Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מלווה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי, ההודעה הבאה הולכת להשמע בוטה מעט, אך האמן לי, זה יעזור לך להבין:

יוסי, כנראה שעצרו אותך כלכך הרבה כי אתה נראה כמו ערבי, האוטו שלך הוא אוטו של ערבים,

והחברים שלך נראים כמו חוליית לוחמי ג'יהאד ("אני נשבע לך אדון שוטר, זה לא קאסם, זה סאבוופר").

צר לי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה, אני לא יודע איך יוסי או הרכב שלו ניראים אבל הרכב שלי ואני ממש לא ניראים כמו ערבים ולא כמו ערסים ועדיין מטרידים אותי כל הזמן!

פורסם
דווקא אתה טועה!הוא נהג בלי רישיון כי כשאין מלווה אז אין רישיון! וזה לא אני קבעתי.

ובטח שהוא יכל להרוג מישהו, אנשים לוקחים כמובן מאליו דברים כאלו אבל הוא יכל לדרוס מישהו ואפילו להרוג אותו, אני בטוח שאני יודע טוב איך נהג חדש מרגיש כשהוא באוטו לבד כי גם אני עשיתי את זה ונהגתי בלי מלווה לפני פחות מחצי שנה. וחוץ מזה אם הוא היה נכנס ברכב אחר לא היה לו ביטוח ולא כלום.

זה כבר לא יעזור לך, היית צריך להגיד את זה באותו הרגע.

יש הבדל בין לנהוג , לבין להוזיז את הרכב כמה מטרים , זו דעתי !

פורסם

מה בדיוק ההבדל בין נהיגה להוזזה של הרכב כמה מטרים?

בשני הדברים אתה צריך לדעת לשלוט ולתפעל את הרכב ובשני המיקרים אתה יכול להרוג ולההריג.

אני אודה לך אם תסביר לי מה ההיגיון שלך בכך שהוזזה של הרכב היא לא נהיגה?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

הבנאדם נוהג חודשים עם מלווה , מסכים איתי ?

נגיד והחוק היה עדין חודשים ולא שלוש, גם אז הוא היה יכול להרוג מישהו בהוצאה של הרכב מהחניה.

אתה באמת חושב שהוא לא יודע לתפעל את האוטו שלו ? ("לתפעל"- להעביר ל1 ולהוזיז טיפה קדימה ואז להעביר לR ולהוזיז טיפה אחורה, לא אמרתי שיכנס בחניה בין שתי מכוניות צמודות ז"א להתחיל לעמוד במקביל לרכב במרחק פתיחת דלת ואז להיכנס לאט לאט).

השוטר כמו במקרה של fish חשב שהוא אשם במשהו (במקרה של fish חשב שההונדה שלו משופרת או משהו) והיה חיב ליפול עליו.

הניסיונות במקרה של fish לא הצליחו כי היה פח באוטו ולא היה בו טורבו :roll:.

במקרה של "נהג-חדש" הצליחו לו ובגדול , הוא גם הפליל את עצמו.

פורסם

אני לא אומר לך שהוא לא יודע לנהוג, אני אומר שהוצאת הרכב מהחנייה היא בדיוק כמו נהיגה ואין הבדל בינהם(גם אתה אמרת את זה שים לב).

ההבדל הוא שאין לו ביטוח! ובמקרה של חס ושלם תאונה הוא ישלם הרבה, ובמקרה של מוות הוא לא מכוסה.

עזוב מה שהשוטר חשב או לא חשב(אתם עדיין לא יודעים אם השוטר חשב משהו או לא, זה רק מה שנראה לזה שתפסו אותו והוא לא יכול להיות אובייקטיבי) תפסו אותו עובר על החוק והוא צריך לקבל עונש.

לא משנה אם זה בעבירה קטנה או גדולה הוא עבר עליו וחייב בעונש.

אחרי זה כשמישהו עשיר יעבור על החוק וייותרו לו אז אתה תתלהם ותתלונן, זה אותו הדבר.

