Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מפעיל קצת שפריצרים מקדימה ומקווה שהכל יעוף לו על השמשה הקדמית.

ברכב של חבר שלי, מישהו סובב לו את השפריצר של החלון האחורי ככה שבמקום להשפריץ לחלון הוא משפריץ לכיוון הנגדי. אז כשמישהו מעצבן אותו הוא ממש משפריץ על הרכב שמאחוריו. חייב להגיד שזה מחזה מצחיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתעלם ממנו עד שעוברים את השיירה האיטית בימני וחוזר ימינה מיד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נותן לו לעבור ולא משחק במשחקי אגו דביליים כמו אלה שמתוארים בחלק מהתגובות. מי ישמע, בנאדם רוצה לעקוף. תנו לו לעקוף ואם אתם יותר מהירים מהנתיב הימני תחזרו מיד אחרי זה לשמאלי. לתת למישהו לעקוף לא פוגע לי באגו ולא בכבוד.

אם באמת אין אפשרות לחזור ימינה, מפעיל איתות שמאלי כדי שיבין ששנינו באותה סירה וגם אני רוצה לעקוף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למרות שהשרשור עוד לא תפח למימדים, על סמך לא מעט מהתגובות כאן מצטיירת סטטיסטיקה בבונית למדי. שום דבר אישי נגד מישהו כאן, כמובן. סתם קצת מטריד/מעציב.

Sent from my Galaxy Note 9

פורסם

עובר לנתיב הימני שנוח לי ונותן לו לעבור. אני לא אכנס לנתיב ימני עמוס/באמצא סיבוב בכח כי אני עוקף רכבים ב10-20 קמש מעליהם והוא מתחשק לו לעקוף ב30 קמש מעליהם. במידה והוא נצמד אלי לצערי ולרוע מזלו יכול להיות שתנאי הדרך יאלצו אותי ליסוע לאט יותר לא בכוונה , אלא בכדי חלילה במידה ואאלץ לבלום חזק אני יוכל לעשות זאת בצורה מדורגת יותר (מה לעשות שהוא בחר להיות נגרר מאוד כבד).

פורסם

יצא לי אישית לנסוע בכביש 6 במצבים כמו שבנג'י שואל, אבל רוב הנהגים שנוסעים בשמאל הם הבבונים ואני הסביר: כביש 6 רחב נתיבים 3-4 וכמובן נתיב אחד מלא משאיות, רובם של הנהגים לא ממש שמים לב לחוקים או לנהגים אחרים ונוסעים איך שבא להם לאט,בשמאל, משנים נתיב ללא איתות וכמובן לא חוזרים לשמאל.

אני נמצא בשני צידי המטבע פעם בתור זה שמסמן לאנשים שהם לא לבד על הכביש וחלק מהפעמיים מסמנים לי שהם יותר מהירים ממני, למרות שאנשי בד"כ מזהה רכב כזה וזז מהנתיב.

בפקק או נסיעה בשיירה, לא מתרגש מכלום ויאבעב כמה שבא לו.

פורסם

חוזר לימין בהזדמנות הראשונה ונותן לו לעקוף.

צריך להיות חכם.

אבל לפעמים אני נתקל בכאלה חוצפנים שאני ממש מחזיק את עצמי לא ללכת GTA V במלוא הכוח על התחת שלהם.

פורסם

בס"ד

שתי אופציות:

1. ב"ה, המראה מוחשכת אוטומטית, כך שהוא יכול לקפוץ לי.

2. אם ממש משעמם לי (אבל ממש...), ממשיך להשאר על השמאלי וברגע שהתנועה משתחררת מתחיל להאיץ עד שהבבון מאחורי מתייאש מלעקוף ופונה לנתיב הימני (בדר"כ, מדובר בכביש 6).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

ממתין להזדמנות בטוחה לפנות לו את הנתיב. אני לא צריך מישהו לחוץ מאחורי.

אני אף פעם לא "נלחם" בכביש, תמיד יוצא לפני הזמן, כדי לא להילחץ.

• תוכן חדש...