Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 2015/16 מול מזדה 3 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם! מעוניין להחליף את הרכב שלי (סקודה אוקטביה 1.2 tsi שנת 2012) אנו משפחה עם 2 ילדים ומתלבטים כרגע איזה רכב לקחת.

האופציה הראשונה שלנו היא לקחת סקודה אוקטביה משנת 2015/2016 מנוע 1.2

האופציה השניה היא מאזדה 3 2015 מדגם ספיריט עם מנוע 2000.

מה ההמלצה שלכם חברים.והאם הבאגז של המאזדה עד כדי כך קטן.ואם מתכננים בעתיד להרחיב משפחה אז לא תהיה בעיה עם העגלה מאחורה? ומבחינת המושבים האחוריים האם מרווח או לא.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

מה בעצם המטרה בהחלפה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי יש 3 2014, ספיריט סידאן,

אני עם 2 ילדים, 2 כסאות בטיחות, ללא עגלות, מסתדרים יופי.

הרכב הזה בעיקרון נותן יותר אמינות, הנאה והרגשה די איכותית, זה רכב שתרצה לנהוג בו,

אצלי הבגאז' גדול, אך פתח הטעינה מוגבל, עגלה תיכנס, הפתח לא יהיה לך רחב כמו האוקטביה שגם תא המטען שלה יהיה גדול יותר מזה של המאזדה,

אך אם סעיף הפרקטיות חשוב לך יותר, אני במקומך הייתי הולך על האוקטביה שתהיה מרווחת יותר ובכלל יותר פרקטית.

פורסם

אני גם לא מבין מה הטעם בהחלפת אוקטביה 12 באוקטביה 15. מרבית האנשים שנהגו על שתיהן מעידים בהכרח שה 12 דגם יותר מוצלח, נוח ושקט בשיוט. אם אין צרות עם הגיר / מותחנים וכד', והאוטו לא עם 400 אלף ק"מ בשלבי פירוק מתקדמים, מה הטעם?

אני אישית לא הייתי מחליף אא"כ למכונית חדשה עם מע' בטיחות אקטיביות וכד'

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

זה גם חלק מהשיקולים ובמאזדה 3 ישנם מערכות בטיחות ובאוקטביה אין.

האוקטביה שלי עשתה 170k ומשרתת אותי נאמנה אבל כרגע יש לי אפשרות להתקדם ולהחליף את הרכב לחדש יותר ולכן ההתלבטות.

פורסם

אני חושב שהכי טוב זה שתסע לראות את המאזדה כי בסופו של עניין היא לא מרווחת כמו האוקטביה שאתה מכיר,

אם מהבחינה הזו היא תתאים לך, אז לדעתי מדובר ברכב משפחתי מצויין, אמין, מהנה, יפה, איכותי, בטיחותי, כייפי, חזק, די שקט, מאובזר, סחיר, ולי הוא גם די נוח (בהתחלה לקח לי קצת זמן להתרגל בעיקר בלכוון את הכרית של הגב בדיוק כפי שאני רוצה, אחרי זה הנוחות פשוט פנטסטית).

פורסם

כמי שהחזיק ב 3 אוקטביות, לפגוש את תא המטען של המאזדה 3 זו פשוט מבוכה. למיטב הבנתי בדגם 2015 יש בלימה אוטונומית במהירות עירונית בלבד, והתראה על סטייה מנתיב. בשביל זה הייתי משאיר את האוקטביה 2012 ומתקין לה מוביל איי / צפצפה אחרת לשם העניין. מיזוג אחורה - לא זוכר אם יש במאזדה. למשפחה עם 3 ילדים שיוצאת לסופ"ש - המאזדה פשוט אסון. אני עדיין מתרפק על הימים שהייתי מעמיס ציוד קמפינג לשלושה ימים ויורד עם המשפחה לכנרת עם האוקטביה, לא משהו שתעשה בכייף עם מאזדה 3. למיטב זכרוני אוקטביות באו עם מערכות בטיחות מתקדמות מ 2017 אז עדיף. לדעתי האישית, אם אתה באמת רוצה להתקדם - קח סופרב 2015 עם מערכות בטיחות מתקדמות, ותא מטען שיכול לשים את המאזדה בפנים ולנסוע.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

התא מטען של האוקטביה חריג בגודלו לסגמנט :).

המזדה קטנה יותר אבל יותר כיפית לנהיגה בהרבה ואמינה יותר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אם הסתדרת יופי עם אוקטביה, תתקדם לאחת חדשה יותר, בסה''כ אחלה חבילה למשפחה עם ילדים (פרקטית וחסכונית עם כוח זמין).

המאזדה תיהיה צפופה משמעותית, אך אמינה ומהנה לנהיגה.

• תוכן חדש...