Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, lanosforce כתב:

אני סיימתי עם התשלובת הזאת של רכב שהוא גם יוקרה וגם נדיר. היתה כאן ביד 2 אבאלון למכירה - לא תודה. 

אבאלון זה לא פשוט קאמרי מגודלת, שהיא בתורה קורולה מגודלת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא - אבאלון זה המכונית סלון של טויוטה - היא יותר גדולה מהקאמרי וגם הנפח מנוע. 

פשוט בארץ זה דגם מאוד נדיר - ולמצוא חלפי פלסטיקה ומרכב, למדתי על בשרי עם הDS עד כמה זה יכול להיות יקר ומתסכל. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 21 דקות, lanosforce כתב:

פשוט בארץ זה דגם מאוד נדיר - ולמצוא חלפי פלסטיקה ומרכב, למדתי על בשרי עם הDS עד כמה זה יכול להיות יקר ומתסכל

אז זה כמו עם ניסן מקסימה, שהזהירו אותי פעם לא להתקרב לדגם הזה, בדיוק מהסיבה הזאת.

מניח שעם DS7 יהיה אותו סיפור, אולי יותר גרוע.

זאת גם הסיבה שאני מעדיף לקנות דגמים נפוצים בשוק - אחרי מיצובישי לנסר, שהיה אפשר למצוא כל חלק בשבילה תוך שעה, זאת איכות חיים שקשה להיפרד ממנה. לא אהיה שונה ומיוחד בנוף, אבל יהיה לי אוטו שלא צריך לשבור את הראש עם האחזקה שלו, ולחפש בעל מקצוע יחיד בארץ שיידע לטפל בסנואופלייק המיוחד שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 שעות, rev-Match כתב:

ממיר זה חלק יקר, מחירו העיקרי נקבע ע"פ כמות החומר הנדרש בייצור שלו, כמות החומר נקבעת על פי" הספיקה" של גזי הפליטה לאורך חייו מה שמושפע ישירות ממאפייני המנוע.

די בטוח שאין שום דבר מיוחד בממיר הזה, עוד תכנון לקוי של היצרן. 

ממיר חליפי זה לא כזה יקר משהו בסביבות ה2000 ש"ח.

ממיר מקורי של סיטרואן עולה ביבואן 7300 ש"ח כפי הזכור לי.

ובגלל שהוא בתקן יורו 6 אין ממיר חליפי מתאים. 

אפשר להרכיב חלופי אך הנורת תקלה תדלק שוב תוך שנה במקסימום.

פורסם
לפני 9 שעות, llaavvii כתב:

רק מציין לפותח השרשור (ואולי גם ללאנוס) שבפרי סניף רעננה חונה בתצוגה (למכירה) DS7 מדהימה בת שנתיים...

אני מעריך שזה הרבה מעל התקציב שלי.

למרות שזה רכב מטמטם!!

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 8 שעות, lanosforce כתב:

לא - אבאלון זה המכונית סלון של טויוטה - היא יותר גדולה מהקאמרי וגם הנפח מנוע. 

פשוט בארץ זה דגם מאוד נדיר - ולמצוא חלפי פלסטיקה ומרכב, למדתי על בשרי עם הDS עד כמה זה יכול להיות יקר ומתסכל. 

האבאלון המדוברת חולקת מנוע ותה״ל עם הקאמרי V6.

פורסם
לפני 8 שעות, vadim6385 כתב:

אז זה כמו עם ניסן מקסימה, שהזהירו אותי פעם לא להתקרב לדגם הזה, בדיוק מהסיבה הזאת.

מניח שעם DS7 יהיה אותו סיפור, אולי יותר גרוע.

זאת גם הסיבה שאני מעדיף לקנות דגמים נפוצים בשוק - אחרי מיצובישי לנסר, שהיה אפשר למצוא כל חלק בשבילה תוך שעה, זאת איכות חיים שקשה להיפרד ממנה. לא אהיה שונה ומיוחד בנוף, אבל יהיה לי אוטו שלא צריך לשבור את הראש עם האחזקה שלו, ולחפש בעל מקצוע יחיד בארץ שיידע לטפל בסנואופלייק המיוחד שלך.

לא מעט DS7 מסתובבות בארץ, קצת לא לעניין להניח את ההנחה שאתה מניח כאן, מבין שזה מגיע מהרתיעה המובנית אצלך מכל מה שניחוח באגט עולה ממנו, אבל לא יזיק להציע כאן מידע טיפונת מבוסס יותר גם אם הוא כזה כזה אותו " מניחים ".

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 שעות, santiago כתב:

האבאלון המדוברת חולקת מנוע ותה״ל עם הקאמרי V6.

תיקח בחשבון שמדובר ב2011 - לך תמצא חלקים למעט להזמין מארה"ב, להביא לארץ פנסים זה סרט - רק זה לבד (בדיוק החרדה שהיתה לי בטסט האחרון עם הDS) זה חתיכת הוצאה. 

