Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מבחין נכון השריטה היא מהמוביל של התבריג ראש כלפי אחוצה..לא משהו שבא במגע עם הצילינדר או אם אחד המעברים השמן או המיים כך שלדעתי לא תהיה השפעה..אבל אני לא מבין חרט כזה שמגיע למצב הזה. השסתומים נראים נקיים? מושחזים בהיקף שלהם? גומיות שסתומים ומחזיר שמן של גל הזיזים הוא החליף? הבאת לו את החלקים האלה? לא לשכוח לנקות את התבריגים בבלוק מנוזלים לגמרי וכמובן מומנטים ובדר סגירה מדוייקים. אחרי הרצון העז שלך לבצע באופן עצמאי תיקון מהסוג הזה בפעם הראשונה אני מאמין שתצליח בגדול. את הטיימינג לא לשכוח להניח נכון לפי הסימונים.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן גם אני לא מבין אותו.. אבל הוא לקח רק 250 במקום 400 אולי כי הוא לא מקצוען,

הייתי לידו כל התהליך הוא ניקה הכל.

הוא החליף גומיות וגם פתח את הגל זיזים(קאמשאפט) והחליף את המחזיר שמן שם. (וסגר הכל עם אקדח אוויר בלי ידית מומנט) - אולי פעם הבאה עדיף גם את זה לעשות לבד.

את התבריגים ניקיתי כמובן,

תודה רבה לך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

השריטה שאתה רואה נראית שטחית ובמיקום לא קריטי.

היא הגיעה מהסכין בזמן חיתוך השטח.

זה קורה כאשר "מגלחים" מהשטח מכה אחת יותר מידי במקום בשני שלבים בעדינות.

הסכין נתפסה בקדח של הראש ואז נמשכה לאורך השטח יחד עם שבב.

סיבה שניה שהראש לא היה מפולס בזמן החיתוך.

את הקאמשפט כדאי מאוד לסגור עם ידית מומנט, כי הידוק יתר יגרום לחוסר שימון ונזק לקאמשפט.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

הייתי סוגר עם ידית מומנט אבל אין לי את הבוקסה הדרושה.. (זה ראש כוכב כזה)

בקיצור כניראה מזל רע רודף אחרי. באתי להרכיב את הראש והאטם לא מתאים.

מקווה שהחנות לא תעשה בעיות כי פתחתי הכל וכבר השתמשתי בגומיות לשסתומים..

עכשיו כל העניין נדחה לשבוע הבא

פורסם

לא חבל לגרום לנזק במנוע שכבר השקעת כסף בשיפוץ שלו, בגלל הכמה שקלים שעולה הבוקסה המתאימה לסגירה במומנט הנכון?

פורסם

כל החרטים סוגרים את גל הזיזים עם פטיש אויר. אישית לא ניתקלתי עם זה עד היום בבעיה כלשהיא אבל אם אפשר במומנט אז לגמרי עדיף.

אם האטם ראש מנוע לא מתאים אז ייתכן וגם שאר הגומיות לא מתאימות. אני מקווה שיחליפו לך אבל בספק רב.

פורסם
הייתי סוגר עם ידית מומנט אבל אין לי את הבוקסה הדרושה.. (זה ראש כוכב כזה)

בקיצור כניראה מזל רע רודף אחרי. באתי להרכיב את הראש והאטם לא מתאים.

מקווה שהחנות לא תעשה בעיות כי פתחתי הכל וכבר השתמשתי בגומיות לשסתומים..

עכשיו כל העניין נדחה לשבוע הבא

אמרת שעל השקיות היה רשום פיאט 500 אבל החנות אמרה לך שזה מתאים לפונטו. אם ככה החנות צריכה להחליף לך לאטמים מתאימים

פורסם (נערך)

היי לכולם הסתדרתי עם האטם וסגרתי את המנוע והכל.הנעתי והניע בקלות,אבל יש רעש תסס ועולה אדים/עשן אחרי דקה שהמנוע מונע.

סרטונים:

למישהו יש כיוון מה היה יכול להשתבש? ומה גורם לכזה דבר?

עריכה אחרונה על ידי יהונתן שלמה
פורסם

אני קואה אדים אבל לא רואה מהיכן בדיוק. הנשם פתוח שם במיכסה שסתומים אז חבר אליו קודם את הצינור שלו בתור התחלה שלא תנשום את הרעל הזה. לגבי האדים זה גם יכול לנבוע מחומרים שומניים או נוזל קירור או ספריי קרבורטור שנגעו בסעפת הפליטה ועכשיו מתאדים להם...תבדוק. ניראה שהניע לך יפה. כל הכבוד ויישר כוח.

פורסם

תודה רבה אני קצת חושש מכדי כבר לשמוח עכשיו,

יש ריח לא טוב ורעש תססס כזה,

אולי באמת של שמן שנשרף מהצדדים, אבל אני מפחד להשאיר את המנוע דולק אחרי שמתחילים לצאת האדים/עשן

פורסם

רעש של דליפת וואקום.

בדוק היטב את הצינור הכחול הוא שייך לאדי דלק יתכן ולא חובר למקומו בסעפת היניקה.

ובדוק את הצינור בין הבוסטר לסעפת היניקה.

פורסם

טוב הכל נררה בסדר לבנתיים הרעש הפסיק וגם האדים..

יצאתי לסיבוב קטן ברכב והוא מרגיש שנוסע די טוב..

מעט מגרגר בעמידה, והנוזל קירור עדיין חום למרות ששטפתי עם מים כמה פעמים(כניראה המון חלודה).

דרך אגב לא האמנתי אבל הנשם מנוע היה סתום לגמרי,

קשה להסביר איך דבר כזה קורה רק בתמונה אתם תבינו.. ניראה ממש מוזר

http://www.up2me.co.il/v.php?file=45433154.jpeg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=85385866.jpeg

טוב אז תודה רבה לכולם, סוף סוף סיימתי עם זה, יש לי המון סרטונים אתם חושבים שזה יעניין מישהו אם אני אעלה הכל בתור פרוייקט?

• תוכן חדש...