Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד להכניס את הרכב לטיפול שנתי

הרכב הוא מאזדה 3 ספיריט 2010 ואני רוצה לבוא מוכן ולדעת מראש אחזה חלקים מוחלפים ומה לבדוק?

ועוד שאלה (מצטער אם היא טיפשית אבל לא הצלחתי להבין..) האם מסנן אוויר זה מסנן מזגן, או שזה שני דברים שונים?

תודה מראש

פורסם

על כמה ק"מ הרכב עומד?

אתה יודע להגיד מה נעשה בטיפול הקודם ומתי הוא היה?

מסנן אוויר - מסנן את האוויר הנכנס למנוע, רצוי מאוד להחליף למקורי או תואם מקורי מחברה מוכרת בתחום המסננים.

מסנן מזגן או בשמו השני מסנן אוויר לתא הנוסעים - תפקידו לסנן את האוויר הנכנס לתא הנוסעים בהפעלת מזגן, גם כאן חשוב לקנות מסנן איכותי.

פורסם

תודה אדם

מדובר על טיפול 90000

הרכב אצלי כחצי שנה, איני יודע מה עשו בטיפול קודם.

האם צריך להחליף גם מסנן אוויר וגם מסנן מזגן?

מסנן מזגן איכותי נחשב מקורי, או שיש חברה אחרת?

פורסם

אם אתה לא יודע מה עשו בטיפולים קודמים, אז למעשה כל המערכות שזקוקות לתחזוקה בטיפול, יש לעבור עליהם.

זה אומר כל המסננים, מצתים שמנים וכו'. בקיצור ישור קו.

פורסם

אם אתה לא מכיר את ההיסטוריה של הרכב מבחינת טיפולים אז תיישר קו בהחלפת שמן +מסנן, מסנן אוויר, מסנן דלק אם קיים בדגם הנ"ל, מצתים ומסנן אוויר ובדיקת בלמים.

אין צורך בהחלפת חלקים שהם לא כחלק משגרת טיפולים שקבע היצרן.

חברות מוכרות שגם מייצרות מסננים גם ליצרני הרכב mann, mahle.

אפשר להשיג אותם בחנויות חלפים כמו אבי חלקי חילוף ברחובות או לקנות מקורי שהוא תמיד יהיה זמין.

אם מציעים לך מסנן סיני תסרב(כנראה שהוא יהיה של AMC מאיזה יבואן בארץ שמייצר בסין והאיכות שלו לא ידועה ולכן המחיר המאוד זול ואפשר לראות על המסנן שהוא לא איכותי).

פורסם

בלמים כבר הוחלפו לפני חודשיים לברמבו+פרודו

לגבי המסננים אני חושב שאלך רק על מקורי

ושמן כבר יש לי קסטרול שקניתי לטיפול

מישהו יודע לגבי המסנן דלק ?

פורסם

על הנייר מדובר בטיפול 90K בפועל זה טיפול שנה 8 או 120,000 ק"מ- צריך לראות מה מחליפים בו וכמובן כדאי לבדוק בנוסף רצועת אביזרים שלא יבשה/סדוקה,מצב גומיות, צמיגים ובלמים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...