פורסם
שלום,

לפני יומיים תפסו אותי נוהג בלי מלווה.. עכשיו הקטע שלא נהגתי בדיוק אלא הוזזתי את האוטו מהכביש לתוך החנייה של הבניין שלי... (זה מה שרציתי לעשות עד שבא השוטר) קיצור ביקש ממני תעודות ופרטים.. היה ביטוח, רישיונות רכב וכל מה שהייתי צריך לאוטו..

עכשיו כל הקטע זה שהוא לא האמין לי שאני לא רציתי להזיז את האוטו לחנייה והוא אמר שאנשים ראו אותי נוסע אם האוטו באזור אחר של השכונה (כ-500 מטר מאיפה שהוא תפס אותי) אני בהתחלה לא הבנתי מה הוא רוצה והתעקשתי שלא נסעתי שם הוא בנתיים זימן אותי למשפט (שיהיה רק בעוד כ5-4 חודשים) אחרי שהכל נגמר הוא נסע חשבתי על הכל בבית והבנתי למה הוא אמר שראו אותי נוסע שם, יש למישהו שאני מכיר אותו פג'ו 205 גם ישנה... שבחלק של השכונה שם הוא עושה שטויות עם האוטו.. צלחות, עושה פתיחות, זורק קלאצ' וכאלה.. אז כנראה הוא היה שם באותה השעה והזמינו אליו את המשטרה והוא תפס אותי במקום אותו...

עכשיו השאלה שלי מה העונש שיכולים לתת לי? ומה כדאי להגיד במשפט?

ד"א

אם תגידו להגיד משהו על הפג'ו השנייה לא בא בחשבון אני לא ילשין עליו אני יקבל חזק את העונש אבל לא יגיד שזה הוא נסע..

כל הצעה תתקבל בשמחה תודה רבה...

הרי אמרת שנהגת, היית מאחורי ההגה והרכב היה מונע, נסעת מנקודה א' לנקודה ב' זאת אומרת שהרכב נסע, ולידך לא היה מלווה.

קח עורך דין טוב ותקווה שיסלחו לך אם זו עברה ראשונה שלך.

בית משפט זה לא בית ספר שמביאים בו פתק מההורים.

בהצלחה.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני לא אומר לך שהוא לא יודע לנהוג, אני אומר שהוצאת הרכב מהחנייה היא בדיוק כמו נהיגה ואין הבדל בינהם(גם אתה אמרת את זה שים לב).

ההבדל הוא שאין לו ביטוח! ובמקרה של חס ושלם תאונה הוא ישלם הרבה, ובמקרה של מוות הוא לא מכוסה.

עזוב מה שהשוטר חשב או לא חשב(אתם עדיין לא יודעים אם השוטר חשב משהו או לא, זה רק מה שנראה לזה שתפסו אותו והוא לא יכול להיות אובייקטיבי) תפסו אותו עובר על החוק והוא צריך לקבל עונש.

לא משנה אם זה בעבירה קטנה או גדולה הוא עבר עליו וחייב בעונש.

אחרי זה כשמישהו עשיר יעבור על החוק וייותרו לו אז אתה תתלהם ותתלונן, זה אותו הדבר.

ברור שלפי החוק זה נקרא לנהוג ללא מלווה וצריך להעניש אותו.

לא יודע קשה לי להאמין שכשמוציאים את האוטו מהחניה (כמו שהוא מתאר) אפשר להרוג בנאדם.

לדפוק את האוטו כן , וזה על אחריותו והוא צריך לשבור עם זה את הראש , אבל זה לא קרה אז למה להתעסק בסתם דברים.

בסופו של דבר אני בדעתך ולא משנה איפה ואיך , אם הוא נהג בלי מלווה , הפיל את עצמו מול השוטר אז הוא אשם מה לעשות.

פורסם

למה קשה לך להאמין שאפשר להרוג? דווקא בגלל הגישה הזאת של אנשים שלא מאמינים שזה יכול לקרות להם יש לנו כל כך הרבה תאונות!

