Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעבור או לא לעבור (עבודה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כיום:

6 שנים באותו מקום לאחר 3 קידומים, ראש צוות. מרוויח בסדר, אין אופציות קידום באופק.

חברה גדול, 2500 עובדים, בת 20 שנה.

תחבורה: רכבת

המקום הבא:

תחום חדש, לא ראש צוות(חוזר לעבוד כרגיל), מרוויח יותר טוב (22 אחוז יותר טוב), יש בהחלט אופציות קידום.

חברה בינונית, 150 עובדים, בת שנה וחצי.

תחבורה: שוב פעם רכב (הוצאה)

ימי חופש, קרן השתלמות, קרן פנסיה, אוכל ועוד אותו הדבר (יש הכל)

הטעם האישי, לגמרי לעבור, התחום מעניין אותי, רוצה כבר לזוז מהמקום הנוכחי, משמעמם אותי, אנשים ברמה בינונית בלבד.

הטעם הטכני, מתייעץ אתכם

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע שמיצית במקום הנוכחי..

גם תרוויח יותר,גם מעניין - שיהיה בהצלחה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נו אז תרד בהגדרה\תפקיד,מת העולם? :)

אמרת שיש אופציות קידום,אז תחזור להיות ר"צ בעתיד..או משהו בס"ג דומה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם התפקיד מעניין אותך ולפחות מהמלל שלך נשמע שאתה מאוד רוצה לבצע ונלהב לקראתו ביחס לתפקיד קיים שאתה מרגיש בו שחיקה?.

תחשוב את עצמך קם כל בוקר לתפקיד שלא בא לך עליו וחושב על איך כמעט עברת לתפקיד אחר שיהיה מעניין יותר.

לדעתי? לפי הצורה שכתבת את זה? אין פה משמעות, אם יש לך ממליצים טובים מ2 מקומות העבודה אין סיבה שיסתכלו על זה בתור ירידה בתפקיד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

עובר, אבל מוודא איתנות פיננסית של המקום החדש. בכל זאת, חברה של שנה וחצי - אני מאמין שעוד לא מוכרת וחיה על כסף של משקיעים?

זה לא נורא, אבל דורש זהירות ובדיקה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

נראה שאין פה דילמה באמת,

בהצלחה במקום החדש!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

באיזה תחום מדובר ?אם כל התנאים מסביב זהים והחברה החדשה נראת יציבה והעבודה אמורה להיות מעניינת עובר. אין יותר גרוע מלעבוד במקום שכבר לא אוהבים . לגבי אנשים גם שם יכול להיות נפילה ואפילו יותר גרוע כאלו שינסו לחבל

פורסם

אתה צריך לשאול את עצמך איפה אתה עומד אם המעבר לא מצליח (פיטורים, קריסת החברה הצעירה, מגלה שזה לא מה שחשבת) ואם אתה יכיל לעמוד בהשלכות אז לך על זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אפשר לצטט פה את קונפוציוס?

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life

קצת אופטימי מדי אבל הכוונה ברורה.

אני מעדיף את דרק שארפ שאמר Basketball is not a job :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

^^

עבודה זאת עדיין עבודה, שלא תמיד הכל בה דבש, המבורגרים וחתולים סקוטיים, ועדיין יהיו בה לפעמים לחץ ועצבים.

מה שכן, זה יהיה מקום שתרצה לבוא אליו, ולא תרגיש רע אם תישאר בו שעות נוספות (גם אם אתה מקבל גלובלי).

וזה גם תלוי בכמה זמן אתה עושה את אותו הדבר בעבודה, כי גם העבודה שאתה אוהב עכשיו, אחרי כמה שנים תצא לך מכל החורים, ותרצה לעשות משהו אחר.

לפחות אצלי זה ככה. אני לא אוהב להיתקע באותה פינה הרבה זמן, ולא להסתכל מה יש מעבר, לראות איך המערכת עובדת, ואיזה מקום אני יכול לתפוס בה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
באיזה תחום מדובר ?אם כל התנאים מסביב זהים והחברה החדשה נראת יציבה והעבודה אמורה להיות מעניינת עובר. אין יותר גרוע מלעבוד במקום שכבר לא אוהבים . לגבי אנשים גם שם יכול להיות נפילה ואפילו יותר גרוע כאלו שינסו לחבל

הייטק, מוצרים מולטידיסיפליניאריים (חומרה מונעת תוכנה)

אני מתחום התוכנה

• תוכן חדש...