Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קשר לקידמה?

זה לא חוקי וזה ירד מווייז בדיוק כמו שזה ירד באירופה, בדיוק כמו שיש רגולציה במדינות שונות על אובר.

ל"קידמה" אין שום קשר למעבר על החוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי למה לא? אף פעם לא נסעת וקיבלת דיווח שעזר לך?

לא טענתי שאני נגד, רק תהיתי מי אלה שמדווחים.

אני יוצא מנקודת הנחה שרוב המדווחים אלו הנהגים עצמם ואני לא מבין איזה גמול יש לאדם שהוא מוכן במהלך נהיגה להתעסק עם הטלפון רק בכדי להתריע לאחרים על מפגעים בכביש.

"הלו! חביבי! אם אתה מתעסק עם הטלפון אתה המפגע!" זו דעתי בכל אופן.

אבל אני מניח שזה כמו שאני לא מבין את הסיפוק שמקבלים אלו שמעלים לפייסבוק כל נפיחה שלהם. כנראה שזה על אותו בסיס.

וכן, אני מאלה שלא נוגעים בטלפון בזמן נהיגה.

פורסם

מעולם לא הבנתי את הטעם בלדווח על ניידת סתמית שעומדת בצד הדרך.

כולם בולמים בהיסטריה, גם כשהם מראש במהירות חוקית, כאשר ב-99% מהמקרים לא מדובר במכמונת.

בכלל כל עניין הדיווחים בוויז מסיח את דעת הנהג, המדווח מתעסק עם האפליקציה, ויתר הנהגים מקבלים התראות חסרות חשיבות (למה אכפת לי שמישהו עצר בשול אם הוא לא בולט לכביש? זה מה שיגרום לי לא לרדת לשוליים ולהוריד אותו?)

מייצר סתם התראות שווא שאתה מתרגל לסנן.

פורסם

כמובן שאתה יכול להגדיר את הווייז שלא יראה לך אף התראה.

פורסם

אתה רוצה התראות על דברים חשובים באמת, לא על כל אדיוט שעצר להשתין או כל ניידת שעסוקה בלתת דו״ח לנהג.

הבעיה היא לא עם מערכת הדיווח אלא עם המדווחים.

פורסם

לדעתי יש בזה משהו.

אני תמיד שאלתי את עצמי איך הדיווח על מיקום של 'רכב עומד בצד הדרך' תמיד יהיה מדויק ברמה של 10 מטר+-.

פורסם
משטרת ניו יורק שלחה מכתב לגוגל, הדורש לבטל לצמיתות את האפשרות לדווח על ניידות משטרה, מכמונות מהירות וניידות לבדיקת אלכוהול.

״אזרחים אשר מדווחים על מיקומי נקודות בידוק לנהיגה בשיכרות עשויים להיות שותפים לדבר עבירה, כיוון שפעולה שכזו עשויה להתפרש כניסיון למנוע ו/או לחבל באכיפת חוקי נהיגה בשיכרות וחוקים פליליים או עבירות תנועה אחרות״. בהמשך נכתב כי ״פרסום מידע זה לצריכה ציבורית הוא בגדר חוסר אחריות, כיוון שהוא רק מסייע לנהגים לא כשירים או נהגים בשיכרות לחמוק מנקודות בידוק, ומעודד נהיגה פרועה. חשיפה של נקודות בידוק אלו שמות את הנהגים הללו, הנוסעים עמם ברכב, ואת כלל הציבור בסכנה״

בסופו של מכתב הדרישה, משטרת ניו יורק מזהירה כי היא תשתמש בכל האמצעים המשפטיים העומדים לרשותה כדי למנוע את הפצת המידע אודות המשטרה ותשתף פעולה עם גורמים אחרים בחוק כדי לסייע במאמצים.

מה אתם אומרים? מישהו משתין מהמקפצה? יש קייס? והכי מעניין, נראה לכם שזה יזלוג גם לכאן? בינתיים משטרת ישראל מודיעה שחתמה "אמנה" עם וויז לטובת המשתמשים בדרך...

https://www.geektime.co.il/nypd-vs-waze/

זה שהמשטרת ניו יורק שלחה מכתב לגוגל לא אומר שיש איזשהו בסיס חוקי לבקשה שלהם או שגוגל יענו לה. לפי מה שהבנתי, התגובה של גוגל היא שילכו לחפש.

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6679929/NYPD-demands-Waze-remove-police-spotting-feature-app.html

פורסם

כולכם שכחתם דבר אחד.

המטרה (לפחות המוצהרת) של המשטרה היא להרתיע ולא לזxxן את הנהגים.

