Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל מפני שכבר אני נואש אז החלטתי להתייעץ כי בטוח מישהו כאן נתקל בכך:

לפני מספר ימים הגיע חבילה מחו"ל שהזמנתי, ע"פ אפליקציית הדואר החבילה מוחזקת במכס ונשלח לי הודעה ב4 לחודש. מה שלא קרה.

דיברתי עם שירות הדואר (מסתבר שהם יודעים לתת שירות ממש טוב ולענות מהר מאוד).

מסתבר שהחבילה אושרה ע"י משרד התחבורה אך לא נמצא שום קבלה בחבילה ועל כן המכס לא משחרר אותה. עליי להוריד קובץ, שמסתבר שלא ניתן להוריד בשום דפדפן בסלולרי או במחשב רגיל. ולצרף חשבונית.

כמו כן היא נתנה לי את הטלפון של המכס שלא רק שלא עונים, אלא גם המערכת שלהם מעיפה אותי אוטומטית.

כל השיחות מתועדות בוידאו וכמו כן ניסיונות הורדת הקובץ השונים.

אני כבר מחליט מלהתייאש מלשחרר את הפריט. כי אם לשחרר אותו פיזית אז זה כבר הפסד יום עבודה שזה בעצם עוד הפסד.

מניסיון עם הדואר מכיוון שיש את הנייד שלי על חבילות אז אני מתעדכן מהר מהם על כל חבילה

האם יש מה לעשות או שהמכס כ"כ פרימיטיבי אך בסוך הוא יצליח לתקשר איתי?

אני ממש מיואש מהם וכבר חושב לוותר על החבילה

תודה לעונים

פורסם

הם רוצים רק חשבונית תשלום.

שלח להם למספר שמופיע בדף ,מתחיל ב02.

ואז הם יעבירו את החבילה לסניף דואר שלך .

פורסם

תודה על המענה המהיר.

אין לי שום דף. ככה שאין לי שום מספר פקס.

מה שיש לי רק שזה נמצא במכס בתל אביב רחוב ההגנה.

לא ניתן לאתר שום דבר גם באתר שלהם

פורסם

מנסיון, רק ישירות בסניף ברחוב ההגנה ביד אליהו.

ישנו אשנב ברורים ושם יוציאו לך את העתק ההודעה שנשלחה (לטענתם) . על מנת להמנע מעיכובים נוספים קח איתך תדפיסים של חשבוניות הקניה והחיוב וכל מסמך שאתה חושב שרלוונטי ותציג לפי דרישתם באשנב. זה יעלה לך בחצי יום עבודה. חבל על כל ניסיון לאתגר את הדיגיטל של המכס/דואר. אם חשובה לך החבילה. זו הדרך היעילה ביותר.

כפי שכתבתי -מניסיוני , על בשרי. :|

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ביקשתי חשבונית מהמוכר. אך במידה ולא ישלח. האם מספיק שהראה להם את הקנייה בנייד או שחבל על הזמן?

פורסם

מצטרף להמלצה להגיע למכס ברחוב ההגנה ולהביא את כל הניירת מראש.

שם בטוח ידעו להגיד לך בדיוק מה חסר ויוכלו לקבל ממך את הניירת שהבאת. החלטה כנראה תתקבל במקום, כך שתוכל גם להפוך שולחן ולדרוש לדבר עם מנהל במידה ולא יסתדר. עשיתי זאת פעם ואכן הכניסו לחדר של המנהלת שם שטחתי את טענותי.

בסופו של יום אתה יכול לבוא בטענות רק למוכר ששלח לך את החבילה כי אם הייתה שם חשבונית (שזה גם מה שהחוק דורש) כנראה כל העניין היה הרבה יותר פשוט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני לא חושב שיש מקום "להאשים" את המוכר.

לא יכול להיות שמשרד ממשלתי לא זמין לאזרח הקטן לכל שאלה או בעיה שיש לו, לשם כך אתה משלם מיסים, כדי שיהיה לך מענה.

לא מספיק שהמכס מחזיק את החבילה, הוא לא מתקשר עם האזרח וגם לא נותן לאותו אזרח אמצעי ליצור איתו קשר מבלי להגיע פיזית למשרדים? ממש עולם שלישי.

ובסוף גם המוכר אשם...

פורסם

גם אם המוכר לא שם חשבונית, כמו שהדואר טוען כאשר ביררתי. או כל דבר אחר . אני לא חושב שעכשיו צריך להקדיש למכס יום מיוחד של הגעה, המתנה בתור וכו'... לא צריך להיות ליבנת פורן בכדי לקבל חבילה מחו"ל מעל 75$...

בעל אופן כמה זמן יש לי עד שמישהו יחליט לשלוח את החבילה חזרה או פשוט להחרים אותה למכירה פומבית עתידית (ואז רואים בחדשות כתבה על סחורה אבודה במכס שלא נמצא לה דורש ויוצאת למכרז)

פורסם

תודה על כתובת המייל.

הרגע שלחתי להם מייל לאותה כתובת בצירוף חשבונית שנשלחה מהמוכר.

החשבונית 83$. בטוח שישנו לשלם מעמ. נראה אם שיטתך עובדת ודברים יזוזו כמו שצריך

פורסם

אפשר לשלוח הודעות למכס ולספק להם חשבוניות וכדומה. הם מקבלים את המסמכים ומטפלים כנדרש. א-ב-ל מענה מל סוג שהוא לא ניתן לקבל.

כשנדרשתי, שלחתי גם באימייל וגם בשני פקסים (לא זוכר מספר) ככה שאין לי מושג מי מהם התקבל.

לא חייבים ולא מומלץ לבקר בדואר ההגנה...

:turn-l:
  • תוכן חדש...