Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להחליף את הפלנג' בדוד

קניתי פלנג' חדש סטנדרטי אבל כשבאתי לפרק את הפלנג' הישן מהדוד , ראיתי שהחיבור של הטרמוסטט שונה.

אצלי הטרמוסטט נכנס באמצע הפלנג' מעביר חשמל לגוף חימום ע"י שני פינים.

בפלנג' סטנדרטי הטרמוסטט מחובר מעט בצד ומעביר חשמל לגוף חימום ע"י חוטי חשמל שמחוזקים בברגים.

השאלה היא : היכן אני מוצא כזה פלנג' כמו בתמונות שצירפתי . חיפשתי במספר חנויות , אף אחד לא מכיר את הדגם זה.

1.jpg

2.jpg

פורסם

נראה די חדש הדוד,

פנייה ליצרן אמורה לעזור.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אין כל בעיה לקנות טרמוסטט חדש סטנדרטי ולשלב אותו בפלנג' חדש וסטנדרטי.

הבעיה היחידה לדעתי היא אם הדוד מתוצרת שלא מקבלת את הפלנג' שקנית, נניח קוטרו או מספר הברגים המהדקים אותו לדוד.

בכל מקרה, הפלנג' שקנית כולל מאיץ ואלקטרודת הגנה ממגנזיום?

יוסי

פורסם
תבדוק כמה עולה פלנג' + מאיץ + טרמוסטט. לדעתי הפער לא משמעותי

הבעיה לא קשורה למחיר אלא לסיכוי לחוסר התאמה בין הפלנג' לדוד.

אם אני לא טועה לדודים של כרומגן יש פלנג' ספציפי, ולכן כדאי לבדוק. לבחור כבר יש פלנג' סטנדרטי ביד, אז לא צריך להיות קשה לבדוק קוטר וחלוקת ברגים.

חוץ מזה אתה לא מזכיר את אלקטרודת ההגנה הקטודית. למה?

יוסי

פורסם
הבעיה לא קשורה למחיר אלא לסיכוי לחוסר התאמה בין הפלנג' לדוד.

אם אני לא טועה לדודים של כרומגן יש פלנג' ספציפי, ולכן כדאי לבדוק. לבחור כבר יש פלנג' סטנדרטי ביד, אז לא צריך להיות קשה לבדוק קוטר וחלוקת ברגים.

חוץ מזה אתה לא מזכיר את אלקטרודת ההגנה הקטודית. למה?

יוסי

היצרן של הדוד הוא חברת פרת ( החברה נסגרה ולא קיימת יותר ) כך שאין לי אפשרות לדעת אם פלנג' חדש יתאים לי מבחינת מיקום הברגים.

מעבר לזה אשמח לקבל הסבר לגבי " אלקטרודת ההגנה הקטודית " - מה זה ?

פורסם

בצע חיפוש, יש ככ הרבה דיונים על זה בפורום כולל מדריך מצולם מעולה של שמר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מורכב אצלי על פלאנץ' כזה טרמוסטט רגיל שמוכרים בכל מקום, כמובן אחרי חיתוך החיבורים שהיו שם והחלפתם בנעלי כבל עבור בורג. הכל עובד תקין. זה נראה דוד של כרומגן.

• תוכן חדש...