר, המיקרה נמכרה במשך שנים במחיר של 80 אלף לגירסה האוטומטית כאשר באולם תצוגה המחיר הרשום היה 100 אלף ש״ח.

רכב מיני לא יכול להימכר במחיר של סופר מיני.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקי מבין את מה שאמרתם בהנחה ונלך על כלל אצבע של דגם חדש משנמך את מחיר הדגם הקודם מה הצפי שיצא רכב חדש כזה?

או שאני שומר על כלל של כ35 אחוז אובדן מחירון בשלוש שנים הראשונות

פורסם

המיקרה דגם חדש יחסית בעולםכך שדגם חדש לא צפוי לצאת בקרוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אוקי מבין את מה שאמרתם בהנחה ונלך על כלל אצבע של דגם חדש משנמך את מחיר הדגם הקודם מה הצפי שיצא רכב חדש כזה?

או שאני שומר על כלל של כ35 אחוז אובדן מחירון בשלוש שנים הראשונות

ממש לפני שהדגם הושק בישראל היתה מתיחת פנים - כשלא צפויים שינויים בקרוב, לגבי כללי אצבע לאיבוד ערך, הייתי בונה על 50% בשלוש שנים, ומתייחס לכל עודף שישאר כבונוס.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

טוב אז הסיפור קצת קיבל טוויסט.

מגיע לסוכנות האוטו הידני החדש באמת חמוד והכל אבל מתברר שאני לא יכול לשבת מאחורה(הראש נתקע בתקרה), כולה 1.90.

אומר יאללה בסדר אני יהיה הנהג.

בא לסוכן שהציע להגיע לעשות את הטרייד מגלה שהרכב הידני מגיע אליהם רק במאי.

עכשיו אמרתי שאני יעשה סיבוב בשוק ואמצא ידנית כלשהי. לא מצאתי כמעט רכבים ידניים, למעשה רק דגם אחד של סוזקי שהציעו אותו ב78 אלף תוך כדי רמיזה שיש הנחה של כ4000 שח כרגע לאיזה מועדון.

מה שהבנתי לדעתי שאני צריך עכשיו לחפש אוטומט סופר מיני עם מחיר הכי נמוך שאפשר לרכב חדש..

יש משהו ששווה לבדוק?

גם הצעות 0 קילומטר יתקבלו כדי לנסות לראות כמה רחוק אני יכול לגרד את התקציב

פורסם

יש סיאט איביזה ידנית ב-80K

דאצ'יה סנדרו החל מ-59K

סקודה פאביה ידנית מ-85K.

הקליאו הידנית לדעתי תהיה כפופה לזמני אספקה דומים למיקרה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אתה לא טועה, אנחנו מקבלים את הקליאו מטורקיה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הקליאו מיוצרת רק בטורקיה.

מי שמיוצרת גם בטורקיה וגם במערב אירופה (ספרד) זה המגאן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במיקרה ובקליאו קיים אותו מנוע 1.0, אם אהבת את המיקרה הייתי מתעניין גם בקליאו שמאובזרת משמעותית יותר.

אופציה נוספת סיאט איביזה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...