Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אבל אני מניח שעד חדרה לא תגיע. בכל מיקרה כלי יעודי שהוא בהחלט נחוץ ולא יקר..כ 80 שח לחולץ שעושה אחלה של עבודה. לא בעד לדפוק עם פטיש זה יכול לעשות רק נזק!

פורסם

מבין אותך לגמרי. אם אתה כבר קונה חולץ אז תדאג שהוא יתאים גם לתפוחי הפרונט..עולה בסביבות ה 150 לחולץ שכזה, כי אם הייתה לך מילחמה בתפוח הגה אתה עוד לא יודע מה קורה שתפוח משולש דבוק לנאבה. כבר יצא לי להתקל לא מעט ברכבים שטיפלתי שראיתי יופי יופי איך פוצצו משולשים מכל כיוון עם פטיש רק כדי לחלץ את התפוח..לא מבין למה לבזבז כוחות כככה ולמה להרוס שיש כלי יעודי ונוח לזה.

פורסם

במידה ומדובר על תפוח הגה עקשן כפי שאתה מתאר, תרכוש כלי כזה.

יעיל יותר לטעמי

https://files-ptdpritol.netdna-ssl.com/system/photos/2376892/large/90dea60f84c97c9fc2f89f8af8f4805c.jpg

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

שאלה נוספת בהחלפה הרכב אמור להיות מורם משתי הצדדים או מספיק רק את הצד שעובדים עליו?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם
במידה ומדובר על תפוח הגה עקשן כפי שאתה מתאר, תרכוש כלי כזה.

יעיל יותר לטעמי

https://files-ptdpritol.netdna-ssl.com/system/photos/2376892/large/90dea60f84c97c9fc2f89f8af8f4805c.jpg

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

יש לי גם את החולץ הזה..לא ממליץ להישתמש בו כי שוב..זה לידפוק ללא הרף אם התפוח דבוק יופי יופי...וגם יהיו לו עבודות בעתיד שהוא ייצטרך לשלוף את התפוח מהנאבה לאו דווקא להחלפה שלו ואז החולץ הזה קורע בוודאות את הגומייה של התפוח וחבל. בכל מיקרה החולץ בתמונה שהוא שם זה החולץ המתאים לשימוש של חילוץ תפוח הגה ותפוח פרונט.

פורסם
שאלה נוספת בהחלפה הרכב אמור להיות מורם משתי הצדדים או מספיק רק את הצד שעובדים עליו?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

השאלה שלי איך אתה מרים רכב רק מצד אחד? עם ג'ק?

ממש לא מומלץ לעבוד ככה, כי אתה צריך כל הזמן להיזהר לא להכניס את הראש או אברים אחרים מתחת לאוטו. ואין לך שום אפשרות להפעיל כח על ברגים או חלקים כי הג'ק לא נותן קונטרה ואתה עלול להפיל את הרכב.

מעבר לכך, בעבודה על חלקי מתלה, אם תרים צד אחד המוט המייצב עלול להגביל את התנועה שלך.

תמיד תרים ציר שלם על בוקים כשאתה עובד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...