Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך בזמן האחרון אני מחפש רכבי 7 מקומות (בנחת לא ממש בלחץ) נמצא בשלבי נבירה ראשוניים.

כרגע אנחנו זוג עם 3 ילדים אבל ההמשך כנראה יבוא אז כבר אין טעם לקנות 5 מקומות מה שמוריד לי הרבה אופציות נורמליות .

הדרישות-

-לא מיניוואן (אשתי)

-מרווח/חזק/נוח/פרקטי (אני)

-שנתון מ2013

-טווח מחיר 80 ומטה.

-אחזקה שפויה כוללת! (שזה אומר מבחינתי שלקנות אקס טרייל חדשה ב160K בשביל לחסוך בדלק ולאכול את זה בירידת ערך מטורפת זה לא חכם)

מהשקלול שעשיתי עד עתה יש לי אופציות בודדות.

אאוטלנדר שמרגישה לי צפופה וספרטנית מעט.

סנטה פה בשנתונים מתחת או דילים גמורים ויקרים.

סורנטו כנ"ל.

הטרוואורס לי בעיינים נראה טוב מרווח (הגודל לא מפריע אני לא גר באזור צפוף) חזק מפואר ודיי זול ראיתי כמה 2013 בסביבות ה85. מה שלא ברור לי זה רמת האמינות והאחזקה הכוללת של הרכבים הללו והאם המחיר הנמוך משקף "צרכנות ישראלית-יפנית" שזה לא מעניין אותי מנדאי. או שבאמת יש סיבה למחיר הירוד.

ושאלה נוספת האם ניתן להסב אותן לגז. מה שיוריד את צריכת הדלק שמן הסתם גבוהה.

אופציות נוספות? בכיף!

פורסם

טראוורס על גז - זה מנוע הזרקה ישירה שממה שאני יודע יותר מאתגר (אם נקרא לזה ככה) להתקנה ועבודה עם מערכת גז. מצד שני יצא לי לראות כאלה על גז.

אני גם חבר בקבוצה של גפ"מ ויש שם גם מתקינים (כמה וכמה) שאם אתה רוצה אפשר לצרף אותך אליה כדי שתוכל לשאול מה שאתה רוצה ישירות את המתקינים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם הרביעי בדרך זה משהו אחד

אם הרביעי מתי שהוא יבוא אז לא כלכלי כעת לקנות רכב 7 מקומות בשום אופן

רכב 5 מקומות ההיצע ענק ובמחירים מעולים

רכבי 7 מקומות אין מציאות זולות כלל, עניין של היצע וביקוש.

לעניין השברולט, על פניו מדובר בבהמה גדולה, יפה (עניין של טעם), מרווחת - בטח ל6-7 איש בלבד, מחיר יחסית סביר.

הבעיה שלה היא: שתיינית דלק, טיפולים, טסט וביטוחים יקרים יחסית, והבעיה הכי גדולה שהמנוע לא בדיוק אמין וקורה לא מעט כשל (שרשרת שנקרעת) ללא סיבה שעלות התיקון גבוהה מאוד.

פורסם (נערך)

סורנטו אורבן בנזין 2013 ואף 2014 יכול להכנס, קצת סבלנות וצצות ביד 2 כל מיני.

הטראוורס, מלבד צריכת דלק שמדווחת כ 1 ל 6. הרכב פשוט גדול כמו משאית ויש לקחת את זה בחשבון. למיטב זכרוני יותר מ 5 מטר ( אורך 5.20, רוחב 2.00 ) עם מערכת גז לא תוכל להכנס לחניונים תת קרקעיים אך גם אם תכנס, לא בטוח שתצליח להשחיל אותה לאן שהוא.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש כמה אי דיוקים בדברים שרשמו כאן..

שמדובר בטרווארס מדובר בהרבה רכב במעט כסף, יש יתרונות ויש חסרונות.

1) הוא אוהב דלק.. לא מתאים למי שנוסע המון בשנה, אצלי הוא נוסע מעט בשנה אבל הרבה עירוני ולכן 1:6 זה תידלוק טוב בשבילי,

בנסיעות בין עירוניות אפשר להגיע ל 1:8 אפילו 1:9 ..

