Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש לאופנוע גנוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם יכולים לעשות חיפוש על המשתמש שלי ולגלות מה עשיתי עם שוטרת 3.5 שנים :-))?

היית 3.5 שנים בצינוק ?על מה עצרו אותך? icon_razz.gif

פורסם

אני לא מבין, אם מישהו גונב אופנוע אז כמובן שהוא מוריד את הלוחית רישוי ,אבל מה הוא יסע בכביש בלי לוחית רישוי? ואם הוא ישים סתם לוחית רישוי מכפר קאסם ויתפוס אותו שוטר, הוא יגלה תוך שנייה שזה גנוב...לא?

פורסם
הכנסתם אותי ללבטים. אני לא רוצה לסבך את הילד עם המשטרה אם אפשר לאתר את הבעלים וסתם לתפוס את הילד בגרון ולחנך אותו. מצד שני, כנראה שאני מקל מדי כי אף פעם לא גנבו לי אופנוע.

בכל מקרה, אין איזשהו אתר מרכזי שאנשים בוכים בו על מר גורלם?

כן, כנראה שבאמת מעולם לא גנבו לך אופנוע...אוייי, התחושה שאתה מרגיש כשאתה לא רואה את האופנוע איפה שהשארת אותו! תחשוב על הנער שעבד בשליחויות כ"כ קשה בשביל אופנוע שכ"כ רצה ומישהו בא ולוקח לו את זה....באמת, תתקשר למשטרה (100:)

פורסם
היית 3.5 שנים בצינוק ?על מה עצרו אותך? icon_razz.gif
בעילת שוטרת. לא פעם ולא פעמיים.

אני לא מבין, אם מישהו גונב אופנוע אז כמובן שהוא מוריד את הלוחית רישוי ,אבל מה הוא יסע בכביש בלי לוחית רישוי? ואם הוא ישים סתם לוחית רישוי מכפר קאסם ויתפוס אותו שוטר, הוא יגלה תוך שנייה שזה גנוב...לא?

אתה לא יורד לשורש העניין. הסיבה שאופנועי שטח הם גניבים כל כך, בניגוד לאופנועי כביש, היא שאפשר לנסוע איתם בשטח. אם אתה גר באיזה מושב/כפר/התנחלות/חור/סדום ועמורה, אתה יכול לנסוע איתו חופשי בשטח ואף אחד לא יראה אותך ויגע בך. מה גם שגם לנסיעה על הכביש יש כל מיני קומבינות עם זיוף לוחיות ומספרי שלדה שעושים.

אגב, מישהו יכול אולי לצרף תמונה שניתן לראות בה ממש איפה מספר השלדה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה צודק אבל חלקית.

אני למשל יום אחרי שקניתי תאופנוע התפרקה לי הלוחית רישוי ונסעתי בלעדיה עד הבית כדי לחפש ברגים חדשים. אז נגיד מישהו היה עוצר אותי בדרך או אחד השכנים קולט ישר שאין לי מספר אז זה אומר שגנבתי חס וחלילה?

אם זה ילד שהוא שכן שלו לא צריך למהר למשטרה כי אח"כ זה סיפור לצאת מהעניין.

איפה שיש ריבוע כחול שמה אמור להיות רשום מספר השלדה או בצד הזה או בצד השני...:wink:

http://img212.exs.cx/my.php?loc=img212&image=12jq.png

פורסם
זו אולי המלצה קצת אכזרית אבל מנסיון תעשה ככה....

תודיע באנונימיות שבבניין שלך חונה אופנוע בלי מספר ושהוא מתפרע גם בפאר הציבורי הסמוך ושממש מסכן את הילדים הקונים שמשחקים שם.......מבטיח לך שתוך כמה דקות אתה רואה 2 ניידות......

חחח!!!!!!!

הרגת אותי עכשיו.

1. תודיע באנונימיות?

אין לך דבר כזה.

הם שואלים אותך לפרטים, ודורשים אותם. דבר שני אתה חושב שאין להם את המספר שלך?

2. תוך מספר דקות?!?

תנסה תוך כמה שעות/שבועות (אם בכלל).

ולכRוב, אתה יודע הרי שעבודתה של המשטרה לא נעשית על ידה.

מקסימום יגיעו ניידות, יבדקו מה קורה ויעזבו אותו בשקט.

לא בעיה.

שיקרא למשטרה. אני יודע שאם היה זה האופנוע שלי, הייתי רוצה שמישהו יקרא למשטרה על אופנוע/קטנוע חשוד שהוא רואה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
חחח!!!!!!!

הרגת אותי עכשיו.

1. תודיע באנונימיות?

אין לך דבר כזה.

הם שואלים אותך לפרטים, ודורשים אותם. דבר שני אתה חושב שאין להם את המספר שלך?

QUOTE]

בשביל אנונימיות המציאו את הטלפון הציבורי.

עכשיו נזכרתי שהיינו ילדים קטנים חשבנו שהתקינו בטלפון הציבורי מכשירים מזהי קול והיינו שמים תיד על הפה שיצא לנו קול אחר...:lol:

היו ימים.

בכל מקרה אני מקווה שעשית מה שחשבת לנכון ואנחנו מחכים לתשובה בקשר לכך אם הוא גנוב או לא.

• תוכן חדש...