Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.. מחפש רכב שאיפושהו באמצע סבבה גם מבחינה בטיחותית וגם יחסית חסכוני עד 25K

תכוונו אותי איזה דגם, שנתון וכולי.. תודה לעוזרים..

פורסם

ידני או אוטומט?

מה הכוונה איפשהו באמצע? הכוונה לגודל הרכב כמו מזדה 2 למשל?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעדיף אוטומט אבל לא אכפת לי אם יהיה גם ידני... הכוונה שזה לא יבוא אחד על חשבון השני כמו שבסוזוקי אלטו למשל היא נורא נורא חסכונית אבל בטיחותית שואפת לאפס.. שיהיה משהו עם יחס טוב..

פורסם

אם ידני אופציה זה מצוין שכן צריכת הדלק תהיה גם טובה, הייתי בודק פיגו 208 ידנית למשל, מציעה נוחות טובה לצד בטיחות טובה.

סקודה פאביה/ איביזה בעלות מנוע 1.4 גם אופציה טובה כאשר הפאביה מרווחת מהאיביזה ובעלת איכות חומרים עדיפה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...