Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לך לאן להאיץ - ניחא, למרות ששוב, אתה יוצא מתוך הנחה שנהג שנצמד אליך, כלומר נהג לא מודע מלכתחילה, יבין את הרמזים שלך ועוד בלי אור בלם דולק.

אם יש לאן להאיץ, לא מבין מה מונע ממך חוץ מלעשות דווקא.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומי שנתן את הדוגמאות של האוטובאן, טייסים מנמיכי טוס באוטובן מהבהבים מאוד מרחוק בכדי להודיע לך שתשלים את העקיפה כי הם בדרך, אבל לעולם לא ישב לך מישהוא על התחת ויהבהב כאשר הוא רואה שאתה באמצע עקיפה מוצדקת.

לא יקרה לעולם. הבהוב באורות הגבוהים? השמועה אומרת שבגרמניה זה עלול להכניס אותך לכלא.

בנהיגה ביער השחור שכחתי פעם אורות גבוהים שהדלקתי בכביש חשוך ונטוש. בהמשך עברו מולי כמה מכוניות, אף אחד לא הבהב לי.

מה שכן - הגרמני יתקרב אליך (למרחק סביר, לא ייצמד כמו האיטלקי) ויפעיל את הוינקר השמאלי, כדי להבהיר שהוא רוצה לעקוף. כאשר תוכל תזוז ימינה - זה הכלל בלי קשר למי שמאחוריך - והוא ידחוף את הגז לרצפה ויעלם באופק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אנחנו יוצאים נגד אנשים ש"עוקפים" "שיירה" של רכבים, כשמהניסיון שלי המינוח לשיירה יכול להתייחס לשתי משאיות אחת אחרי השניה עם 400 מטר ביניהן.
או ששיירה זה שתי משאיות שיש ביניהן רק שבעים מטר - וזו סיטואציה הגיונית ושכיחה לחלוטין - האם אפשר להיכנס ביניהן כדי לפנות את הדרך? כן, אבל על פי הצורך בשמירת רווח, זה לא מרווח בטוח להיכנס אליו.

במצב כזה אין מה לעשות, והנהג המגיח מאחור במהירות גבוהה יותר ייאלץ לחכות בסבלנות שהנהג העוקף את השיירה ישלים את הפעולה.

אם כבר, במידה והנהג המגיח מאחור ייתקרב לנהג העוקף יתר-על-המידה, יהיה צורך בהארכה קלה של תהליך העקיפה: לא כדי להרגיז, חלילה, אלא כדי לשמר את מעטפת הבטיחות עקב ההיצמדות מאחורה.

כמובן שרצוי שהעקיפה תתבצע בזריזות, אבל גם הפרשי מהירויות גבוהות מאוד בין עוקף לנעקף אינם בדיוק דבר רצוי, וזה לגמרי הגיוני שאנשים מסוימים לא עוקפים ב-150 קילומטרים לשעה רכב שנוסע בתשעים.

בקיצור, כל הנהג - אטי או מהיר - צריך לדעת לנהוג בסבלנות במצבים מסוימים.

ו... מדליית זהב על הוצאה מהקשר והטפת מוסר שלא לצורך הולכת ל...חן.ג

חן, בוא ועלה לקבל את הפרס.

חן?

חן?!?!!?

כל מה שכתבת, אבל ממש כל מה שכתבת (ובחרת להשמיט מהציטוט שלי) כתבתי. ממש אחד לאחד.

עקיפה בפער מהירויות גדול? אי התקינות של הצמדות למישהו שעוקף? האחריות על המקרה? ממש פה למטה, אפילו סימנתי לך באדום, כחול וירוק כדי שלא תפספס הפעם

אם אני נוסע מהר יותר מהתנועה ומגיע לרכב שממש עכשיו מבצע עקיפה ונמצא במקביל לרכב שבנתיב הימני, אף אחד (פה לפחות) בחיים לא יגיד או יעשה שום דבר. מצב כזה הוא לחלוטין "עלי" כי לא תכננתי את המהירות שלי כראוי. ההוא שיצא לעקיפה במהירות חוקית לא יכול היה לדעת שאני פתאום אגיח מאחוריו (בהינתן הפרש מהירויות באמת גדול, נניח 90-140).

