Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעה לנוחרים ברמזור!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס ממכם- סוציומטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ת'שמעו קטע!

אני עומד ברמזור, לפנייה שמאלה, יש 2 נתיבים לפנייה שמאלה.

אני בשמאלי 2 בטור. מלפני מיטשובישי. מימינו עומד עוד רכב ומאחוריו עוד אחד. (מי מבינהם הכי מכוער??? - סתאם..) בקיצור שני הראשונים מדברים ביניהם במהלך ההמתנה לירוק. וכאשר הרמזור מתחלף הם מתחילים לגלוש , תוך כדי המשך השיחה. אני נכנס אחרי המיטשובישי. הרמזור עדיין ירוק מלא. הבינאדם בקושי עושה טובה שהוא זז וממשיך לדבר עם השני- גם בתוך הצומת ... ציפצפתי יחד עם עוד כמה על העיכוב.. והשניים בסוף הפסיקו לדבר. (עכשיו, קורה שאתה חייב לשאול משהו , איפה זה שם ואיך להגיע לפה... נכון. לא תקין אבל יכול להיות(מה שלא נראה לי) אבל כל בינאדם הגון לאחר שעיקב אותך שעה בחוצפתו לפחות מאיץ לאחר מכן ומפנה את הפקק שעשה בגלל השיחה. לא המניאק הזה, הוא המשיך באמצע הצומת(רק 10 מטר למען השם!) בגלישה איטית תוך צפצוף על כולם גם לאחר סיום השיחה. (השני הדברן לפחות פינה את הצומת בזמן). בקיצור האידיוט הזה גרם לכזה עיקוב כך שבקושי אני (2 בתור!) עברתי . (עכשיו תשאלו?, מה קרה כולה עוקבת כמה שניות!)

לא כאן- הייתה........ מצלמה!!

לא בטוח אבל אולי אני ועוד מישהו עלולים ביותר לקבל תצלום תחת יפה מאוד.

לציין כי אני נכנסתי בירוק מלא! הצומת לא הייתה חסומה. דבר נוסף היה יותר מ-6 שניות למטומטם הזה לפנות את הצומת- (חלק מהירוק +ירוק מהבהב 3 ש'+ 3 ש' צהוב) אני יצאתי בצהוב ורק ממש התחת באדום.

לציין דבר נוסף - שלא ניסיתי "לגנוב" את הרמזור (נכנסתי בירוק מלא, לא היה "פקק" מול המיטשובישי, שום סיבה לעיקוב (חוץ מסוציומטיות עיוורת)...

מה שמצחיק שהוא יצא נקי - ואני יידפק (אמן שלא)

רשמתי ליתר ביטחון את מס' הרכב הנ"ל.

יש עצות מה להגיד עם יגיע דו"ח או מה לעשות עכשיו לפני שהוא יגיע???

פורסם

מצלמת רמזור מצלמת רק מי שנכנס לצומת באדום. לא מי שהיה בצומת קודם, כך שאתה גם יוצא נקי.

אבל חשבת על זה שהסיבה שהוא לא נתן גז ופינה את הצומת אחרי שהוא סיים את השיחה, זה הצפירות העצבניות שלך מאחוריו? יעני הוא עושה דווקא....

נכון. הוא מנייאק בן@%#$ שהוא מרשה לעצמו לעכב את התנועה כדי לדבר עם מישהו באוטו אחר, אבל בינינו, הצפירות שלך לא יעזרו לזרז אותו. הרי הוא יודע שהוא מעכב את התנועה, והוא שם זין עליך ועל שאר הנהגים, אז למה אתה חושב שצפירה עצבנית תגרום לו לזוז מהר יותר?

הנה, המציאות הוכיחה שזה גרם לו לעכב אותך בכוונה עוד יותר זמן.

בקיצור, חבל על העצבים שלך.

נכון, יש טמבלים על הכביש שגם אני הייתי פוסל להם את רשיון השהות על כדור הארץ מחר, אבל להתעצבן לא עוזר לך, ובטח לא לו.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אחלה... אבל תיקון/עדכון

נכון לפעמים.. אבל עם אתה מעכב ככה את התנועה, ועוד בשמאלי. צפה זאת.

מה שהיה זה שהבהבתי לו בהתחלה (פעם אחת, הייתי ממש רגוע עוד..) הצפצוף היה ממש בסוף ביציאה, קרי- לא רלוונטי לעיכוב ברמזור...

גם לאחר מכן הוא נסע בשאננות כך שזהו הנהג... רק שחבל שהוא לא יודע לנהוג או הופך את הכביש למפגש חברים...

דרך אגב... ברור שאני לא יקבל "עבר באדום" אבל יש ? "יצא באדום?...??" נראה לי שכן כי פעם גלשתי מאט מעבר לקו העצירה וצילמה אותי מצלמה (האמת שלא ידעתי את זה ) אבל קיבלתי -"הפרעה לתנועה" או חרטה כזה - 190 ש"ח...

בקיצור עדיף לשתוק??? ולחכות??

פורסם

דבר ראשון עשית בשכל שרשמת את מספר הרכב שלו.

עשה מצווה. אם אתה גם זוכר את המקום והזמן, גם למשטרת ישראל והגש עליו תלונה. זה יכול לעזור לך ב 2 תחומים:

א. גם אם הוא לא יקבל כלום, לפחות הוא יבין את המסר.

ב. תירוץ "טוב" למה עברת ק-צ-ת באדום. (אליבי שכזה...)

בהצלחה!

פורסם

קרה לי מקרים דומים היום:

- 2 נהגים, שניהם עם פיז'ו 206, מדברים ברמזור, מתחלף לירוק והם עדיין מדברים, הבהבתי להם עם האורות הגבוהים ואז הם התחילו בנהיגה איטית מאוד תוך כדי חסימה של 2 הנתיבים בנסיעה של לא יותר מ-10 קמ"ש . . .

- המקרה השני זה ברמזור פניה שמאלה, מישהו בסיטרואן סקסו (רוני ??? :shock:) פשוט חלם ובגללו אני ועוד נהג פספסנו את הרמזור . . .

בשני המקרים לא צפרתי, אני יודע עד כמה זה מעצבן אבל צריך להיות סובלנים. כולם פה מדברים על זה שבאירופה יש תרבות נהיגה אז זה אחד הדברים ששונים, פה בארץ כשהרמזור מתחלף לצהוב אנשים כבר מתחילים לצפצף כשבאירופה יכולים לפספס בגללך רמזור שלם ולא לצפצף אפילו פעם אחת . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...