Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרה או I10 שנתון 2011 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן :) אני מחפשת רכב קטן וחסכוני (אוטומט) שמסוגל לעמוד בנסיעות בין עירוניות דיי תכופות (לא צריכה שיהיה מטוס, שיגיע ל100 קמש בלי מאמץ לפחות)

דיי נסגרתי על המיקרה שנת 2012 וקיבלתי מקרסו הצעה של אחת מ2 ידיים פרטיות ב27 אלף לאחר מיקוח, קצת יקר.

לאחר מכן התקשרו לעדכן שיש גם את היונדאי ב20 אלף, מליסינג. מדובר על דגם ה1.1 INSPIRE

הראו לי בדיקות מטעמם של שני הרכבים והיונדאי במצב טוב יותר משמעותית, כמובן שאת הסעיפים הבעייתים הם מסדרים לפני הרכישה.

מה שחשוב לי בעקרון זו צריכת הדלק שהבנתי שבמיקרה תהיה טובה יותר אך האם בצורה קיצונית?

שמעתי מהיונדאי לפה ולשם. כאלה שיוצא להם פחות מ10 קמ לליטר וכאלה שהגיעו ל16 לליטר משולב וקצת יותר. אני נוהגת רגוע ואנהג לרוב בין עירוני נסיעות בינוניות\ארוכות. איזו מהן תתאים יותר לדרישות ? :) אשמח לחוות דעת ממי שיש לו נסיון עם ה I10 כי אני מכירה כמה בעלי מיקרה.

חשוב לציין שאני אנהג בוודאות פחות מהממוצע השנתי והרכב יהיה בשימוש מאוד מינימלי. בעיקר ישמש לנסיעות בסופשים.

אם יש הצעות שמשמעותית יתאימו לי יותר אשמח לשמוע גם.

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי modificats
פורסם

לי הייתה i10 כזו, 1.2 אם אני זוכר נכון , רוב הנסיעות שלי היו בינעירוניות איתה והצריכה הייתה באזור(1-10 עד 1-12 לא ניסיתי לחסוך). רכב קשיח יחסית ולא נוח לנסיעות ארוכות. הייתי מעדיף פיקנטו מקבילה למרות שגם לא חסכונית ממש אבל מרגישה יותר אוטו.

עוד אפשר לשקול סוזוקי ספלאש.

פורסם

המיקרה חיסכונית וזריזה מהיונדאי עם מנוע 1.1, מה שכן הי תלונות לגבי גיר הרציף.

מה התקציב המקסימלי?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב הזה האופציה החיסכונית תהיה מיצובישי ספייס סטאר בתוספת קטנה.

בבין עירוני היא מאוד חיסכונית לצד מנוע שיסחוב טוב יותר מה 1.1.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לפחות אחת לשבוע אני נוסע(לא נוהג) ביונדאי I10 כזאת. הרכב די עגלה, ולא חסכוני(בערך 1 ל-13) אבל הוא די יציב על הכביש ואמין.

בהנחה שלא נוסעים הרבה, אני הייתי מנסה למצוא סוזוקי סוויפט או מאזדה 2. רכבים טובים יותר מהשתיים שציינת.

• תוכן חדש...