Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על צמפ'יון מוטורס :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו ראיתי רק שירשורים שאומרים דברים רעים על צמפ'יון מוטורס אז עכשיו יש הזדמנות לשמוע משהו טוב.

היום שלחתי למחלקת שירות לקוחות בצמפ'יון פקס שבו אני מבקש לקבל את ספר הרכב לאוטו שלי(סיאט איביזה 95), בגלל שזה אוטו ישן והסיכוי שהם ימצאו ספר רכב מיותר שנשאר 10 שנים הוא קלוש אז לא קיוותי להרבה ורציתי רק לנסות את מזלי.

10 דקות לאחר ששלחתי את הפקס חזר אליי יואב מצמפ'יון מוטורס, הוא דיבר בצורה יפה מאוד ואמר לי שאין להם ספר כזה והם מצטערים מאוד, אני כי לא ציפתי שימצאו לי אמרתי לו תודה ובכך הסתיימה השיחה שלנו.

לאחר 5-6 שעות יואב חוזר אליי ואומר לי שהוא לאחר חיפוש של חצי יום מצא לי ספר לרכב:-) אני שלא ציפתי לכלום שמחתי אמרתי לו תודה ושיבחתי אותו על השירות המהיר והטוב. הספר רכב עכשיו בדרך אליי ומי שרוצה גם לרכב שלו אחד שישלח פקס לצמפ'יון מוטורס 03-5775228 למחלקת שירות לקוחות, אני מקווה שהם ינהגו בכך טוב כמו במקרה שלי ושימצאו לכם ספר רכב שלכם.

מקווה שהעסקים בארץ יתחילו להבין את המשמעות של שירות לקוחות וישפרו אותו.

בברכה

עמיחי:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

בדברים הקטנים הם יודעים להיות טובים,

אבל שזה מגיע לכסף גדול חביבי, במילים פשוט הם אומרים לך חפש ...

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אני לא יודע איך הם בדברים הגדולים כי לא קניתי מהם אוטו ואני גם לא אקנה בזמן הקרוב.

רק רציתי להגיד שלפעמים יש גם טוב וכמו שאומרים- "אלוקים נמצא בפרטים הקטנים".

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני אישית עם פולו 16V

והם הנוכלים הכי גדולים העולם הייתה לי בעיה באי בי אס באוטו הם אמרו לי צריכים להחליפ מחשב וזה עולה 5 וחצי אלף הלכתי למישו הוא אמר שלא צריך להחליך מחשב והוא יכול לסדר לי את זה ב 500 -800 שקל....

תלוי מה הלך שם בידיוק

ואולי בספרים הם טובים אבל הם לא סיפריה הם מוסך והם יודעים לתקוע מחירים!

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אצלי הם אמרו לי שהמנורה של לוח שעונים שרופה ואי אפשר להחליף את המנורה

וצריך להחליף את כל לוח שעונים

והם רצו 5 וחצי אלף ש"ח :evil:

אז לא תיקנתי

אחרי שבוע גיליתי לבד שזה הייה פיוז :-)

פורסם

ברור שצ'מפיון לא הזולים ביותר, אבל הדברים שאתם מציינים כאן גובלים ברמאות ממש - או שהם פשוט לא יודעים לאבחן תקלות, בכל מקרה זה חמור מאוד.

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

ברור שעל כל מילה טובה יפתחו את הפה "המקטרים בעם". ובכן, אינני יודע אם לכל הכותבים יש נסיון כמו שלי עם צ'מפיון.

יש לנו כיום שתי איביזות (2000 - 2001) וקורדובה 2000 ובעבר היתה עוד פולו 1995. אז מהפולו סבלנו מרורים אבל כאן השירות דווקא התגלה יעיל ואיכפתי (במכוניות יפניות שהיו לי לא הייתי צריך לבדוק את זה...).

וגם היום, עם שלוש מכוניות וטיפול מסור במוסך גגג ברעננה, אין לי מה להתלונן חוץ מדבר אחד: מדיניות המחירים של החלפים. מאז שנגמרה האחריות אני משתדל למצוא רק תחליפיים.

