Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב טויוטה RAV-4 (יד ראשונה), עליה על הכביש לפני כשלוש וחצי שנים. הקילומטרז שהרכב נסע בזמן זה סמוך ל-60 אלף.

במהלך התקופה מאז רכישת הרכב ועד היום הרכב עבר טיפולים בזמן ובמוסך רשום.

לפני מספר ימים הופיעה נורת אזהרה בלוח השעונים של הרכב ובמקביל נשמעו רעשים חריגים. מיד עצרתי את הנסיעה ונגררתי למוסך מורשה בדרום, בו נאמר לי כי הלך הגיר. זה לא רכב הראשון שלי בטויוטה ואני משתדל לשמור על הרכב. קיבלתי מהם הצעת מחיר להחלפת גיל בעלות אסטרונומית של עשרות אלפי שקלים.

גם נאמר לי שכבר אין אחריות!

מה זה תופעה הנפוצה של רב-4?

מי שמכיר, אני מבקש עזרה/יעוץ מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה?

תודה לכם מקרב לב

פורסם (נערך)

מה זה מוסך רשום שטיפלת ברכב?

מוסך מורשה טויוטה או מוסך כללי באישור משרד התחבורה?

הרכב אכן מחוץ לאחריות, אבל עדיין ניתן לפנות לשירות לקוחות של היבואן " יוניון מוטורס " ( דרך אותו מוסך בדרום או עצמאית ) ולבקש התחשבות מתוך "רצון טוב". אם הרכב טופל במוסכי טויוטה, יכול להיות שתהיה יותר נכונות להשתתף חלקית בעלויות. כי באמת לא הגיוני מה שקרה לרכב יחסית חדש ובקילומטראז' כל כך נמוך.

אפשרות נוספת, להחליף לגיר משומש מפירוק ( אני מניח שההצעה של עשרות אלפי שקלים מתייחסת לגיר חדש ). את זה ניתן לעשות גם לא במוסך טויוטה, במידה ולא תקבל שום הנחה מטעם היבואן, לטובת מחיר יותר נמוך.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מכיר איזה כשל ידוע בגיר ה-CVT שקיים ב-RAV4. תקלות קורות גם בטויוטות, אין מוצר שהוא bullet proof (גם אם סטטיסטית, הוא מצטיין).

אם יש לך היסטוריית טיפולים מלאה ומסודרת וטיפלת במוסכי רשת היבואן, אני מאמין שהיצרן יבוא לקראתך ויסבסד את עלות החלפת הגיר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

דווקא גיר CVT נחשב אמין ולא ידוע על תקלות שכיחות בגיר הזה.

אני הייתי מחפש בפירוק.. הרי גם RAV-4 מעורבות בתאונות ומגיעות לפירוק.. ואם אין הרבה בעיות בגירים האלה

אז פשוט הגירים האלה אמורים להצטבר בפירוקיות ללא דורש..

פורסם

שמעתי על מספר מקרים של כשל גיר בטויוטה ורסו (אני די בטוח שגם פורסם פה מקרה שכזה לפני כשנה בערך), האם זה אותו גיר כמו ב-RAV4?

גם בדוגמאות שאני מכיר, בעל הרכב נדרש לשלם סכום גבוה (בסביבות ה-10K) להחלפת גיר למרות שהיה מדובר בתקופה קצרה לאחר תום תקופת האחריות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...