Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להציע הצעה על רכב מכונס נכסים שברשיונו כתוב "מבוטל הפקדה".

מה זה אומר?

לפי מה שקראתי בעל הרכב ביקש להפקיד את רשיון הרכב, כי נסע לחו"ל לדוגמה, ורצה לשלם פחות בזמן זה כי הוא בחו"ל.

אני רוצה לדעת האם אני מסתכן.

תודה

פורסם

https://www.gov.il/he/service/request_to_deposit_vehicle_license

בעל רכב המבקש להקפיא את רישיון הרכב מסיבות שונות, כגון: נסיעה לחוץ לארץ, חוסר יכולת לשלם עבור חידוש הרישיון, השבתת הרכב לצורך תיקונים ממושכים וכדומה – רשאי להפקיד את רישיון הרכב במשרד הרישוי.

לאחר ביטול ההפקדה יינתן רישיון לרכב, בניכוי תשלום עבור התקופה בה היה הרישיון מופקד. הניכוי יבוצע רק עבור מי שהפקיד את הרישיון והפסיק את השימוש ברכב לתקופה של חודש ימים ויותר, ולאחר שהגיש טופס בקשה לקבלת החזר וצירף המחאה בה מופיעים פרטי חשבון הבנק שלו. ההחזר יינתן עבור כל חודש מלא במהלכו היה הרישיון מופקד. בכל פנייה או בירור במשרד הרישוי, יש להציג תעודת זהות, את מסמכי הרכב של בעל הרכב הרשום וייפוי כוח, אם הפנייה מבוצעת על ידי מיופה כוחו של בעל הרכב.

הייתי מתרכז בשני הסימונים מעלה. לדעתי אי אפשר לבדוק רכבים מכונס נכסים אך יתכן ואני טועה.

פורסם

תודה על המענה.

אכן לא ניתן לבדוק את הרכב, אך אני תוהה, בהנחה ואזכה ברכב, האם יתנו לי להעביר את הרכב על שמי ולשלם את אגרת רישיון הרכב אם יש צורך.

• תוכן חדש...