Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי קארספורום.

מטבע הדברים איני רוצה להכנס לפרטים. אבל יש מחלוקות קשות ביני ובין בעלת הדירה אותה אני שוכר.

אני מעוניין לצאת מהחוזה כי לדעתי בעלת הדירה מפרה אותו.

למישהו יש המלצה על עורך/ת דין מקצועני/ת באזור המרכז לייעוץ פרטני למקרה שלי?

אפשר גם בהודעה פרטית

האם מישהו יודע מה מחיר הגיוני לפגישת ייעוץ כזו?

ברכות,

פורסם

על מה אתם חלוקים ומה אומר הסעיף בחוזה אם יש כזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

שלום ישה ותודה על תגובתך

מדובר ביחידת דיור שצמודה לבית קרקע בה גר המשכיר.

יש בה בעיית חשמל - כל פעם שיורד גשם (מעבר לרמת טפטוף) מפסק נגד התחשמלות פועל ואז אין מתח בכל היחידה, עד שמנתקים את האזור הבעייתי (אזור חיצוני ליחידה) ומעלים את החשמל מחדש. התרעתי בפני בעלת הבית על הנושא. היא כל פעם מביאה בעלי מקצוע ש"כאילו" מסדרים את זה, אבל הבעיה לא נפתרת. החורף הזה היו מספר אירועים כאלו (5-6). ברובם לא הייתי בבית וחזרתי מהעבודה למצוא מקרר/ מקפיא עם מצרכים חצי מקולקלים.

בנוסף, יש ליחידה מונה חשמל שאמור להיות נפרד - כלומר אני אמור לשלם ע"פ צריכה. לאחר שחתמתי על החוזה, הסתבר לי שבנוסף לצריכה של היחידה, יש גם צרכנים ששיכים לבעלת הבית שעובדים על חשבון המונה של היחידה שלי.

שוחחתי עם השוכרים הקודמים של היחידה והם תיארו אותן בעיות בדיוק - כלומר בעלת הבית היתה מודעת לכל הבעיות האלו (ואני לא) בעת חתימת החוזה.

בחוזה רשום שאם אני רוצה לצאת לפני תום החוזה, אני אמור למצוא מחליף. הודעתי על עזיבה מוקדמת לפני כשבועיים וחיפשתי מספר שוכרים. בעלת הבית היה בררנית ודחתה אותם.

היום החלטתי לעזוב על דעת עצמי (5 חודשים לפני תום החוזה) את היחידה מנימוק של הפרת חוזה יסודית של בעלת הבית.

בעלת הדירה מצידה טוענת שזו בעייה שלי וחודש השכירות הבא הוא שלה בכל מקרה. לא ברור אם יוחזרו לי הצקים של החודשים הבאים.

השאלות:

האם אכן יש כאן הפרת חוזה יסודית מטעם המשכירה?

האם אני רשאי לבטל את הצ'קים לחודשים הבאים?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם

זו ההגדרה של הפרה יסודית

לענין סימן זה, "הפרה יסודית" - הפרה שניתן להניח לגביה שאדם סביר לא היה מתקשר באותו חוזה אילו ראה מראש את ההפרה ותוצאותיה,

סביר שלו ידעת על שני הגורמים הללו לא היית חותם על ההסכם.

גם דחייה של שוכרים סבירים לא פועלת לטובת בעלת הבית.

אם לא נתת לבעלת הבית הודעה בכתב לפני שבועיים

תן לה הודעה בכתב בדואר רשום עם אישור מסירה או מסירה ביד שלידך איזה עד שיעיד על כך או שתחתום לך על קבלת המכתב, בו תציין כי זה בהמשך להודעה בע"פ שניתנה לפני שבועיים , בו תפרט את ההפרות ואת דחיית שוכרים סבירים בטל את השיקים והמשך בחייך.

כנראה שבעלת הבית תתעשת , או במקרה שלא, תיפגשו בבית המשפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

שלום ישה ותודה שוב על תגובתך המועילה.

יש לי שיחה מוקלטת איתה לפני כשבועיים בה הודעתי על רצוני לעזוב.

את ההודעה על עזיבה עד 31/3/19 הודעתי לה לפני 4 ימים, בה פירטתי את ההפרות (יש לי הודעת ווטסאפ שהיא הגיבה אליה)

האם אני לא צריך לחשוש לבטל את הצ'קים? (צ'קים למוטב בלבד).

מבחינת אנשי החוק ומבחינת אנשים חסרי חוק (האם הם לא יוכלים להתגלגל לאנשי שוק אפור/ גובי חובות)?

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם

מניח שבעלת הבית היא אשה נורמטיבית שלא תשלח אליך את העולם התחתון.

והשיקים הם למוטב בלבד לכן כל מי שירצה לפורעם שאינו בעל הבית אינו מחזיק כשורה בהם, לכן באמצעים חוקיים רק בעלת הבית תוכל לתבוע בגינם.

במכתב שתישלח אליה תציין כי נתת הוראת ביטול לשיקים הללו בהיעדר תמורה, וכי אתה כמובן תשלם את שכר הדירה עד ליום העזיבה וכן חשבונות כמו מים חשמל וכו'

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

היי

ככל שתצטרכי עזרה ועדין לא הסתדרת, מוזמנת לפנות אלי בטלפון 054-2399945

נפתלי רובינשטיין, עו"ד

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...