Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי כמעט 3000 ק"מ על לגאסי סטיישן 2.5 עם גיר רציף. אני מאוד אהבתי מכל פרמטר כולל הגיר.

הגיע הזמן אחרי הרטרו לחיפושית ולפיאט 500, לעשות רטרו לסובארו פשע!

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה אומר שבקרוב תהיה גם אאוטבק חדשה.

ופרט מעניין בארצות הברית יצא לי לראות אאוטבק בכמויות די מכובדות.

בפרברים אפשר גם לראות אאוטבק ישנות.

ופרט מעניינת שגיליתי - לאאוטבק היתה בעבר בשוק האמריקאי גם גרסת סדאן שהיתה למעשה לגאסי מוגבהת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא הבנת אותי נכון, אין להם שום סיבה לוותר על הגיר הזה. התכוונתי לזה שהם קיצצו את האופציה הידנית משאר הדגמים הרגילים שלהם, בארץ ובארה"ב זה לא קריטי אבל באירופה כן מאחר והם גם לא חובבים גדולים של גירים כאלה. והגיר הרציף של סובארו עדיין מרעיש יופי, באימפרזה עושה אחלה חיקוי של סופרצ'ארג'ר תחת מאמץ.

הם לא מכוונים לאירופה ומעולם לא כיוונו לשם, סובארו אירופה עוד דקה תיעלם סופית בגלל דרגות זיהום חריגות אל מול דקדקנות אירופאית ותקנות יורו 7-8-9 וכו' שסובארו לא יצליחו להגיע אליהם ללא רכבים היברידיים או חשמליים נטו כמו הXV / FORESTER וכו' שיש בהמשך, ואלו רק אוטומט.

כל גיר רציף מרעיש יופי כשאתה לוחץ אותו עד הסוף ומבקש לאמץ את כל הסוסים לכדי נסיעה, זה גיר שמסרס נסיעה ודי מוציא את הכיף מלנהוג אז אתה מצליח לעשות איתו תוצאות טובות בחסכון בדלק כי כשאתה מתחיל ללחוץ עליו אתה אומר "טוב, כיף זה לא אז לפחות בוא נראה כמה אני מצליח לעשות בק"מ לליטר"

יחד עם זאת באימפרזה האחרונה שיצאה ב2017, הגיר פחות מרעיש ומגיב כאילו אוטומט כי הוא מהדור החדש של הרציפים. באימפרזה של בין 2012-2016 הבידוד רעשים לא מוצלח

Confidence In Motion

פורסם

סובארו משפרים את הגיר הזה מדגם לדגם ומדור לדור, גם ב B4 הנוכחית שעברה מתיחת פנים והגיעה לא מזמן לארץ יש גיר משופר. החברה בפוג'י ממש התאמצו כדי לתת לנהג הרגשה של גיר פלנטרי אבל תחת מאמץ הגיר חושף את פניו האמתיות.

לגבי היבבה שגם היא הציקה לי - לא הורגשה בנהיגה ב XV דור אחרון 1.6 ו 2.0. הפורסטר החדש הרגיש אפילו עוד יותר טוב, אבל זה רציף שמסרס את המנוע ומדכא את חווית הנהיגה.

ממש חבל, כי ה B4 פשוט מדהימה - נוחה, שקטה, אוחזת יפה, ובעלת מנוע מאוד חזק.. שלא לדבר על מרווח פנים סופרבי ואבזור נדיב - והכל במחיר מצחיק לרכב בן 3 שנים (יותר זולה מקורולה).

לפי הצהרות סובארו, הדגם החדש הרבה יותר טוב בכל המישורים ואמור לתת הרגשה של רכב סלון. אם לשפוט לפי היצע הדגם הבכיר היום בארץ - החדש צריך להגיע ברמת אבזור מכובדת, ואולי עד אז יעבור מנוע 2.4 תקינה אירופאית ויעשה עליה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...