Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתוב בכותרת ,הונטה לא מפסיקה לפעול ,גם כאשר המנוע כבוי.

היא נכבת רק שאני מנתק את המצבר !

זה איזשהו קצר במגעים ? טרמוסטט פגום ? או מה לכל הרוחות יכול להיות ?

בכל מקרה ביום רביעי על הבוקר האוטו יגיע למוסך...אני שואל אם למישהו יש רעיונות.

ד"א ,מדובר בפיאט טיפו שנת 94.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

הוונטה אמורה לקבל פלוס כל הזמן,ורק היוניט מאורר הוא זה שנותן מינוס (ברגע שהטמפרטורה חמה) ובכך סוגר מעגל.

כמו כן ידוע שברכבי פיאט לעיתים המאורר פועל גם לאחר כיבוי המנוע,אך רק לזמן קצר.

לפיכך הבעיה נעוצה ביוניט המאורר שלך.

פורסם

אכן יכול להיות שהיוניט (היחידה שמפעילה את הונטה) נתפסה.בנתיים , כסידור זמני- פשוט תוסיף מפסק ידני בכדי לכבות.

פורסם

בינתיים אני מנתק את המצבר כל פעם...(עד יום רביעי שהאוטו יכנס למוסך)

הונטה לא פועלת לקצת זמן ...אתמול למשל היא המשיכה לפעול שעתיים וחצי לאחר כיבוי המנוע...מה שהחליש את המצבר,לכן אני מנתק אותו אחרי כיבוי המנוע.

מה הכוונה שהיוניט "נתפס" ? הוא אמור להפעיל אותו רק בטמפ' מסוימת...

עוד שאלה-היוניט הוא חלק מהטרמוסטט ?

פורסם

בכלל כשמתקינים מפסק לדבר כזה צריך מפסק שעמיד באיזה 10 אמפר, לא קטן ופשוט. הבעיה היא שאם מנתקים חוט מהיוניט שברדיאטור, עלולים לשכוח לחבר שוב כשמפעילים את הרכב בפעם הבאה, ואם לא ישים לב בזמן לחום העולה ילך ראש מנוע!

גם אם לדוגמא מניחים נעץ על כסא הנהג כל פעם שמנתקים כדי שיזכור לחבר שוב, המנוע עובד עם מאוורר דלוק רצוף בחורף, דבר שגורם לנסיעה במנוע קר כל הזמן ובלאי מוגבר למנוע, וצריחת דלק.

אגב גם מפסק הוא בעייתי כי אפשר לשכוח להפעילו. או אם ישים מפסק המתאים ל-250MA ויסמוך עליו, ייתכן שלא ישים לב כשהמפסק התנמס והמאוורר הפסיק.

בקיצור סיכון למנוע.

• תוכן חדש...