Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו חשפה היום את הלגאסי דור 7 בתערוכת שיקאגו.

כמו בשאר הדגמים, גם הלגאסי עושה שימוש בפלטפורמה הגלובלית של סובארו המשפרת את נוחות הנסיעה והבטיחות הפאסיבית.

בין החידושים : ויתור על מנוע 6 ציל' השטוח לטובת מנוע 2.4 טורבו שמספק 260 כ"ס ומשודך לגיר רציף (אלא מה...).

גרסת הבסיס תמשיך לעשות שימוש ביח' ההנעה היוצא אשר זכתה לשיפור ומספקת 182 כ"ס אשר משוכך לתיבה .. רציפה.

הפנים מציג קפיצה של ממש ומציע הידור ועיצוב שטרם ראינו בסובארו - מושבי עור נאפה שנראים מצויין, עור כמעט בכל מקום, מסך מולטימדיה אנכי בגודל 11.6" ושלל פינוקים.

גם מערכת איי סייט שופרה וכוללת לצד בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוט' גם שמירה על נתיב, תיקון סטיה מנתיב, התראה על רכב בשטח מת, זיהוי הולכי רגל, ובלימה בנסיעה לאחור.

בסובארו טוענים שזו הלגאסי הכי טובה בכל הזמנים. כמו כן ציימו ש 96% מהלגאסי שיוצרו עוד נוסעות על הכביש.

2d6e4c85-2020-subaru-legacy_4.jpg

76d4fe34-2020-subaru-legacy-10.jpg

8e9558df-2020-subaru-legacy_5.jpg

4db97683-2020-subaru-legacy-07.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

זה נראה שיש לך אנטי לתיבות רציפות אבל בכמעט שנה שאני נוסע בXV שלי (דור אחרון), אין לי יותר מדי תלונות על התיבה.

היא מרגישה סבבה לגמרי גם אבסולוטית ובטח יחסית לתיבות רציפות אחרות שיצא לי לדגום עם השנים.

פורסם (נערך)
זה נראה שיש לך אנטי לתיבות רציפות אבל בכמעט שנה שאני נוסע בXV שלי (דור אחרון), אין לי יותר מדי תלונות על התיבה.

היא מרגישה סבבה לגמרי גם אבסולוטית ובטח יחסית לתיבות רציפות אחרות שיצא לי לדגום עם השנים.

אנטי?! לפני שבועיים מכרתי B4 מלוקקת לאחר 4 חודשים קצרצרים שהייתה אצלי. למרות שהרציף שלה נחשב לרע במיעוטו עדיין עשה לי ממש רע. אני פריק סובארו כבר שני עשורים אבל נשבעתי שלא אקנה עוד סובארו כל עוד ימישכו לדחוף את ה CVT לרכבים שלהם.

אגב, הגיר של ה XV החדשה שונה ומכוייל אחרת. גם זה של הפורסטר החדש. גם במקרה של הלגאסי החדשה מדובר בנוסחה משופרת עוד יותר.. אבל בבסיס נשאר אותו הדרעק!

עריכה אחרונה על ידי LEGACY 1.8

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

חוץ מהSTI והBRZ (וגרסאות מיוחדות שלהן שמיועדות לשוק הביתי) סובארו מוכרים רק עם תיבה רציפה, אפילו באירופה.

כמו בפורסטר ובXV , סובארו ממשיכה ולא עושה מהפכות בעיצוב, כנראה בונה על הקהל שמחליף סובארו וסובארו ופחות מחפשת להרחיב את מעגל הלקוחות שלה.

פורסם

מעניין לפי מה הם יודעים את הנתונים לגבי אחוז הלגאסי שנשארו על הכביש, נשמע מאוד תמוה. כאילו אין תאונות דרכים, אסונות טבע, גניבות, השחתות רכוש, שריפות ועוד ועוד.

פורסם
חוץ מהSTI והBRZ (וגרסאות מיוחדות שלהן שמיועדות לשוק הביתי) סובארו מוכרים רק עם תיבה רציפה, אפילו באירופה.

כמו בפורסטר ובXV , סובארו ממשיכה ולא עושה מהפכות בעיצוב, כנראה בונה על הקהל שמחליף סובארו וסובארו ופחות מחפשת להרחיב את מעגל הלקוחות שלה.

