Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נוסעים באוטובוס??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין... מפריעה לך נסיעה בחינם? זבש"ם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים עם פותח השרשור, זה מבאס

גם אני לא נוסע באוטובוסים. כל הנסיעות והסידורים שלי קשורים לעבודה ואני תמיד עם רכב או דואג שיגיעו עד אליי,

הפעמים היחידות שנסעתי בתחבורה ציבורית ב 13 שנה האחרונות היו כשהלכתי לקבל רכב מהסוכנות.

מבאס לחשוב שאם מחר צץ משהו ואני צריך לנסוע באוטובוס, אני צריך קודם כל ללכת לקנות רב קו, להטעין וכו'. זה מגביל מאוד.

בלי שום קשר, אנשים לא נוסעים באוטובוס כי זה לא נעים.

לעמוד, להדחף, חם, מגעיל, לשבת ליד אנשים מזיעים, אנשים שמדברים בטלפון על הראש שלך וכו'.

פורסם

לקח לי זמן למצוא את המכונה שליד הנהג.

צריך לחפש תיק ישן של אגד עם פסנתר.

טרנספורטר - לך תנפיק רב קו. אפילו אם תשתמש בו רק לנסיעות לנתב"ג. גם אני כמעט לא משתמש בתחב"צ, אבל הנוחות וההנחות של הרב קו מצדיקים את הקפיצה לתחנה וההליך של 10 דקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רב קו פג תוקף אחרי כמה שנים.

יש לי רב קו עם איזה 50 שקל טעונים, ואני לא יכול להשתמש בו מהסיבה הזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התוקף פג אחרי 8 שנים ובהנפקת חדש הטעינה עוברת אליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...