Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאתם לוקחים ללב את הקונה הישראלי.

בתור אחד שתמיד קונה ומוכר בשוק יד 2 בהתחלה גם לי היה קשה עם הסגנון של האנשים אבל היום אני פשוט מתעלם.

צריך קונה רציני אחד בשביל שהעסקה תצא לפועל.

לא שומר, לא מנהל שיח על מחיר בטלפון, לא מנהל שיח טכני מעבר לכמה משפטים עם המומחים שמגיעים, לא מתחייב שלדה,מנוע,גיר.

מי שרוצה שייקח למוסך לבדוק, מי שחושש שהרכב תקול לא משכנע אחרת.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 6 שעות, ariel000 כתב:

כמו שעכשיו אני מתבאס מההצעות, אז צריך להודות שגם אני הצעתי הצעה נמוכה לרכב, בעת הקניה.

זה משהו שצריך לקחת בחשבון, אם אתה קונה רכב שמאפשר לסחוט את המוכר, אז תהיה בטוח שגם אותך יסחטו כשאתה תמכור...

לפני 6 שעות, ariel000 כתב:

אבל, אני כן יכול להגיד שאם אקנה שוב רכב בישראל ויהיה לי את ההון המתאים, אז אך ורק עסקת החכר שבו אחרי 3 שנים אני יכול להחזיר את הרכב ולא צריך למכור אותו בחוץ.

לרוב העסקאות הללו יהיו יקרות יותר בהרבה מאשר לקנות ולמכור את הרכב לבד. 

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, davemustaine87 כתב:

זה משהו שצריך לקחת בחשבון, אם אתה קונה רכב שמאפשר לסחוט את המוכר, אז תהיה בטוח שגם אותך יסחטו כשאתה תמכור...

לרוב העסקאות הללו יהיו יקרות יותר בהרבה מאשר לקנות ולמכור את הרכב לבד. 

ולכן בעיסקת ליסינג, ודאי תפעולי, עדיפה מכונית עם שוק מחורבן, צרפתי למשל, על פני מבצרים פיננסיים כמו קורולה או מזדה. נוסף למחיר הביטוח הפסיכי של האחרונות, הן גם מפסידות מעט יחסית באובדן ערך, דבר המגדיל מאוד את הפער בין עיסקה כזו לקניה פרטית כשמגיע יום המכירה. ולהבנה שלי מעיסקאות שאני מכיר, לא משקללים לעלות החודשית את פוטנציאל אובדן הערך. כמובן אם יש מי שמצוי ממני ויודע אחרת, אשמח אם יעדכן.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
לפני 38 דקות, רועי5 כתב:

לכן בעיסקת ליסינג, ודאי תפעולי, עדיפה מכונית עם שוק מחורבן, צרפתי למשל, על פני מבצרים פיננסיים כמו קורולה או מזדה.

אפילו בזה אני לא בטוח. 

בוא ניקח רכב ללא שוק שניקרא אופל קורסה, 

ליסינג שכולל טיפולים וביטוח עם הגבלה של 20 אלף קילומטר לשנה, עולה 2200 שקל בחודש ל-3 שנים עם מקדמה של 9000 אלף שקל. משמע- התענוג עולה 88 אלף שקל. נוריד ביטוחים וטיפולים שהם חוסכים לי - קיבלת 68 אלף שקל. 

אין סיכוי בעולם שרכב שנמכר כחדש ב-110 אלף שקל(מבצעי מחירון תמידיים באופל) עם נתונים טובים, יאבד 68 אלף שקל מהערך שלו ב-3 שנים. אפילו לא קרוב. 

פורסם

מימון של 110K ל3 שנים יעלה לך עוד נגיד 8K ש"ח הפער הוא כרגע 60K,
בהנחה שהאופל תאבד בערך 15% שנתי לאחר 3 שנים ירידת הערך תהיה (נניח) 35K ש"ח, כבר הפער הוא 25K ש"ח (שוב ממש לא מעט אבל).

