Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב - INFINITY G37/LEXUS GS300/LEXUS GS450H

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש g37 כבר שנה רביעית, 2009 נכון להיום עם 75,000 קמ. הרכב מאוד מפנק ודיי אמין בגדול עד היום מלבד טיפולים היה צינור דלק שהוחלף (כ2000 שח) ואלטרנטור שמיסב שלו הרעיש והוחלף גם כן (כ2000 שח) אציין שאת הטיפולים השוטפים אני כבר לא עושה במוסך מורשה, עם חלקים מקוריים והמחירים באיזור משפחתית ממוצעת. הביטוח סביר, האגרת רישוי סבירה (אחרי כמה שנים היא יורדת) הצריכת דלק באיזור ה1/6.5, אישתי הנהגת העיקרית, כך שלא צריך רגל כבדה מאוד כדי להגיע לתוצאה כזו.

הבעיה הכי אמיתית עם הרכב הזה? שגם בעוד 100 אלף לדעתי אין תחרות, מה שאומר שאין לאן להתקדם.

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

אגב אם אתה ננעל על G37 כפי שהמליצו אחרים, אז חבר מוכר את הG37S סדאן של אמא שלו.

הן נדירות יותר, מאובזרות היטב וכמובן ספורטיביות, החל מהיגוי אקטיבי לגלגלים האחוריים, כיול ספורטיבי ועוד.

בהנחה ומעניין אותך מוזמן לפנות בפרטי ואעביר את הטלפון שלו.

בהצלחה!

פורסם

G37 למנוע יש מומנט של 37 קגמ על רכב ששוקל טון שמונה מאות קילו. איך בדיוק זה נחשב לבריון? היום כל מנוע מודרני 2.0 מייצר 35 קגמ וגיר יותר מהיר וחסכוני ב 50 אחוזים.

לא נהגתי על אינפיניטי אך יש לי נסיון גדול עם מנועי טורבו 2.0 ליטר וקשה לי להבין איך אפשר להנות ממונט כזה נמוך ביחס לנפח. תקנו אם אני טועה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מצטער רבע להתעלק,

האם ה G37 נעימה, שקטה ונוחה בשיוט במהירויות כביש 6? צריכת דלק בשיוט מהיר בכביש 6?

תודה

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מצטער רבע להתעלק,

האם ה G37 נעימה, שקטה ונוחה בשיוט במהירויות כביש 6? צריכת דלק בשיוט מהיר בכביש 6?

תודה

מישהו מהבעלים יכול לתת מידע? תודה שוב.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הG37 במהירויות שיוט היא מאוד שקטה וגם כל עוד כל הבקרות עובדות הרכב מרגיש די רדום כשאתם נוסעים בתוך מסגרת החוק.

אבל את סדרה G באינפיניטי הייתי משווה לסדרת IS בלקסוס

לסדרת GS של לקסוס הייתי מביט באינפיניטי סדרה M מאותן שנים ורמת האבזור והגימור כאן שונות מאוד מסדרה G - זה רק בכדי להאיר\להעיר.

אם המטרה היא פשוט להנות מיוקרה, נוחות וביחד עם זה הרבה כוח אבל עדיין נהיגה יומיומית מנהלתית לגמרי - הייתי מתמקד בסדרת הGS של לקסוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...