לפני 16 שעות, רועי5 כתב:

לא מעט DS7 מסתובבות בארץ,

אם אני זוכר נכון הDS7 רובן מנועי דיזל או הייבריד-דיזל. מנועים טובים דווקא - אותי למשל זה חלקי מרכב\פלסטיקה ביחד עם מתלים וכל הטכנולוגיה שהכניסו לרכב כזה - באמת מרתיע אותי. הרכב פשוט מדהים אין ספק - המושבים - אולי אחד המושבים הכי נוחים שיצא לי לחוות. אני בטוח שמי שיקנה - יהיה מאושר! לפחות לתקופה. 

אמינות בעיני - אחרי שנים שאני כבר עושה הרבה מאוד מהתחזוקה בעצמי - היא אשליה. 

אם אתה קונה רכב אמין - כנראה שהחלקים שלו יקרים יותר והתכנון שלו פשוט יותר או טוב יותר. 

יהיו לך פחות תקלות לאורך זמן - אבל כאשר יהיו לך תקלות ההוצאות שלך יהיו במרוכז הוצאות גדולות סביר מאוד להניח. 

אם אתה קונה רכב לא אמין - יהיו לך הוצאות יותר תקופות בין אם הין גדולות או קטנות או באמצע. 

בסופו של דבר זה מסתכם בתקופת הבעלות שלך, מצב התחזוקה שבו הרכב נקנה ואיך שתחזקת אותו ונהגת בו. 

אני די בטוח שגם אם תקנה רכב יפני - ראה ערך - אמין 

לתקופה ארוכה - יהיו לך תקופות בהן תקלל לא מעט וחוויתי את זה על בשרי. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראיתי את הודעת המכירה

מצד אחד, רכב מדהים, ממש עושה לי חשק להפגש איתך

מצד שני, וואלה לא בא לי את הכאב ראש וכיס ולב הזה

מצד שלישי, טיפלת כבר ברוב המחלות הידועות. כמה כבר יכול להיות יותר גרוע בהמשך.

מצד רביעי...

בקיצור

שיהיה לך ולרוכש בהצלחה. אני לצערי כנראה לא אכנס להרפתקה הזאת, למרות שממש (ממש) בא לי.

אולי ב20,000 הייתי לוקח את הסיכון אבל לדעתי ב20 שווה לך להשאר איתו עד שימות לגמרי

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

השקעת לא מעט וכבר כיסית את רוב המחלות. מצטרף להמלצה לתת לרכב עוד צ'אנס, חבל לקבע את ההפסד בשלב הזה מה גם שברכישה נוספת של רכב אירופאי ורכב בכלל, שוב תידרש ליישור קו ואולי גם לתקלות חדשות. 

פורסם

הקישור במודעת מכירה ששמת, לא מוביל למקום הנכון.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני שעתיים, avargel כתב:

מצד שלישי, טיפלת כבר ברוב המחלות הידועות. כמה כבר יכול להיות יותר גרוע בהמשך.

בדיוק מה שחשבתי עם הקסנטיה פעם, שהייתה כמעט 5 שנים אצלי.

התשובה - תמיד יכול להיות יותר גרוע. זה כמו באגים בקוד - היו 95 באגים, פתרת אחד, עכשיו יש 120 באגים.

פורסם

התשובה היא באמצע עם דווקא נטיה כן להישאר עם הוחלפו ברכב החלקים היקרים.

המחלות ידועות ויקרות מאוד, ככל שאתה יודע שהם טופלו יש שקט ארוך טווח לעשרות אלפי ק"מ קדימה.

עדיין מדובר ברכב שנורת הסטופ האדומה המפחידה בהחלט יכולה להידלק ולא תמיד בטיימינג הנכון

כלכלית הייתי נשאר עם הרכב.

פורסם
לפני שעתיים, rev-Match כתב:

פות"ש אם אני במקומך נותן לו תקופת ניסיון של שנה נוספת. 

לא מסכים. רכב שמאכיל אותך מרורים - עדיף כבר לקחת הלוואה ולקנות אחד יותר חדש, תקין ואמין.

לפני 20 שעות, רועי5 כתב:

מבין שזה מגיע מהרתיעה המובנית אצלך מכל מה שניחוח באגט עולה ממנו

הבעיה שלי עם רכבים צרפתיים לא כי הם באו מצרפת, הבעיה שלי זה ההנדסה שלהם.

ולא כי המהנדסים הצרפתים טיפשים או משהו, אלא כי אמינות לאורך זמן זה פשוט לא בסדרי העדיפויות שלהם, לפחות זאת התיאוריה שלי.

אבל לצורך העניין, כשטויוטה בונים רכב דפוק (ויש להם מספיק דגמים לא מוצלחים), יש לי רתיעה גם ממנו, אני לא אומר שטויוטה זה אוטומטית טוב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...