בנוסף.. למרות המשקל הרב שלו.. המנוע V6 עם הרבה סוסים .. ולכן ממש מהנה ללחוץ על הדוושה.

2) השרשרת טיימניג לא נקרעת... יש לרכב 3 שרשראות, בדגמים הראשונים 2009-2011 , הייתה בעיה של שימון בשרשרת של הבלוק האחורי,

השרשרת הייתה מתארכת ואז היתה בעית תיזמון, מחשב הרכב היה מזהה את הבעיה ומדליק נורה עם קוד תקלה.

המנוע לא היה מושבת.. הרכב לא היה נתקע.. רק נורה שמבהירה שהשרשרת לא מתוזמנת.. במקרים של התעלמות או במקרים חמורים

מחשב הרכב היה מגביל את ההספק של המנוע וניתן היה להמשיך בנסיעה.

העלות במורשים בארץ 7,000 עד 10,000 ש"ח להחלפת כל השרשראות והמותחנים. לפי דיווחים בארה"ב התקלה מופיעה לאחר מעל 100 אלף מיילים..

שהם 150K ק"מ, ולא בכל הרכבים..

בעיה נוספת זה הגיר.. יש לו 2 מחלות , דיסקית של הקלאץ נשברת והדיאפרגמות של המח נקרעות כתוצאה מחלקיקי מתכת בשמן גיר מבלאי של הדיסקית,

החלפה סדירה של שמן הגיר כל 60,000 מפחיתה באופן משמעותי את הבעיות האלה.

עלות הביטוח ממש לא בשמיים .. חובה פחות מ 1000 ש"ח ומקיף 3-4 תלוי בשנתון.

אגרת הרישוי יקרה בשנים הראשונות, אבל כל זה זניח יחסית לירידת ערך של 30K כל שנה בשנים הראשונות

שים לב שמ 2009 עד 2017 נמכרו בערך 350 יחידות בשנה.. תחפש אחד שמור, יד 1 מטופל.

פורסם

מנתונים של חבר יקר ושכן שהחזיק אחת עד לפני 3 חודשים (הייתה אצלו במשך כמעט 3 שנים), צריכת דלק הטובה ביותר שהצליח להוציא מהרכב (בכביש 6 בשיוט איטי) הייתה 1/8 הרכב שתה בממוצע 1/6.

אחזקה במוסכי היבואן שווה שחיטה, משולשים עלות למעלה מעשיריה, טיפול גדול עם ברקסים 6500 ש"ח,

בקיצור האחזקה הבסיסית לא זולה בכלל.

פורסם

אם לא ניתן להסב אותה לגז בצורה נורמלית אמינה ופשוטה (באמת אין לי כח להתעסקות עם מערכת גז הזרקה ישירה). זה נראה לי כבר גדול עליי צריכה של 1-6 (רוב הנסיעות בעיר).

אולי באמת יותר הגיוני לקנות רכב 5 מקומות לתקופה של שנה וחצי ורק אז להחליט....

בכל אופן תודה!!!

פורסם

החלטה נכונה..

בכלל עם 4 ילדים אפשר להסתדר יופי רכב של 7 מקומות קטן.. כמו הטויוטה ורסו או המאזדה 5.

בעיקר בשנים הראשונות, רוב הנסיעות יהיה רק של אחד מבני הזוג עם 4 ילדים.

ובמקרה שנוסעים כולם... אפשר לפתוח רק מושב אחד מאחור ועדיין יש מספיק מקום למטען ועגלה.

תשמור את ההרפתקאה של הטראוורס לתקופה שהילדים יהיו גדולים יותר.. ואז גם הטיולים עם אוטופלצת כזה יותר מהנים.

אבל תיזהר .. שהגדול/ה מגיע לגיל 17 .. כבר עדיף 2 רכבים של 5 בבית... זה יוצא יותר זול מטראוורס אחד.

פורסם

תחשבו שוב לפני שפוסלים מיניואן

ב 80 א' ש"ח אפשר לקנות סיטרואן גרנד פיקאסו 2015-2016

רכב מפנק, לא זללן דלק ובגרסת דיזל אפילו חסכוני.

מרווח ובדגם אקסלוסיב גם מאוד מאובזר.

לטעמי נראה טוב וכן, הוא די אמין. בוודאי יות3 ממה שתיארו פה על השברולט...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...