Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס דור 4 תושק בקרוב בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי העיצוב בפוקוס החדשה מאכזב מאד, בכל תצורות המרכב, גם האצ׳בק (ראיתי אותה באירופה כמה פעמים).

אבל המפרט הטכני יפה (יחסית לטכנולוגייה מסורתית שאיננה היברידית או חשמלית).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

כמה פוקוס דור 3.5 רואים כבר על הכביש (2016 ומעלה) ?

זה רק ממחיש איך דור 3 (2011-2014) דפק חזק את המוניטין ואנשים נרתעים מהמותג פוקוס [emoji848][emoji848]

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

אוקי ומה זה אומר על איכויות הפוקוס החדשה? עדיין יש כמה (מקווה שבפורום) שהמחירון העתידי של הקורולה אינו הפקטור הראשון בשיקול רכישה שלהם. שלא לדבר שעבור שימוש בליסינג העניין הזה בטל בשישים.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

לפוקוס הקודמת יש בעית שימושיות קשה עבור משפחות עם כסאות בטיחות, במיוחד כסא בטיחות נגד הכיוון. קונסולה שפשוט גוזלת חצי רכב. מושב אחורי צפוף.

ניסיתי להידחס לדור 3 באירופה לפני מספר שנים עם הכסא של הילד ותוך שניה חזרתי למשרד ושדרגתי.

פורסם

היה לי את הפוקוס דור 2( מנוע 1600, 105 כוח סוס וגיר 4 הילוכים) היה רכב אם אפשר להגיד אמריקאי? מרווח גדול כבד אבל בסך הכל אוטו טוב,אמין.

הדור השלישי והשלישי וחצי(זה מ2016) שינו לו את הDNA ומסתבר שלא לטובה בגלל הגיר הבעייתי.

האם הדור הרביעי יהיה דומה יותר לשלישי ה'האירופאי' או לשני ה'אמריקאי' ? לא מבחינת ביצועים אלא מבחינת מרחב ומרווח.

פורסם

הפוך, הדור הראשון היה אירופאי למהדרין וכך גם הדור השני (שבארה"ב היה בכלל די שונה) הדור השלישי כבר היה תחת "One FORD" כלומר גרסה זהה לכל העולם וכך גם הדור הרביעי. למרות זאת, סביר להניח שגם כעת הדגם זוכה לכיול שונה בהתאם לשוק היעד.

כבד? אולי עגלה בגלל שילוב מנוע די מת בסל"ד נמוך (אבל מצוין בגובה) ותיבת 4 הילוכים אוטו', אבל ממש לא כבד.

פורסם

רק אותי מאכזב שאין שום הזכור לפיאסטה?

ובטח לקוות לידני זה בכלל חלום פרוע, כשהסיכוי לזכות בלוטו גדול יותר.

פורסם
רק אותי מאכזב שאין שום הזכור לפיאסטה?

ובטח לקוות לידני זה בכלל חלום פרוע, כשהסיכוי לזכות בלוטו גדול יותר.

לא, זו הסופרמיני הכי כיפית לנהיגה עם שילוב מעולה בין נוחות להתנהגות, אבל תכלס, למעט הדור הראשון שעוד הצליח (התחרה אז בכלל בגולף) הדגם מעולם לא זכה להצלחה בישראל, גם לא סבירה. כך שאפשר להבין את היבואן שמעדיף להמשיך למכור מאזדה 2 יקרה ולא פיאסטה הדורשת להילחם על כל לקוח. סביר להניח שאם השיווק של פורד בישראל יחזור להיות סדיר נפגוש את הדגם בישראל, אבל יש יותר סיכוי להצליח עם הפומה מאשר עם הפיאסטה.

פורסם
זו הסיבה שהדגם המוצלח מ2016 עם מנוע 1500 טורבו עם הספק 150 כ"ס לא זכה למכירות רבות למרות שהוא רכב שונה לחלוטין מהפוקוס הקודמת 2011-2014 עם הגיר הרובוטי הידוע לשימצה

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

רע למי שרכש חדש - טוב למי שמחפש מציאות בשוק יד2. המחיר של פוקוס משומשת הוא על בסיס המוניטין של דגם טרום מתיחת פנים בלבד ובכלל לא מושפע מזה שיש לו מנוע+גיר מצוינים כמעט ללא תחרות במשפחתיות ליסינג (רק אסטרה נדמה לי ואוקטביה 1.4 היו המתחרות - יותר יקרות). כנראה אקבל פוקוס כזו בשבועות הקרובים, ממש מזל שפורד שידכו רק את המנוע הזה בזמנו לגיר אוטומטי פלנטרי, הרווחנו כאן בישראל.

בדגם החדש החסרון הוא שבגרסת הבסיס כנראה יהיה מנוע ליטר שלא שווק כאן ב 2016-2018 בגלל שעדיין שודך לגיר הרובוטי powershift. אז כבר לא תהיה חגיגת ביצועים בליסינג.

פורסם
לפוקוס הקודמת יש בעית שימושיות קשה עבור משפחות עם כסאות בטיחות, במיוחד כסא בטיחות נגד הכיוון. קונסולה שפשוט גוזלת חצי רכב. מושב אחורי צפוף.

ניסיתי להידחס לדור 3 באירופה לפני מספר שנים עם הכסא של הילד ותוך שניה חזרתי למשרד ושדרגתי.

לי יש פוקוס (2012), משפחה וכסאות בטיחות, אבל בכיוון הנסיעה . אנחנו בסדר

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...