Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש לאופנוע גנוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בן של אחד השכנים שלי החנה בחדר המדרגות בחודש האחרון DT שחור חדש למדי בלי לוחית רישוי. לאור הנפשות הפועלות והסרת הלוחיםת, יתכן שהוא גנוב.

ידוע לכם על אחד שנגנב, או איך אפשר לברר?

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שלום,

בן של אחד השכנים שלי החנה בחדר המדרגות בחודש האחרון DT שחור חדש למדי בלי לוחית רישוי. לאור הנפשות הפועלות והסרת הלוחיםת, יתכן שהוא גנוב.

ידוע לכם על אחד שנגנב, או איך אפשר לברר?

תודה,

ליעד

תרים טלפון ל:101

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
בפעם האחרונה שבדקתי, והאמת שבדקתי אתמול - משטרה זה 100 ;-)
לכרובי יש לב חם ואנושי ,הכוונה היתה שאחרי שnitch ישבור לגנבים את העצמות יגיעו אנשי מגן דויד אדום.

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם

אם ידוע לנו על אחד ?

אני בטוח שלא חסרים DT גנובים בארצינו ....

חוץ מזה אין ספק שאמבולנס יעזור במקרה הזה .....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

זו אולי המלצה קצת אכזרית אבל מנסיון תעשה ככה....

תודיע באנונימיות שבבניין שלך חונה אופנוע בלי מספר ושהוא מתפרע גם בפאר הציבורי הסמוך ושממש מסכן את הילדים הקונים שמשחקים שם.......מבטיח לך שתוך כמה דקות אתה רואה 2 ניידות......

פורסם
זו אולי המלצה קצת אכזרית אבל מנסיון תעשה ככה....

תודיע באנונימיות שבבניין שלך חונה אופנוע בלי מספר ושהוא מתפרע גם בפאר הציבורי הסמוך ושממש מסכן את הילדים הקונים שמשחקים שם.......מבטיח לך שתוך כמה דקות אתה רואה 2 ניידות......

קצת מוגזם - ומה אם הוא לא גנוב וסתם נפלה לבחור הלוחית?

אל תסגרו אוטומטית את האופצייה הזו

תנו למשטרה לעשות את העבודה שלה

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

יש צדק במה שאתה אומר כרוב...אבל זו דרך מהירה להזניק משטרה....

רק שמהנסיון שלי באזור שלי, מוזר לי שבן השכנים בן ה18, מגיע פעם עם קטנוע אחד ויום אחר עם אחר. פתאום חבר אחר משאיר אצלו טרקטורון......אההה כן אצלי גם העובדה שניידת משטרה באה לאסוף אותו לחקירה, כמה פעמים !!! די ביססה את החשדות....:?

ההמלצה שלי ...פשוט תעקוב אחר ההתפתחויות ...אם יש חשש אמיתי שזה גנוב תדווח...

אין נחמה לגנבים ואין ישועה לטפשים ...סופו של כל גנב אופנוע להקשר מידיו ורגליו לשני האיבוסות שיסעו לשני כיוונים הפוכים..כמו בימי הביניים רק שבמקום סוסים.....:evil:

פורסם

הכנסתם אותי ללבטים. אני לא רוצה לסבך את הילד עם המשטרה אם אפשר לאתר את הבעלים וסתם לתפוס את הילד בגרון ולחנך אותו. מצד שני, כנראה שאני מקל מדי כי אף פעם לא גנבו לי אופנוע.

בכל מקרה, אין איזשהו אתר מרכזי שאנשים בוכים בו על מר גורלם?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הכנסתם אותי ללבטים. אני לא רוצה לסבך את הילד עם המשטרה אם אפשר לאתר את הבעלים וסתם לתפוס את הילד בגרון ולחנך אותו. מצד שני, כנראה שאני מקל מדי כי אף פעם לא גנבו לי אופנוע.

בכל מקרה, אין איזשהו אתר מרכזי שאנשים בוכים בו על מר גורלם?

בעיקרון אין אתר כזה למה אם היה אתה היית אמור להכיר אותו...בכל מקרה תנסה באתר הזה:

www.cartel.co.il תחפש באופנועים גנובים

ואם אתה תצליח להשיג תמספר רישוי שלו יש אתר שאפשר לרשום בו תמספר ואז הוא אומר לך אם הכלי גנוב או לא.

ודבר אחרון שאתה יכול לעשות זה ללכת לאופנוע בשקט בשקט לחפש תמספר שילדה ללכת למוסך מטרו ולברר מה המספר רישוי של האופנוע לפי מספר השלדה אם יש דבר כזה כמובן...:wink:

בהצלחה

פורסם

נזכרתי שיש לי קשרים טובים מאוד במשטרה (אתם יכולים לעשות חיפוש על המשתמש שלי ולגלות מה עשיתי עם שוטרת 3.5 שנים :-)), איפה אני מוצא מספר שילדה על הDT הנ"ל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...