Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אתמול קרה לי דבר לא אופייני בפיאסטה הידנית שלי (2013).

אחרי נסיעה של 20-25 דקות בהילוכים נמוכים באזור פקוק יחסית, בשעות הערב, עצרתי בחניון בסופו של דבר ואז נכנס לעבודה המאוורר של הרדיאטור. חום המנוע לא נראה חריג, המדיד היה באמצע כמו תמיד.

הנסיעה שלי לרוב היא בינעירונית ארוכה (40 דקות) והמאוורר לא נכנס לעבודה אף פעם.

בדקתי נוזל קירור ויש מספיק (מעל החצי) ומאז נסעתי עוד שתי נסיעות ארוכות וזה לא קרה.

יש הסבר לתופעה חד פעמית כזו?

והשאלה היותר חשובה - איפה אפשר להשיג נוזל קירור מתאים? האם אפשר להשיג את הנוזל המקורי של היצרן?

תודה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל, שעון חום מנוע לא הראה קריאה חריגה כלומר שהרכב לא התחמם.

המאורר נכנס לעבודה כשנוזל הקירור מגיע לטמפ' מסויימת וזה תקין לחלוטין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנסיעה בינעירונית הרכב מתקרר מזרימת האוויר עליו. בפקקים זרימת האוויר נמוכה יותר לכן מערכת הקירור עובדת יותר קשה.

מה שאתה מתאר לא נשמע חריג.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מקפיץ את הנושא ברשותכם.

הכתה בי ההבנה שאני צריך לעשות שוב טיפול לאוטו (ואולי זה קשור להתחממות ההיא). עברתי 15K ק"מ (תוך 8 חודשים) והגיע הזמן להחלפת שמנים.

זה טיפול קטן, 135K. סביר לעשות את זה לבד?

תודה.

פורסם

אדם טכני מסוגל לעשות את זה לבד במידה ויש את הכלים הנכונים. עם זאת, בשביל חסכון כל כך קטן (בהנחה ויש לך את הכלים) לא הייתי לוקח את הסיכון + דופק את ההיסטורית טיפולים הקיימת של הרכב

פורסם

בהחלט ניתן לעשות לבד ואף מומלץ אם יש ברשותך את הכלים הנכונים. במידה ואין תקנה וכך תתפתח לעשות דברים בעצמך זה שווה את זה והחיסכון יכסה את עלות כלי העבודה תיקתק.

• תוכן חדש...