Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לקנות שברולט ספארק 2014 ידנית

לרכב יש 56 אלף ק"מ

אילו טיפולים גדולים צפויים לו בקרוב? (החלפת רצועת טיימינג, קלאץ' וכו..)

פורסם

אין רצועת טיימינג לרכב הזה - יש שרשרת.

אין לו טיפולים גדולים בטיפול 60000 יש תוספת למצתים וזהו.

סהכ רכב אמין מאד .

מצמד בלמים וכו תלוי בך אך לרוב מצמד לרכב הזה אני ניתקלתי סביב ה 120000 קמ (+-) שזה סביר בעני.

חיים יוד.

פורסם

לבדוק רפידות בלם קדמי, צלחות, ספארק פלגס (מצתים). ממליץ לרוקן נוזל קירור ולשים חדש איכותי של חברה טובה ראש שקט לפחות ל5 שנים הבאות.

שמן חדש פילטר שמן ואויר.

תלוי מה עשו עליו עד ה60 אלף

תתחדש

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

פורסם

סהכ רכב לא רע. בין טיפול לטיפול בודקים גם דברים מסביב כמו שהוזכרו כאן ואם צריך מחליפים. אין פה כרגע צפי למשהו שיוחלף בלי שראינו בעצמנו. מקסימום שמתריעים לך על משהו במוסך קח הצעת מחיר ותצלם גם אל החלק הבלוי שניראה ונוכל לחוות דיעה.

פורסם
אין רצועת טיימינג לרכב הזה - יש שרשרת.

אין לו טיפולים גדולים בטיפול 60000 יש תוספת למצתים וזהו.

סהכ רכב אמין מאד .

מצמד בלמים וכו תלוי בך אך לרוב מצמד לרכב הזה אני ניתקלתי סביב ה 120000 קמ (+-) שזה סביר בעני.

חיים יוד.

סהכ רכב לא רע. בין טיפול לטיפול בודקים גם דברים מסביב כמו שהוזכרו כאן ואם צריך מחליפים. אין פה כרגע צפי למשהו שיוחלף בלי שראינו בעצמנו. מקסימום שמתריעים לך על משהו במוסך קח הצעת מחיר ותצלם גם אל החלק הבלוי שניראה ונוכל לחוות דיעה.

תודה על התשובות!

מכירים מוסך / מכון בדיקה מומלץ באיזור ראשלצ - חולון שכדאי לבדוק אצלו את הרכב?

• תוכן חדש...