Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייתם קונים פגו 208 שנתון 16/17?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חיפשנו סופר מיני במחיר של עד 60 אלף שח עם תא מטען בגודל 300 ליטר לפחות ויחסית חדש.

הייתי היום בלובינסקי טרייד וקיבלתי הצעה על שנתון 16 עם כ50 אלף קמ ב57 אלף שח.

מה הקאץ? עוד לפני בדיקה, כל הרכבים שלהם מרוססים בצבע במורה מרושלת לגמרי.

דבר נוסף הוא עניין הרצועת תזמון שלא ברור כל כך.

הרכב הנוכחי שלי, 308 שנת 2016 נגררה היום למוסך עם חשד לרצועת טיימינג שהתפוררה.

מה אתם הייתם עושים?

פורסם (נערך)

מהנסיון שלי (שיתפתי כאן בימים האחרונים):

קודם כל ההצעה של לובינסקי טרייד משעשעת. אני קניתי מטרייד מוביל, ינואר 16', 24K ק"מ, נקי ללא שום תאונות ו/או פגיעות ב-60K ש"ח אחרי מו"מ קשוח (לא הסכימו לרדת מזה. כל כך התעקשו על זה שהסכימו לדחוף לי "אחריות" של שנה בשווי 750 ש"ח ורק לא לרדת שקל, אפילו שהייתי צריך לעשות מייד טיפול שכלל החלפה של רפידות ודסקיות בלם). ככה שכפול ק"מ ב-57K ש"ח לא נשמע להיט בכלל, אם כבר הרכב הספציפי הזה, אז לדעתי יותר לכיוון של 50K-54K ש"ח.

הרכב עצמו מעולה ואני מאוד נהנה ממנו, א-ב-ל:

• כאמור, היה צריך להחליף רפידות ודסקיות בלם בעלות של 1K ש"ח אם אני זוכר נכון. קח בחשבון שגם צמיגים יהיה צריך להחליף בקרוב מאוד (אם לא כבר).
  • האבל הגדול - היום (לאחר חצי שנה שהרכב אצלי ועם פחות מ-30K ק"מ) הוחלף לי ברכב טורבו אחרי שנדלקה נורת מנוע. עלות טורבו חדש 8K ש"ח (רק עלות החלק), אצלי הותקן "משומש" עם 11K ק"מ בחצי מהעלות. אישית לא מצאתי לזה עדויות אחרות באינטרנט (וחיפשתי הרבה, כולל פורומים בחו"ל), אבל אצל אורן אמרו שהם כבר ראו דברים כאלה. כמובן שהאחריות של טריידמוביל לא מכסה את זה (כמו גם האחריות המורחבת של לובינסקי - סעיף הבא).
  • האחריות המורחבת של לובינסקי - שים לב שבתלות במועד בו נקנה הרכב, היה מבצע של אחריות מורחבת לשנים ד'-ה'. כשאתה מחפש לקנות, תבדוק אם במסמכי רכב מצויין שאכן יש אחריות, ואם כן, תוודא שהטיפולים נעשו בזמן (וכשאני אומר בזמן אני מתכוון בזמן - במקרה שלי לובינסקי כבר מיהרו להתנער מהאחריות בגלל טיפול שנעשה באיחור של חודש אחד בלבד. זה יכול להיות קריטי מאוד במצב בו לדוגמה קורה משהו למנוע בגלל הרצועת טיימינג).
  • אצלי אישית הרצועה נבדקה היום ונמצאה תקינה.
  • לא יודע אם אתה כבר עושה את זה עם ה-308, אבל טיפולים אני ממליץ לעשות אצל אורן. תותחים.

שני הסנט שלי.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

אולי כחלק מהשבחה עושים לה תיקוני צבע באיכות ירודה.

למה לא לנסות לחפש מבן אדם פרטי.

ויש את נושא הרצועה, זה יכול להיות החלפה וניקוי, במידה ויש נזקים גם החלפת משאבת שמן, חיישן vvt, טורבו..

תבדוק בהיסטוריה אם הרכב עבר החלפת רצועה, אם לא זה הדבר הראשון שהייתי בודק.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בכל מקרה מה קרה ל308 שלך מאותו שנתון שאתה רוצה להחליף?

ה308 שלי בליסינג תפעולי מטעם מקום העבודה הנוכחי. אני עובר לחברה בה אין לי צורך בליסינג (רכבת).

שקלתי לרכוש את ה308 אבל היא עם 88000 קמ שנצברו ב32 חודשים, ונוכחתי לדעת שאוויס מטפלים ברכבים שלהם (לפעמים) אצל חאפרים. אני לא סומך על הטיפולים שלהם.

פורסם

בגלל זה קונים רכב עם מס קמ נמוך ורצים לטיפול במוסך. אבל בדרך כלל אלה חברות שמספקות היסטורית טיפולים מלאה.

ממליץ על טרייד מוביל, גם אצלם תמצא את הפיזו (208 או 308)וחפש עם נתונים טובים, ממש מעבר לכביש מלובינסקי.

• תוכן חדש...