Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב, באמת הגיע הזמן, אבל למה רק לדגם המאובזר, למה גרסת סטיישן חביבה עולה כ"כ הרבה כסף?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

עוד מעט יתחיל שיווק הפורסטר החדש אשר יגיע אלינו לראשונה מארה"ב. הרכב יצוייד במנוע בנזין אטמוספרי בנפח 2.5 ל' שמספק 182 כ"ס וייצוייד בחבילת בטיחות מקורית מלאה. לדעתי הוא ישפיע לרעה על מכירות ה B4. ה B4 בקושי נמכרת, ועכשיו עם קרוס אובר מודרני שיעמוד לידה בסוכנות ויעלה בערך אותו הדבר קשה לי לחשוב על לקוח שירצה סובארו ויקנה אותה.

לפי ביקורות בחו"ל רכב המנהלים המעודכן יותר שקט ומעודן לעומת ה B4 המוחלפת. באופן כללי קשה לי לחשוב על מתחרה ראויה לסופרב בסגמנט הזה על אף פוטנציאל התקלות של הקונצרן.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

בעיני לשווק מערכות בטיחות רק בדגם המאובזר זה פשוט זלזול בלקוחות ובאינטליגנציה שלהם, אבל הקהל כבר לא מפגר ואני מאמין שכמו לפני מתיחת הפנים, גם הדגמים המעודכנים ימתינו בנמל עד שיגיע זמנם לעבור אל מגרשי ה-0 ק"מ.

מחירי האאוטבק בכלל מוגזמים, יש כל כך הרבה רכבים עדיפים שאפשר לקנות בסכומים האלה.

על העלאת מחירי האימפרזה בכלל אין לי מילים, הרכב לא נמכר במחיר הנוכחי, אז מה עושים? מוסיפים אבזור? מבצע? מורידים מחיר? לא, מעלים אותו, פשוט הזוי. כאילו מישהו ממש מתאמץ שלא למכור את הרכבים האלה.

לגבי הפורסטר החדש, אני מאוד מקווה שבניגוד ל-B4, אאוטבק ו-XV הוא יקבל מערכות בטיחות מקוריות בכל הדגמים ולא רק באלה שמתומחרים מוגזם.

• תוכן חדש...