גם הSTI נמכרת עם גיר רציף, הוא נקרא ספורט לינארטרוניק

בברז יש גיר אוטומט של טויוטה וזו הסיבה שהוא לא נמכר עם הרציף

הCVT של סובארו בנוי משרשרת ולא רצועה כמו בגירים רציפים שאנחנו מכירים, הם השקיעו המון כסף בגיר הזה ומפתחים אותו לאט לאט להיות חכם ונשלט עם כאילו יחסי העברה לתחושה של אוטומט רגיל ופחות רעש בתא הנוסעים

לא צפוי שהם יוותרו על הגיר הזה אחרי כל הפיתוחים שעשו איתו, כמו גם שלא יוותרו על טכנולוגיית הבוקסר, אם אפשר לקרוא לזה טכנולוגיה...

Confidence In Motion

פורסם
אנטי?! לפני שבועיים מכרתי B4 מלוקקת לאחר 4 חודשים קצרצרים שהייתה אצלי. למרות שהרציף שלה נחשב לרע במיעוטו עדיין עשה לי ממש רע. אני פריק סובארו כבר שני עשורים אבל נשבעתי שלא אקנה עוד סובארו כל עוד ימישכו לדחוף את ה CVT לרכבים שלהם.

אגב, הגיר של ה XV החדשה שונה ומכוייל אחרת. גם זה של הפורסטר החדש. גם במקרה של הלגאסי החדשה מדובר בנוסחה משופרת עוד יותר.. אבל בבסיס נשאר אותו הדרעק!

כאמור, יצא לי לנסוע במכוניות עם גיר רציף שגרם לי להגיב כמו שאתה מגיב ושורה של דגמים של טויוטה נפסלו אצלי בשנים האחרונות בגלל הגיר הרציף שלהם אבל אני באמת חושב שההתנהגות של זה הנוכחי של סובארו היא לא שם.

פורסם
גם הSTI נמכרת עם גיר רציף, הוא נקרא ספורט לינארטרוניק

בברז יש גיר אוטומט של טויוטה וזו הסיבה שהוא לא נמכר עם הרציף

הCVT של סובארו בנוי משרשרת ולא רצועה כמו בגירים רציפים שאנחנו מכירים, הם השקיעו המון כסף בגיר הזה ומפתחים אותו לאט לאט להיות חכם ונשלט עם כאילו יחסי העברה לתחושה של אוטומט רגיל ופחות רעש בתא הנוסעים

לא צפוי שהם יוותרו על הגיר הזה אחרי כל הפיתוחים שעשו איתו, כמו גם שלא יוותרו על טכנולוגיית הבוקסר, אם אפשר לקרוא לזה טכנולוגיה...

לא הבנת אותי נכון, אין להם שום סיבה לוותר על הגיר הזה. התכוונתי לזה שהם קיצצו את האופציה הידנית משאר הדגמים הרגילים שלהם, בארץ ובארה"ב זה לא קריטי אבל באירופה כן מאחר והם גם לא חובבים גדולים של גירים כאלה. והגיר הרציף של סובארו עדיין מרעיש יופי, באימפרזה עושה אחלה חיקוי של סופרצ'ארג'ר תחת מאמץ.

פורסם

עד לעידן המחושמל, תיבה רציפה היא יחידת תרגום הכח היעילה ביותר (יש כאלו שיטענו שפלנטרי עם 62 הילוכים, נו שויין) אבל סובלת משתי מגרעות עיקריות - היעדר אפקט המשיכה/שופוני בהאצה והנטיה לטלטולים תחת האצה אגרסיבית. אם סובארו הצליחו לפתור לפחות את המגרעה השניה, אשריהם.

פורסם
עד לעידן המחושמל, תיבה רציפה היא יחידת תרגום הכח היעילה ביותר (יש כאלו שיטענו שפלנטרי עם 62 הילוכים, נו שויין) אבל סובלת משתי מגרעות עיקריות - היעדר אפקט המשיכה/שופוני בהאצה והנטיה לטלטולים תחת האצה אגרסיבית. אם סובארו הצליחו לפתור לפחות את המגרעה השניה, אשריהם.

והמגרעה הכי בעייתית זה הרעש אוי הרעש

פורסם

אני משתגע מההשקעה שלו בתמונות שרצות בצד בהתאם למה שהוא אומר, הוא פסיכופט :lol:

פורסם
והמגרעה הכי בעייתית זה הרעש אוי הרעש
אם הכוונה ליבבה/שריקה שנשמעת מכיוון התיבה במהירויות נמוכות, משער שהכל יחסי. אישית אני מוצא את הגניחה שמדמה רעשי מנוע ברכבים ההיברידיים מבית יונדאי/קיא הרבה יותר מעצבנת.

Sent from my Galaxy Note 9

• תוכן חדש...