איש בידיוק מנסה לעבור את הכביש מאחוריך אתה לא שם לב אלייה נוסע טיפה רברס כדי שיהיה יותר קל לצאת והוף, מחצת אותה בינך לבין האוטו השני, אם נלחצת כי אתה נהג חדש ולא נסעת מהר קדימה אז רוב הסיכויים שהיא תמות!

ככה אתה הורג אדם ביציאה מחנייה.

פורסם

טוב דיברתי על החניה שלו ספציפית לא בכלליות .

בחניה שמתואר אני לא מאמין שאפשר להרוג בנאדם (נסיעה קדימה והוצאת הגחון של הרכב) , ותאמין לי הגישות שלי שונות ממה שאתה חושב בנוגע לזה.

פורסם

אני לא ראיתי פה תיאור של חנייה ואם כן אז מה שאמרתי אינו נכון חלקית.

וגם בנסיעה קדימה הוא יכול לדרוס מישהו-הוא מסתכל במראה ומתחיל נסיעה ופתאום באותו הרגע מישהו מנסה לעבור לפניו את הכביש.

תגיד את דעותיך, אולי הם נכונות ואני טועה או שאולי אתה טועה ואני צודק.

"מכל מלמדי השכלתי".(הזכויות שמורות לצביקה:wink:)

פורסם
יוסי, ההודעה הבאה הולכת להשמע בוטה מעט, אך האמן לי, זה יעזור לך להבין:

יוסי, כנראה שעצרו אותך כלכך הרבה כי אתה נראה כמו ערבי, האוטו שלך הוא אוטו של ערבים,

והחברים שלך נראים כמו חוליית לוחמי ג'יהאד ("אני נשבע לך אדון שוטר, זה לא קאסם, זה סאבוופר").

צר לי.

בדר"כ השוטרים עוצרים כי רואים את האוטו, אחר כך עוצרים אותו בצד.

ברוך השם אני לא נראה כמו ערבי. השוטרים אוהבים לבדוק נהגים חדשים. לדעתי גם כי יש הרבה אנשים בגילי ויותר קטנים ויותר גדולים ממני שנוהגים גם בלי רשיון.

האוטו שלי הוא לא הראשון שנעצר ע"י ניידת וגם לא האחרון. כנראה שהשילוב של לאונה ונהג חדש עושה את שלו.

בקשר להאם להזיז את הרכב זה נקרא לנהוג והאם נהג תחת מלווה יודע לתפעל רכב גם בלי מלווה לצידו, תחשבו על הסיטואציה הבאה:

הנער לא שם לב שהאוטו בראשון, האמברקס מורד, והוא מתניע ללא קלאץ' את הרכב.

בדיוק יש מישהו שחוצה את הכביש לפניו, או בדיוק ילד שרץ לכדור שקפץ לו לכביש. האוטו קופץ 2 מטרים ועולה על מישהו.

גם אז הוא לא היה אשם????

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
בדר"כ השוטרים עוצרים כי רואים את האוטו, אחר כך עוצרים אותו בצד.

ברוך השם אני לא נראה כמו ערבי. השוטרים אוהבים לבדוק נהגים חדשים. לדעתי גם כי יש הרבה אנשים בגילי ויותר קטנים ויותר גדולים ממני שנוהגים גם בלי רשיון.

האוטו שלי הוא לא הראשון שנעצר ע"י ניידת וגם לא האחרון. כנראה שהשילוב של לאונה ונהג חדש עושה את שלו.

בקשר להאם להזיז את הרכב זה נקרא לנהוג והאם נהג תחת מלווה יודע לתפעל רכב גם בלי מלווה לצידו, תחשבו על הסיטואציה הבאה:

הנער לא שם לב שהאוטו בראשון, האמברקס מורד, והוא מתניע ללא קלאץ' את הרכב.

בדיוק יש מישהו שחוצה את הכביש לפניו, או בדיוק ילד שרץ לכדור שקפץ לו לכביש. האוטו קופץ 2 מטרים ועולה על מישהו.

גם אז הוא לא היה אשם????

אפקורס... למה הוא התניע את הרכב? לפי מה שאני יודע אסור להתניע את הרכב למי שאינו בעל רשיון...

• תוכן חדש...