Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חזרה לי לאחרונה בעיה שהרכב מתחיל לרעוד כאילו הוא עומד להכבות ופולט המון עשן שחור בנוסף לזה לפעמים אני לוחץ על דוושת הגז אבל לוקח לרכב המון זמן להגיב ללחיצה.

פעם שעברה המוסך בדק עם מכשיר והראה שהיה מדובר בסליל הצתה אבל לא ידע להגיד איזה והחליף לי אותו באחד משומש (יותר זול) וזה החזיק כמעט שנה.

השאלה שלי אם יכולה להיות עוד אבחנה או פתרון אחר מלנחש איזה סליל הוא הבעייתי ומה ההמלצות בכללי

פורסם
לא צריך לנחש..לאתר את הסליל התקול זה תהליך ממש פשוט שתוכל גם לבצע בעצמך ולהחליף אותו גם כן ממש פשוט.

תוכל לפרט?

איך לאתר ואיך מחליפים?

פורסם

קודם כל להתחבר עם סורק תקלות לראות אם קיימת תקלה של החטאת ניצוץ ובאיזה צילינדר בדיוק. במידה ואין סורק האופציה היא לגשת אל הסלילים ואל החיווט שלהם ובזמן שהמנוע עובד בצורה מקרטעת לנתק כל סליל בתורו. ברגע שבניתוק סליל מורגש שינוי בעבודת המנוע זה סליל תקין. לא מורגש..סליל דפוק. להחליף - למצוא איך הוא מיתחבר לרוב בורג אחד או 2 לשלוף אותו מהפלאג ולשים חדש. אני מניח שאם תשתף מהיכן אתה אז לכל אחד פה יש סורק תקלות אז מישהו באיזורך בטוח ייפנה אליך ויעזור לך עם העניין וככה גם תוכלו לבצע יחד את החלפת הסליל אם צריך וכל הצדדים יהיו מרוצים. כמובן על הדרך לבדוק מה מצב הפלאגים לראות שתקינים שלא יהיה מצב שפלאג הוא הבעיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשן שחור זה לא בעיה ביחס דלק אויר?

לא מכיר סיריון, אבל מרכבים אחרים ידוע לי שקרטוע בסלד נמוך ועשן שחור החשוד המידי הוא חיישן כמות אויר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בשביל להגיע לסלילי התצה בסיריון צריך לפרק את התיבה של הפילטר אוויר. אחרי זה הם נשלפים בשניה, הם מורכבים מעל הפלגים.

האם יש נורת תקלה דולקת? במקרה של סליל הצתה לא תקין באופן מוחלט, מחשב מנוע מזהה את זה בקלות ומדליק נורת תקלה.

פורסם

קודם כל תודה על התשובות.

כל הפרוצדורה של הבדיקה וההחלפה נראית לי קצת גדולה עליי וגם אין לי את המכשיר ואת הכלים כדי לפרק ולהרכיב מה שצריך.

ונדלקה לי נורת "אזהרה פליטה מהמנוע"שנדלקת ונכבית.(לא מהבהבת, נדלקת ואחרי כמה זמן נכבית).

אני גר בתנניה.

ואני חייב את האוטו מתפקד כמה שיותר מהר אז מחר בבוקר אלך למוסך.

אם מישהו יכול לעזור מחר על הבוקר במקום המוסך אשמח שיצור איתי קשר.

050-5977669 אבי כהן

תודה רבה

פורסם

נשמע כמו תקלה של חיישן חמצן כלשהו/ממיר קטליטי - צריך לגשת למכון להזרקות דלק אמין ולבצע בדיקת 4 גזים לאבחון התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...