Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש 6 בשעות העומס. אתם בנתיב השמאלי מאחורי שיירה מאוד מאוד ארוכה. השיירה שלכם מתקדמת במהירות ממוצעת של כ110 קמ"ש.

בנתיב הימני שיירה ארוכה של משאיות ורכבים אטיים אחרים במהירות ממוצעת של כ100 קמ"ש.

מגיע מאחור בבון שניצמד אליכם לתxת. הבבון מתחיל להבהב בכל האמצעים הפירוטכניים ושלל נורות האפטר מרקט, הוא מעוניין שהשיירה

הארוכה תבצע קריעת ים סוף להוד מלכותו.

מה תעשו?

א. תחכו להזדמנות בטוחה לחזור לנתיב הימני כדי לפנות להוד מלכותו את הנתיב

ב. תשארו בשמאלי, תתעלמו ותמשיכו לנהוג כרגיל

ג. תשארו בשמאלי,תגדילו את המרחק מהרכב מלפנים כדי להימנע מבלימת פתע שתכניס את הבבון מאחור אל תוך תא המטען שלכם.

ד. תשארו בשמאלי, תנסו לשדר לבבון בשפת הקופים שירגיע קצת ע"י שימוש בלחצן האיתות (משולש אדום)

S60 Rdesign

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברגעים כאלה הייתי רוצה כמה מיליונים בבנק וטנדר אמריקאי ענק עם וו גרירה... הייתי בולם בחוזקה ורואה איך הבבון מתמודד עם זה.

עכשיו ברצינות, הייתי מאט את מהירות הנסיעה שלי, לא רק כדי שהבבון התעצבן עוד יותר, אלה גם שיהיה לי עוד מרווח מהרכב מלפני שלא אצטרך לבלום בלימת חירום. אחרי הכל אין לי טנדר אמריקאי ענק עם וו גרירה וכמה מליונים בבנק.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ב. עם שאיפה ל א. כשיהיו פחות משאיות.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מעצבן, אבל בכביש מהיר הייתי מחכה להזמנות מתאימה לחזור ימינה, סתם כי יש חשש שיעשה שטויות.

אם זה בכביש עירוני רגיל, נתיב אחד שהוא צופר ומאותת לי, אז מתחיל "לחפש חניה" :)

פורסם

הייתי מסמן לו שיסתכל קדימה ויראה שיש רכב מלפנים, אם לא עזר והוא נצמד בכוונה חוזר לנתיב הימיני ונותן לו לעבור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדרך כלל אני עושה כך:

1) מאותת ימינה ובהזדמנות הראשונה מפנה את מקמי להוד מלכותו

2) מיד מאותת שמאלה, וחוזר לנתיב השמאלי בו נסעתי

3) הבבון (כלומר אני) מתחיל להבהב בכל האמצעים הפירוטכניים ושלל נורות האפטר מרקט

פורסם

תלוי

אם הוו גרירה הנשלף מחובר אז נותן ברקס ושיהיה חזק שם מאחורה. אם לא, כנראה שלמרות העצבים הייתי עובר לימני כשאפשר ונותן לבבון לעבור, אם זה מה שיעשה לו טוב שיהנה, מה גם שלפעמים אתה לא יכול לדעת מה הסיפור שלו, אולי הוא ערס מצוי ואולי אשתו עם צירים והוא בדרך לבית חולים.

פורסם

היה לי מקרה כזה אתמול ועוד פעם במהלך השבוע.

במקרה ראשון- נוסע בנתיב השמאלי כשממש מלפני יש שיירה ארוכה (כביש 531 בשעות אחר הצהריים) ואז הגיע הבבון התורן ועושה לי אורות. התעלמתי ממנו והמשכתי לנסוע בנתיב השמאלי. זה שהוא אידיוט ולא רואה שיש שיירה ענקית זאת לא בעיה שלי.

במקרה השני שקרה אתמול - הייתי קצת איטי יותר מהתנועה בנתיב השמאלי אבל מהיר יותר מהימני. הפעם הבבון הגיע בדמות סוזוקי אלטו, נתתי לו לעבור ואז כמובן שנפגשנו בעומס הבא בכביש. גם פה, מדובר ב531.

פורסם

תמיד א'. נותן לבבונים למהר ומשתדל מאד לא להיות בסביבתם (ואגב כך מתגעגע לרגע לבנדיט 1250 שמכרתי לפני חצי שנה...)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
תלוי

אם הוו גרירה הנשלף מחובר אז נותן ברקס ושיהיה חזק שם מאחורה. אם לא, כנראה שלמרות העצבים הייתי עובר לימני כשאפשר ונותן לבבון לעבור, אם זה מה שיעשה לו טוב שיהנה, מה גם שלפעמים אתה לא יכול לדעת מה הסיפור שלו, אולי הוא ערס מצוי ואולי אשתו עם צירים והוא בדרך לבית חולים.

לא רוצה לחשוב מה יקרה אם זה יהי ערס מצוי שאשתו עם צירים

• תוכן חדש...