Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרבה זמן לא נהגת על רכב ידני ואתה רוצה לקחת שיעור רענון אצל מורה נהיגה.

מה הסיכוי שאם הוא רואה שאתה לא נוהג טוב עם רכב ידני הילוכים והמצמד אז זה יכול לפגוע ברישיון שלך?

אני בטוח שיש לא מעט שהוציאו על ידני, נהגו מספר לא מעט של שנים על אוטומט, וכעת רוצים ידני.

יש לו איזה שהיא חובת דיווח? או שבשום מצב אין למורה הנהיגה אפשרות לפגוע לך ברישיון הנהיגה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למיטב ידיעתי אין לו שום אפשרות לפגוע לך ברישיון.

אין לך מה לדאוג, להפך. הרבה יותר אחראי ללכת למורה נהיגה כדי להתרענן בנהיגה מאשר לעלות על רכב עם רישיון ובלי שום ניסיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אל תחשוש.

ממילא תהיה עדין במיוחד ברכב ותנאים שאינך מכיר.

יכול לומר לך שהבן הבכור שלי נהג לאחרונה בידני בטסט. כ-7 שנים אח"כ הגענו לפינלנד, ביטחתי את הרכב השכור עבורו, נתתי לו לעשות סיבוב באיזה מגרש ריק ואחר כך נהג כמה מאות ק"מ כאשר אני לצידו. לא היה שום קושי, ומאז שכר מספר פעמים מכוניות ידניות באירופה ונהג בלי קושי. עם אחיו (כ-8 שנים אחרי הנהיגה האחרונה בידני, בטסט) אותו סיפור, חוץ מאשר שזה היה בספרד והמלווה היה הבכור. אני הייתי בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בדיוק כמוך, טרם נסיעה לחול וכוונה להשכיר רכב ידני החלטתי לקחת שיעור רענון אחרי 6 שנים שלא תפעלתי רכב ידני - בכל זאת לחזור לתפעל רכב ידני אחרי שנים ועוד במדינה זרה יכול להיות טיפה מפחיד חח.

לא יודע אם לכולם זה יהיה כך אך לי באופן אישי החזרה לנהוג על ידני באה באופן טבעי לגמרי, לא הרגשתי שום קושי בתפעול מלבד אולי קצת תרגול של זינוק בעליה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...