לכן גם יצאה תקנה (למורת רוחם הקלילה) לסמן על גבי תמרור מיוחד, המצאות של מצלמת מהירות בהמשך הדרך.

ועל כן, אם אתה רוצה להרתיע ולא לדפוק דוחות, אתה צריך לשמוח על הדיווחים בוויז כי הנה, ההרתעה עכשיו הרבה יותר אפקטיבית ואנשים נזהרים יותר.

נכון?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

בגרמניה זה גם לא חוקי, והאופציה הזו לא מופיעה בוויז כשאתה בגרמניה.

אני אישית מאוד בעד שיתוף סכנות ומטרדים, אך לגבי משטרה דעתי חצויה, ולכן אינני מדווח ואינני מוחק דיווחים על ניידות.

פעם נסעתי באיזה כביש ארוך ונידח באוקראינה, ומשום שהייתי הוויזר הראשון שנוהג שם העפלתי מיידית לאלפייה הראשונה מבחינת מספר הנקודות.

מחפש למכור את הנקודות למי שמעוניין...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
כולכם שכחתם דבר אחד.

המטרה (לפחות המוצהרת) של המשטרה היא להרתיע ולא לזxxן את הנהגים.

לכן גם יצאה תקנה (למורת רוחם הקלילה) לסמן על גבי תמרור מיוחד, המצאות של מצלמת מהירות בהמשך הדרך.

ועל כן, אם אתה רוצה להרתיע ולא לדפוק דוחות, אתה צריך לשמוח על הדיווחים בוויז כי הנה, ההרתעה עכשיו הרבה יותר אפקטיבית ואנשים נזהרים יותר.

נכון?

אתה מסתכל על הבעיה מהכיוון הלא נכון.

אתה מעוניין שמישהוא יעלה על ההגה שיכור-מת ויודע שיכול לנסוע בזיגזגים הבייתה ואין מה לדאוג כי הוא יודע איפה הניידות עומדות?

אתה מעוניין שגנבים ידעו על בסיס הווייז איפה הניידת שמפטרלת באזור? ומתי היא עוזבת את האזור שבדיוק מול הבית שלך?

אתה מעוניין שפדופילים ידעו מתי להמנע מאיזה אזור כי דיווחו שיש שם ניידת? ומתי היא עוזבת בדיוק את אזור גן הילדים של הילדים שלך?

פעילות המשטרה זה כ"כ הרבה מעבר ל"לזXXן את הנהגים".

פורסם (נערך)

מה שאתה אומר נכון מאד. אבל אנחנו מדברים על וויז וניידות שעומדות בצידי הכביש חש להן מטרה אחת לרוב.

ואתה יודע מה?

אם אני שיכור ואני פותח וויז ורואה שהיציאות מהממזגה במקום המצאי מכוסות בניידות, וזה ימנע ממני לצאת לדרך שיכור, זה שווה את זה.

אותו דבר אם אני פדופיל,או מחבל.

כשיש ניידת שעומדת איפשהו עם צקלקות מהבהבות, הסימן הוא שהיא שם להרתעה.

גם בנסיעה.

לא רואה סיבה מיוחדת למה לא לציין אותה באפליקציה.

כשכוחות הבטחון אמורים להיות סמויים, הם יהיו כאלה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

אם גם ההודעה עצמה תלך לבר התחתון, אין בעיה עם הביצוע הזה, ממשק הרבה יותר טוב מוויז, אבל אני מניח שזה נוח לגוגל

פורסם

בכיף שיהיה גם בארץ, בתנאי אחד שהמשטרה תתחיל לעבוד ברצינות ותאכוף עבירות רלוונטיות כמו בריונות בכביש, נסיעה בכל נתיב שהוא לא הימני וכיוב' במקום לעמוד בכביש של עד 90 קמ"ש בו ניתן לנסוע בשנת 2019 במהירות של 160 קמ"ש ברוגע ולתפור נהגים שנסעו 120 קמ"ש על לא עוול בכפם.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מה קשר לקידמה?

זה לא חוקי וזה ירד מווייז בדיוק כמו שזה ירד באירופה, בדיוק כמו שיש רגולציה במדינות שונות על אובר.

ל"קידמה" אין שום קשר למעבר על החוק.

במדינה שבה היה נפוץ ולדעתי וגם חוקי להאזין לרדיו של המשטרה ,

לטעון שזה לא חוקי זה דבר שכנראה יתקשו להגן עליו בבית משפט.

פשוט אם בעבר מי שהאזין לרדיו , או קנה סקנר שאפשר האזנה , ויכל להודיע לעוד מספר מצומצם של אנשים ,

כעת הקדמה מאפשרת להודיע להרבה אנשים מיד ובצורה מדויקת .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...