אבל, הבחור שפתח את השירשור דיבר על השירות של הסוכנות כאן בארץ. ודבריו בהחלט משקפים את מה שאני חש.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

גם אני רק שומע דברים רעים..

אבל ראיתי בעיניי..

לפני כשבוע רכשנו במשפחה פאסאט חדשה..

ביום הקבלה,היה אידיוט אחד שלא ידע לחבר בורג למספר הרישוי

ואידיוט חוצפן שהתעבצן כשביקשנו לראות איך מתפעלים את מיזוג האויר.

בכלל ניסו להתחמק מחיבור הוילון..ציטוט "אני לא אוהב לחבר בסטיישן זה שונה ובכלל לא צריך"

בחצי שעה שהייתי שם באו שני רכבי גולף..האשה נשלחה עם רעש מהמנוע ללא בדיקה

והגבר..כמעט הרים ידיים על האידיוט הראשון.

הוא בטענה שזו הפעם העשירית שהוא בא בגלל חלון ועוד מעט האחריות תגמר.

לתשומת ליבכם.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

נמצא לקוח מרוצה מצ'מפיון !

תתכונן, כי בקרוב יגיע לביתך צוות הצילום ויעשו עלייך כתבת תדמית וקידום מכירות... :lol:

פורסם

גם ההורים שלי מאוד מרוצים מהשירות של צ'מפיון מוטורס

בתור משפחה שמחזיקה 2 רכבים של פולקסוואגן (שאראן בייבוא אישי ובורה)

את הבורה רכשנו בסוכנות "רכב הנגב" ברחובות וחשוב לציין שעל הבורה אנחנו קיבלנו שירות טוב מאוד גם שנפלו החלונות, אני זוכר שהוריי ביקשו ממני לקחת בעצמי את הרכב למוסך קיבלתי יחס טוב ואיך שהגעתי בלי לחכות הרבה זמן הוחלף המנגנון של החלונות

לגבי השאראן בנתיים תקלות רציניות לא היו איתו ככה שאין לי מושג איך פולקסוואגן הולכים לטפל באוטו הזה, וכמו שידוע יש עוד כמה כאלה בייבוא אישי (ראיתי אחד כזה גם בירושלים ו2 בת"א)

נקודת תורפנ מחירי חלקים אם נגמרת האחריות יקרה מאוד אחרי שמישהו נכנס לנו בבורה מאחורה ודפפק את המכס של הבגאז', החלפנו את המכסה במוסך לא של הייבואן ועלה לנו 2000 שקל

בצ'מפיון רצו 4500 שקל לפני שפנינו לאותו מוסך

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
גם אני רק שומע דברים רעים..

אבל ראיתי בעיניי..

לפני כשבוע רכשנו במשפחה פאסאט חדשה..

ביום הקבלה,היה אידיוט אחד שלא ידע לחבר בורג למספר הרישוי

ואידיוט חוצפן שהתעבצן כשביקשנו לראות איך מתפעלים את מיזוג האויר.

בכלל ניסו להתחמק מחיבור הוילון..ציטוט "אני לא אוהב לחבר בסטיישן זה שונה ובכלל לא צריך"

בחצי שעה שהייתי שם באו שני רכבי גולף..האשה נשלחה עם רעש מהמנוע ללא בדיקה

והגבר..כמעט הרים ידיים על האידיוט הראשון.

הוא בטענה שזו הפעם העשירית שהוא בא בגלל חלון ועוד מעט האחריות תגמר.

לתשומת ליבכם.

פלויד.

אתה מוכן לומר לי מאיזה סיבה רכשתם פאסאט?

גם אם חופרים עמוק מאוד לא מוצאים סיבה לרכישתה.

פורסם

כן היתה סיבה..

הנחה משמעותית של היבואן.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
כן היתה סיבה..

הנחה משמעותית של היבואן.

שמע גם הוא הוא היה עושה הנחה של 10K לגירסה המפתה של ה-2 ליטר אוטו' 115 כ"ס 8 שסתומים 172 K לפני אופציות (אבל צריך לזכור שהיא מפוצצת באבזור) עדיין לא הייתי יורק לכיוון שלה.

הפאסאט משתלמת רק אם מורידים לה את המחיר ב-30K

• תוכן חדש...