Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה פריוס שנת 2006 המד קילומטר תקוע ב299.99, המד עובד באפשרויות של איפוס ורק המד הקבוע תקוע, אמרו לי בשם מוסך מורשה של טויוטה בתל אביב שזה בעיה ידועה, ובטויוטה במודיעין אמרו לי שלא יודעים על כזה דבר, האם ידוע למישהו על בעיה כזו והיכן ניתן לתקנה ומה המחיר? תודה מראש.

פורסם

ביררתי עם "המחוון ספידומטרים" והבנתי שמכוניתך הנה עם 299,999 ק"מ וזה המירב שמד המרחק יכול להציג.

לכן צריך לבצע איפוס של מד המרחק והם גם מבצעים זאת.

הם נמצאים ברח' הפלד 25 א.ת חולון, טל' 03-5507254

פורסם

ז"א שבקלות אפשר לזייף ק"מ לרכב כזה ולמכור אותו עם ק"מ נמוך?.

אגב לחבר הייתה בדיוק אותה הבעיה עם פיקיוס 2007 ולא הצליחו לפתור לו אותה במוסך מורשה של טויוטה.

פורסם

זאת לא פעולה שמתבצעת בקלות.

בדקתי גם אני בעוד מוסך טויוטה שלא מכיר את זה.

בפורומי רכב בחו"ל, מצאתי התיחסות לזה שאכן הבעיה הזאת קיימית בפריוס 200-2005 ובדגם המחודש מ 2006 זה כבר לא כך.

אני משער שייצור המכונית של פותח השרשור יוצרה ב 2005.

אכן זאת בעיה מעניינת.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...