Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש ברשותי סיאט לאון 2011 ויש לה צריכת שמן ממש גבוהה , 1 ליטר ל900 קילומטר בערך .

רכשתי את האוטו לפני מספר חודשים , האוטו תמיד טופל במוסך המרכזי , אוטו שמור מאוד שנסע 80000 קילומטר בלבד , יד ראשונה .

אני רואה שיש המון תלונות על הנושא .

האם יש מישהו שקיבל בשלב הזה איזה רצון טוב , איזה סוג של הנחה משמעותית בשביל התיקון ?

והאם יש מישהו שביצע תיקון של הבעייה ויכול להגיד מה בדיוק החליפו ? והאם הבעייה נפתרה עקב ההחלפה ?

ואם אני מחליט לבצע החלפה של רינגים ובוכנות , האם יש עוד חלקים שכדאי להחליף על הדרך ?

תודה

פורסם

מנוע CDAA - לך תבדוק אצל מוסך רון את הסיפור הזה... המנוע הזה חולה מאוד ומצריך אוברול די יקר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

דיברתי עם מוסך רון. לפי מה שאמרתי לו בטלפון הוא כבר אמר לי מה צריך לעשות וכמה זה יעלה.. המחיר ממש יקר. חשבתי לנסות להזמין את החלקים לבד..פשוט רציתי לדעת אם יש מישהו שביצע אוברול כזה ומה מחליפים שם ? האם מספיק רינגים? האם צריך גם בוכנות וטלטלים ? האם על הדרך עושים טיימינג ? אולי יש עוד משהו

פורסם

לא הייתי פותח את המנוע הזה לבד.. תן לבעל מקצוע לעבוד, במיוחד שמדובר במוסך רון.

חבר שלי עשה אצלו את האוברול לרכב זהה בדיוק..עלה בערך 10 אשח

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...