Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החליפו לי מצערת לאחת משופצרת, כמו טיפש לא לקחתי את הישנה... בטח גם לא היה נותן לי. אני מקווה שאני לא אפול עם מצערת "חולה". הוא הזמין מצערת לפני שניסה לנקות בכלל, אולי כי אמרתי לו שניקו לי במוסך אחר אבל לא פירקו אותה. ממש מבאס. :(

וגם הרעידות חזרו, בתדירות של פעם באף פעם אבל עדיין.. אני שונא מוסכניקים שאין להם מושג מה הם מדברים ומבלבלים את הלקוח. מעצבן.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סליחה שאני מלכלך פה. אבל בלא מעט מוסכים ניקוי מצערת זאת עוד דרך לרווח מהיר וזריז.

ספריי קרבורטור, מטלית מלוכלכלת וניקוי חיצוני בלבד.

דוחפים גם תוסף דלק על הדרך והינה 250 שח על רבע שעת עבודה.

זה משני מוסכים שראיתי אני בעצמי.

כשאתה מתעקש שצריך לפרק את כל המצערת ולנקות כמו שצריך ולבדוק אותו אז כבר אומרים לך שכדאי להחליף לחדש או מפירוק.

כנראה עוד מקרה מצער של חלק מיותר שהוחלף.

מצערת נהרסת? לא קונה את זה. מה נהרס? יש דפורמציה? לא נסגרת טוב? מנוע צעדים מזייף? את רוב הדברים האלה אפשר לסדר עם קצת רצון. אולי נהרסת שמציפים אותה בחומרים כימיים וכשלא מפרקים אותה ומנקים אותה מבחוץ עם מטלית מטונפת.

Pompon,

נכון שלפני שהוציאו את המצערת כבר הזמינו לך אחת חדשה?

צודק לחלוטין שאין סיבה להחליף סתם

יש לי מזדה 6 2007 , הטורים ברכב השתגעו לאחר החלפת מצבר , הרכב היה נכבה כל רגע , כמה דקות של פירוק צד אחד של הצינור שמתחבר למצערת קצת ניקוי של המצערת כולל במצב שהפרפרית פתוחה והרכב נרגע .

אין סיבה להחליף לפני שבוצע ניקוי .

פורסם
עדכון: החלפתי מצערת + פלאגים + דסקיות קדמיות.

מאז היתה לי רק נסיעה אחת, שמתי לב שבאותה עלייה שפעם האוטו היה עושה את הרעידות, עכשיו הוא פשוט מעלה את הסל"ד.

אני משער שבמהלך השבועיים הקרובים אני אדע בוודאות האם הבעיה הסתדרה או לא.

הרבה מוסכניקים אומרים כי הרכבים האלה ידועים בכך שהמצערת שלהם נהרסת.

כמה שאלות על דברים שנאמרו לי:

1. על החבילת פלאגים היה רשום "פלטינום" למרות שביקשתי אירידיום, הבחור הראה לי 2 סוגי פלאגים , אחד עם אלקטרודה קטנה והשני עם אלקטרודה רגילה, אמר לי שאירידיום זה הקטן, וזה ההבדל. כן אני יודע שזה קישקוש כי אלו הם סוגי מתכות שונים, עם מאפיינים שונים ולכן אם רשום על הקופסה פלטינום זה לא אירידיום! אבל המחיר גם היה של פלטינום... אותי מעניין אם זה משהו ש"רץ" אצל בעלי מוסך ה"הבדל" הזה? או שהוא מיוחד? :)

2. נאמר לי שרכיב ה EGR לא מתלכלך ממנוע בנזין אלא רק מדיזל, לא השתכנעתי, מה אתם אומרים?

נשים בצד את הנסיונות "לסבן" אותי עם הסברים חסרי הגיון, אני חושב שהעבודה עצמה נעשתה בצורה טובה ומקצועית.

מה אתם חושבים? תודה!

יצאת בזול

אני עשיתי טיפול לרכב - מזדה 6 2007 במורשה סובארו , התעקשתי על אירידיום שילמתי על אירידיום .

בסוף בהחלפה הבאה של פלאגים הסתבר ששמו לי פלטינום ועוד מקט שגוי !

• תוכן חדש...