Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפולי שעל הגל זיזים יש שני מסילות שהשגם של גל הזיזים יכול להיכנס.

כשפירקתי לא שמתי לב לזה ועכשיו אני לא בטוח איך להרכיב ומה ההבדל בניהם?

חיפשתי בספר רכב וביוטיוב אבל מסתבר שרק לי יש פולי עם 2 אופציות להרכבה אז לא מצאתי אינפורמציה...

אודה לעוזרים

IMG_20190301_162311.jpg

IMG_20190301_162323.jpg

פורסם (נערך)

שים לב שהסימונים 83 ו 84 אחד מצביע על שן נקבה והשני מצביע על שן זכר כך שיש מצב אחד להרכיב את התזמון כאשר הסימון יהיה מקביל.

 

שים את הקראנק מול הסימן, ובדוק אם הסימונים בקאמשפט מקבילים, אם כן הטיימינג נכון אם לא שחרר רצועה ושנה לסימון השני ובדוק שוב.

 

בסופו של דבר סובב את המנוע עם היד לפני ההתנעה ליתר בטחון לוודא שאין מפגש שסתום בוכנה.

 

לפי התמונה, אם הקראנק מול הסימן אז הטיימנג לא במקום שים לב שהסימון לא מקביל, כאשר תשנה לסימון 83 הוא יהיה בדיוק

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

הכי פשוט זה להוריד מיכסה שסתומים ולראות בכל אחד מהסימונים היכן נמצאים שסתומים של צילינדר מספר 1. במצב בו הטיימינג מכוון השסתומים צריכים להיות סגורים לחלוטין וכמובן שבוכנה מספר 1 צריכה להיות בנקודה מתה עליונה. אם תתחיל לשחק עם הסימונים בלנחש אז לא מחייב שיהיה מיפגש שסתום בוכנה אם ההפרש בין 2 המסילות הוא כמה שיניים אבל המנוע לא יניע או יקרטע וחבל שתפרק ותרכיב הכל מחדש. פרק מיכסה שסתומים ומייד תדע מה מצבך ומה אמור להיות.

×
×
  • תוכן חדש...