Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clio Rs Cup עם ק"מ גבוה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

אני מעוניין לרכוש רכב חדש חזק יחסית,שמתי עין על clio rs cup 2013

הרכב עומד על 120,000 ק"מ זה אומר ממוצע של 24,000 לשנה, זה די מרתיע אותי לקנות את הרכב למרות שהוא יד 1

ולפי מה שבדקתי טופל רק במורשה.

אשמח לחוות דעת על כמה רלוונטי ק"מ אם הרכב טופל בזמן ובמורשה עד היום?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי yulianx
אין צורך לרשום התייעצות | בכותרת.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

לטעמי רלוונטי מאוד (וצריך להתבטא במחיר) זה רכב שנקנה בדרך כלל למטרה נהיגה "חזקה",

אבל לא צריך לשלול קח אותו לבדיקה תוודא שלא חסכו טיפולים ואחזקה, במחיר טוב זו יכולה להיות עיסקה מעניינת.

פורסם
לטעמי רלוונטי מאוד (וצריך להתבטא במחיר) זה רכב שנקנה בדרך כלל למטרה נהיגה "חזקה",

אבל לא צריך לשלול קח אותו לבדיקה תוודא שלא חסכו טיפולים ואחזקה, במחיר טוב זו יכולה להיות עיסקה מעניינת.

אכן הק"מ הגבוה בא לידי ביטוי במחיר לכן אני מתלבט.

אשמח לעוד חוות דעת

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

מה אחוז ההפחתה מהמחירון?

האם רכבים עם ק"מ ממוצע נסחרים מתחת/מעל המחירון?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מה אחוז ההפחתה מהמחירון?

האם רכבים עם ק"מ ממוצע נסחרים מתחת/מעל המחירון?

הרכב כבר עומד 4 וחצי חודשים,התחיל מ 20% מעל המחירון וכרגע עומד על מחירון משוקלל של לוי יצחק.

המוכר יודע שהרכב די נדיר בארץ ולכן התחיל ממחיר גבוה עד שהבין שאין מנוס כי הרכב כבר 4 חודשים עומד ללא קונה והתחיל לרדת.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

ענית רק על השאלה הראשונה. אני מניח שעל השאלה השנייה יותר קשה לענות ולכן זו החלטה שלך עד כמה אתה חושק ברכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)
ענית רק על השאלה הראשונה. אני מניח שעל השאלה השנייה יותר קשה לענות ולכן זו החלטה שלך עד כמה אתה חושק ברכב.

עזוב לרגע את עניין המחיר.

לגבי הק"מ של הרכב, 24000 ק"מ ממוצע לשנה זה נחשב סביר לרכב ספורט? או שזה מוגזם?

מציין שוב שלפי דברי המוכר הרכב יד 1 וטופל בזמן אך ורק במורשה.

עריכה אחרונה על ידי Tom777

MAZDA 3 SPIRIT 2015

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קונים את הרכבים האלו כדי לנהוג. קח אותה לבדיקה, תנסה לדבר קצת על המחיר, אם הכל תקין אתה תהנה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
עזוב לרגע את עניין המחיר.

לגבי הק"מ של הרכב, 24000 ק"מ ממוצע לשנה זה נחשב סביר לרכב ספורט? או שזה מוגזם?

מציין שוב שלפי דברי המוכר הרכב יד 1 וטופל בזמן אך ורק במורשה.

זה מעל הממוצע. ברכב ספורטיבי גם ככה הוצאות האחזקה אינן זולות, וכל ק"מ מעל הממוצע מגדיל את הסיכוי שיתקלקל מכלול שתיקונו עלול להיות יקר מאוד. בתור אחד שנוהג רק על רכבים ספורטיביים ומיוחדים הרבה שנים אני ממליץ לך לחפש היטב ולמצוא רכב שעבר ק"מ מתחת לממוצע - זה קיים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין אפשרות לדעת בנוגע לתקלות עתידיות.

אבל לדבריך - אתה כן יכול לבקש לראות הסטוריית טיפולים ותיקונים (ולראות אם היו בעיות כלשהן שטופלו - ואז אולי יש הסתברות נמוכה יותר להופעת בעייה עתידית כזו, עד כמה שניתן לחזות...).

טיפולים ותיקונים במוסך מורשה - יתרון עיקרי שכנראה אמורה להיות שמורה ההסטוריה הזו (לא דבר שניתן לזלזל בו).

לגבי איכות הטיפולים / תיקונים במורשה - זה כבר תלוי במוסך עצמו.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...