מרווח בין המשאיות בשיירה? מה היא שיירה? הנה, שוב, מסמן ומדגיש.

אנחנו יוצאים נגד אנשים ש"עוקפים" "שיירה" של רכבים, כשמהניסיון שלי המינוח לשיירה יכול להתייחס לשתי משאיות אחת אחרי השניה עם 400 מטר ביניהן. כשאותו אחד ממשיך לנסוע עם הפרש מהירות של 4 מטר לשעה בינו לבין ה"שיירה" ולתקוע את הנתיב השמאלי כשהוא יכול - כמור שאמרתי לפני זה - לחזור לימין, לתת לי לעקוף, ולחזור שוב שמאלה בזמן לעקוף את המשאית השניה מבלי לבלום - זה מעצבן. וזה, לדעתי, בבוניזם לא פחות מלהתיישב לך על הזנב ולפצוח במופע אור-קולי גם כשברור שטכנית אי אפשר לעבור ימינה בלי להתיישב על הברכיים של הנהג שלידך.

אז מה הרעיון והתועלת מאחורי מה שכתבת?

לא יקרה לעולם. הבהוב באורות הגבוהים? השמועה אומרת שבגרמניה זה עלול להכניס אותך לכלא.

בנהיגה ביער השחור שכחתי פעם אורות גבוהים שהדלקתי בכביש חשוך ונטוש. בהמשך עברו מולי כמה מכוניות, אף אחד לא הבהב לי.

מה שכן - הגרמני יתקרב אליך (למרחק סביר, לא ייצמד כמו האיטלקי) ויפעיל את הוינקר השמאלי, כדי להבהיר שהוא רוצה לעקוף. כאשר תוכל תזוז ימינה - זה הכלל בלי קשר למי שמאחוריך - והוא ידחוף את הגז לרצפה ויעלם באופק.

מה ההבדל בין איתות לבין הבהוב? כמו שאם תהבהב למישהו בגרמניה הוא לא יבין מה אתה רוצה ממנו, ככה אם תאותת בארץ למישהו הוא לא יבין מה אתה רוצה ממנו. אני כמובן מתכוון לשניים-שלושה הבהובים - לא למופע שיסנוור את האסטרונאוטים על תחנת החלל הבינלאומית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ספייר - שים לב לקוד המלא: יתקרב למרחק בטוח, יאותת בוינקר השמאלי וימתין בסבלנות עד שתפנה את הנתיב - גם אם הוא באיזה פורשה או BMW חסרת עכבות.

הבבון הישראלי ישתמש באורגן אורות, יצמד לתחת ואולי יוסיף גם איזה צלילים צורמים. הבדל של שמים וארץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני באמת לא מבין... אני כותב בפונט ג'יבריש? או שמשהו בקידוד של הדפדפן שלי לא עובד? כי אני רואה די בבירור שכתבתי

אני כמובן מתכוון לשניים-שלושה הבהובים - לא למופע שיסנוור את האסטרונאוטים על תחנת החלל הבינלאומית.

אז אני שואל שוב, מה ההבדל בין שניים-שלושה הבהובים קצרים כל 20-30 שניות לבין איתות שמאלה?

לא מה ההבדל בין לחלק עוגיות לתושבי השכונה הוותיקים לבין רצח עם של גורי קואלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין הבדל. הבעיה היא שבגלל הבבונים פה, הבהוב נתפס אצל רבים כ "באמא שך' תעוף לימין".

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ספייר, בפוסט הקודם הכנסתי /B . זה ההבדל.

• תוכן חדש...