Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש כתבתי כאן בערך על בעיה אצלי ברכב, הכרב נכנס למוסך טופל ויצא משם.

אחרי שבוע שבועיים בערך התחיל בעיה דומה אחרת, כאילו אותה תופעה כמו שהיה לפני רק שזה קורה באמצע נסיעה, כאילה תקעו לרכב "מקלות בגלגלים", הרכב קופץ במקום באמצע נסיעה לאו דווקא אחרי העברת הילוך כמו שהיה הבעיה לפני זה.

במקביל בזמן שזה קורה יש צפצוף התראה ברכב ונדלקת מנורת STOP, החום מנוע מטפס לשמים במהלך הצפצוף ואז יורד בחדות בבת אחת. תמונות.

עשיתי סיבוב על הרכב עםם המוסכניק שלי הוא אומר הבעיה לו קורית בזמן העברת הילוכים זה לא בעיה של הגיר שהחלפתי ותיקנתי לך, לך לחשמלאי רכב, חשמלאי רכב אומר זה רכב סולר אני לא מתעסק על הרכיבים האלה. הכניס את הרכב לבדיקה ממוחשבת יצא מה שמצורף כאן, לא מצליח להעלות את זה. אשמח אם מישהו יודע מה הבעיה שכתוב בשני השורות האחרונות.

החליפו לי ברכב את ה-crankshaft שחשבתי שהוא הגורם לבעיות אבל זה לא עוזר.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

אשמח לכל עזרה.

פורסם

קח בהקשה את ההודעה, תעשה לה copy-paste לשירשור הקודם שפתחת בנושא. זה יקפיץ את השירשור לעמוד הראשון.

אי אפשר לתת כותרת "בהמשך לבעיה מפעם..." כי יש בפרום אלפי גולשים ואף אחד לא זוכר מה כתבת לפני חודש. זה שיש לינק בפנים לא יעזור כי אנשים מסתכלים על הכותרת ומחליטים האם יש להם עניין בשירשור.

כותרת השירשור בטכני חייבת להכיל את הפרטים הבאים: דגם הרכב, שנת ייצור ותאור הבעיה או השאלה בקצרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...