פורסם

טוב, נפל דבר בישראל.

הבונבוניירה שלי, האוטו המדהים שלי.... נמכר.

היום הגיע קונה ורכש את הרכב, בנוסף הרכב עבר בדיקה מלאה ושלמה.

אני חושב שבזאת ניתן לסכם את שרשור המעקב\אחזקה.

הרכב היה מדהים, מפנק, בעל עוצמה מטורפת, נוח, חסכוני בדלק, רכב אחד היפים ביותר שראיתי ואני אשכרה מקנא באדם שרכש את הרכב.

הוא רכש רכב מתוחזק לעילא ועילא, רכב ששמור בקנאות שרק חולי הגה מסוגלים להבין.

• אהבתי 2

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 3 שעות, Jeka88 כתב:

אז כמה זמן בעצם לקח לך למכור אותו? ואם אפשר לשאול בכמה הוא נמכר יחסית למחירון שלו?

המממ... אני חושב שחודש או חודשיים, לא בדוק 100% על הזמן.

הרכב נמכר ב-7,000 פחות מהמחירון שלו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

והמסיבת בריכה תהיה באיזה מיקום ותאריך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכל מקרה מביא בגד ים ושנורקל

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

התלבטתי אם לפתוח שרשור חדש על חיפוש רכב, אבל בגלל שאני עדיין מאוהב ב-508 וממש מתגעגע אליה, אז החלטתי לכתוב בשרשור הישן שלי ולהתענג עליו ועל הזכרונות של הבונבוניירה.

כעת ממש מדגדג לי, ממש רוצה רכב חדש.

שאלה: האם אני צריך רכב?

תשובה: לא.

שאלה: האם אני יכול להסתדר בלי רכב?

תשובה: מסתדר כך כבר שנה וחצי, תחבורה ציבורית מהממת.

שאלה: אז למה אני רוצה לקנות רכב חדש?

תשובה: כי אני רוצה לעשות vroom vroom לעלות על הכביש המהיר ברכב שלי ולא שכור או שיתופי ולעשות לו פוליש.

שאלה: מה היתרון לקנות רכב באירופה מאשר ישראל?

תשובה: כמעט כל רכב יש לו גירסה ידנית וגם אם לא, הם יותר זולים פה מאשר בארץ

שאלה: איזה רכב אני אוהב?

תשובה: ללא שום צל של ספק, אני אוהב רכבים עם נוכחות, מרווחים, מפנקים כמו ה-508 שליט"א.

שאלה: אז למה לא 508?

תשובה: היא כל כך יפההההההההה אבל מעדיף את הדור השני והוא יקר מדי בינתיים.

שאלה: מה מצאתי?

תשובה: https://www.autoscout24.com/offers/volkswagen-arteon-2-0-tdi-scr-dsg-diesel-silver-623dc4cd-579d-4790-ba09-5c95f0e2c821?sort=mileage&desc=0&lastSeenGuidPresent=true&cldtidx=3&position=3&search_id=1p0poi1kb8j&source_otp=t10&ap_tier=t10&source=listpage_search-results&order_bucket=unknown&new_taxonomy_available=false&mia_tier=t10&boosting_product=none&relevance_adjustment=organic&applied_mia_tier=t10

איזה יפה... עכשיו רק מתלבט ומשחק לי בראש.

• אהבתי 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם

שים לב שבאירופה יש להם קטע עם הדיזל והזיהום אויר 

בשלב מסויים יגבילו תנועת רכבים. תחילה ערים מרכזיות, אחר כך ירחיבו לאיזורים אחרים.

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 4 שעות, מלטבשי כתב:

שים לב שבאירופה יש להם קטע עם הדיזל והזיהום אויר 

בשלב מסויים יגבילו תנועת רכבים. תחילה ערים מרכזיות, אחר כך ירחיבו לאיזורים אחרים.

כן, רק מגשש כרגע.

פרנקופיל מושבע!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...