Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמל גטס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש המרים חלונות נדפק והחליט שהוא מרים את החלון הקדמי תמיד (בדקתי עם נורה).

הזמנתי חדש מאיביי עם מחבר שונה וגזרתי את הקיים. פעם או פעמיים נשרף לי פיוז וחיברתי דברים לא נכון ובסופו של דבר גם המרים החדש התחיל להעלות עשן (בגלל חיווט שגוי ששמתי לב לאחר מעשה). השבוע הבאתי מרים חדש והוא פועל מצויין ופתר גם את הבעייה שלא כל החלונות היו מגיבים.

שני בעיות נשארו לי מאז החיווט הבעייתי:

1. מנורת abs/esp נדלקת לאחר בין חצי שעה לשעת נסיעה (ונכבית כל פעם שמכבים ומניעים), בנוסף בזכות הגשם גיליתי שהesp אכן עובד כאשר המנורה כבויה.

2. בכל נסיעה בפעם הראשונה שאני מאותת המרים חלונו מקבל טריגר ומרים את כל השמשות.

אשמח לעזרה איך לגשת לטפל בבעיות (בעיקר הראשונה יותר דחופה). תודה ויום נפלא.

פורסם

לגבי סעיף 1- בד"כ המחלה היא אחד או יותר מארבעת חיישני הגלגלים- אלו נוטים להתלכלך מהכבישים המזוהמים שלנו ולכן פירוק וניקוי החיישנים הוא דבר ראשוני ולא יקר שאפשר לעשות ואם עדיין המנורה תמשיך לדלוק,יש לחבר מכשיר אבחון ולבדוק - ב I30 שלי הוחלף בסופו של דבר אחד החיישנים לאחר שהסורק הצביע על תקלה בו.

לגבי תקלת מרים שמשות- פנה לכל מתקין אביזרי רכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על הייעוץ.

לגבי חיבור למחשב רעיון שלא חשבתי עליו.

לגבי ללכת למתקין, קודם כל לא הלכתי מלכתחילה כדי לחסוך עלות של מישהו כזה ודבר שני האמת שאני גם לא סומך על מתקינים כאלה לרוב העבודה שלהם לא טובה.

אומנם עשיתי הרבה טעויות במהלך התקנת המערכת רמקולים ומגבר ברכב שלי, אבל הסופו של דבר א י יודע שההתקנה ברמה גבוהה וגם למדתי איך לעשות את זה נכון.

• תוכן חדש...