Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

קניתי נוזל קירור..ועכשיו אני רואה שכתוב לערבב אותו עם מים.

הנוזל הקודם בא מוכן.

יש הבדל בינהם?

עם איזה סוג מים לערבב..מינרלים,מזגן,רתוחים או בכלל מים מביצת החולה?

תודה..

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

ההבדל ביניהם הוא שאחד צריך לערבב עם מים ואת השני לא, שניהם עושים את אותה פעולה לקרר אבל עם תכונות שונות.

צריך לערבב את הנוזל רק עם מים מזוקקים כדי שלא תיוצר אבנית ויחס העירבוב רשום לך על האריזה של החומר.

הייתה פעם המלצה ע"י מוטי להוסיף שתי טיפות של נוזל כילים, תנסה אם מוטי אמר אז זה כנראה שווה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אם זה מיוחס לנוזל קירור של פרסטון אזי להם יש שני סוגים.

אחד מוכן עד 129 מעלות רתיחה.

אחד תרכיז שיכול להגיע לטמפ' גבוהה יותר במהילה של 70 אחוז עם מים.

לא מים מהברז אם ניתן.

לא בטוח שמים מזוקקים הם טובים שהרי הם נטולי מלחים ומינרלים לחלוטין ועלולים לספוח את אלה מהאלומיניום בבלוק ורכיבי המנוע השונים.

הייתי מציע מים של תמי 4 למיניהם נראה לי שהם כמעט נטולי אבנית אבל עם רמה מסויימת של מינרלים.

עם הנוזל שלא דורש ערבוב עם מים אל תערבב עם מים כלל.

בכל הנוגע להערה של מוטי- טריק מוכר ש"מרחיב" את המים.

אפשרי שיגרום נזק לראש אלומיניום.

באוסטרליה יש מוצר שנקרא water weter שעושה פעולה דומה למה שעושה החומר במדיח אבל מיועד לרכב.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...